Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 6 тема

• 122 287
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
  • под тепетата
Записвам веднага , благодаря   bouquet

# 76
  • На брега на реката
Да се отчета  Mr. Green Станаха вкусни, супер мекички и бухнали.
Ето и резултата, станаха само 6, но явно формите са ми големи. Хубавото е обаче, че изяждаш 1 и си се натъпкал доволно  Mr. Green
Благодаря отново на Лабрекс, рецептата отива в папка любими   bouquet

# 77

Pupinka, браво на тебе, рече и го стори - изпече мъфинките, много си пъргава!   chefPeace Аз изкарах 12 бройки, но то зависи от големината на гнездата. Радвам се, че са ти харесали!  bouquet

# 78
  • на малък остров в океана
Вмъквам се във вкусната ви тема с въпрос за хартиените формички - от къде и какви си купувате? Вече втори вид купувам и все се не се отлепят безпроблемно. newsm78 Последните от Кауфланд ги взех.

# 79
  • София
сметаната в рецептата за Мъфините със сгущенка заквасена ли е или сладкарска

# 80
# 81
Да се похваля, че снощи за първи път направих мъфини по рецептата на Гуш за портокалово-шоколадови и станаха идеални. Да не говорим колко лесно беше всичко. Утре мога да пусна и някоя снимчица.
От себе си добавих и една смес от портокалови резенчета, киснати в разни ликьорчета и уиски - държа винаги едно такова бурканче на торти и сладкиши  Peace
Също така вместо черен шоколад натроших няколко шоколадови яйца, защото това ми се намираше. Ние се интересуваме повече от играчките, отколкото от шоколада, та остават за такива случаи  bowuu

# 82
Постни мъфини с локум, много вкусни и лесни по рецепта на Димитрана
http://dimitranas.blogspot.com/2010/04/blog-post_02.html

# 83
  • Бургас
Да се включа и аз с моите солени мъфини с тиквички и кашкавал.

Много добри се получиха, въпреки, че ги направих в книжни формички, като имаше големи проблеми с отделянето им. Май ще трябва да купя такива.
http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/BAKED/salty_muffins/recipe_1165.php

# 84
  • Стара Загора
lu4a, изглеждат страхотно. Това отгоре какво е ?

# 85
  • Плевен
Здравейте ,
нова съм в темата но малко или много съм обсебена и аз от Мъфините Simple Smile
Не съм правила много ,но смея да твърдя всичките вкусни Simple Smile
ето едни поукрасени мъфини с парченца шоколад.

# 86
вилия , това огоре е пълна измишльотина- крем Оле на д-р Йоткер разбит с по-малко от указаното мляко, за да стане по- гъсто. А самото мляко е кокосово, за да са по-постни! smile3503

# 87
  • Стара Загора
 lu4a  bouquet

# 88
Ето и моите къпкейкчета от вчера Laughing
По-късно ще пусна и рецептата Simple Smile))

Брауни мъфини с мока крем

Café Mocha Cupcakes by Kemi H, on Flickr

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:23 от esy

# 89
Здравейте  днес мисля да правя мъфини с банани, гледах много рецепти, но навсякъде бананите са на пюре. А ако ги нарежа на резенчета дали ще се получи?

Общи условия

Активация на акаунт