БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 428
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Альооо,давайте инфо за Джъмбото,де  Wink Днес бяхме на Мин.бани и доколкото ми се видя, нямаше много коли пред въпросния магазин...Всъщност като идваш от Бургас,къде трябва да отбиеш за Джъмбото  newsm78
И на мен така ми се видя, но нямаше възможност да отидем, затова и аз се нареждам тук да чета впечатленията на другите. Simple Smile

# 391
  • Бургас
Много ми хареса /Джъмбото де/. В сравнение с двата им магазина в София не отстъпва по нищо. Не е претъпкано с народ, има доста стока и то както домашни потреби, така и детски дрешки играчки и аксесоари, също и за автомобилните и за къмпинг маняците, за обзавеждане. Има много сладурски стикери за стени. Само дето съм в 8 месец и не издържах да огледам магазина на 100 %, а малко отгоре-отгоре.
Като идвате от Бургас след магазина има табелка за Джъмбо да се отбие по надлеза /съответно ченгетата чакат веднага след като слезете от него  Mr. Green така че полека със скоростите на извънградско/ и така се завътрате и се връщате и влизате директно в паркинга. Дано да ме разбрахте, че не съм много кадърна в обясненията. Hug

# 392
  • Бургас
Като идваш от Бургас, подминаваш малко Джъмбо и се оглеждаш за отбивка вдясно с табела за Джъмбо (стара си е, не е правена специално за магазина). Та се качваш там, въртиш си и слизаш пак на пътя, но в посока към Бургас и оттам после вдясно се влиза за магазина Peace

Много нямам впечатления от магазина, че го обикалях със зор и болки, но общо взето не беше много фрашкано с хора, въпреки че имаше сравнително много коли на паркинга (но пък това е субективна преценка  иможе просто така да ми се е видяло). Магазинът е голям, има достатъчно място за разминаване вътре и мнооого боклучки за зяпане. Има за всеки по нещо, дето се вика. Аз най-много залитах да зяпам разните боички, материали за декорация, мидички, охлювчета - като децата Blush Има голямо разнообразие от всякакви декорации, домашни потреби, летни стоки, джиджавки всякакви... Цените са народни по мое мнение, макар и не на всичко (примерно една залъгалка-биберон на Чико, която гледах в разни сайтове по 5 и нещо, тук беше близо 8лв), но и качеството на доста неща е... хм, не особено високо. Половинката реши да се пробва как му стои една мъжка гривна и тя му остана в ръцете, а топченцата ѝ се разхвърчаха из целия район Embarassed Едни бебешки поларени одеалца бяха с лекета и петна от явно влажните някога етикети Sick Страшно сладурски бебешки гащеризончета с порядъчно ръждясали катарамки на презрамките... Така че трябва да се гледа Peace Но мен ми харесва общо взето (т.е. според очакванията ми е) и с кеф бих го посещавала като съм по-добре Wink

# 393
  • тъгата в мен
Благодаря за сводката Wink Ще го посетя в най-скоро време,най-вече заради джунджурийките.Ах,ако има и лъскавички нещица  Joy

# 394
И мен ме замъкнаха на прибиране в Бургас.
Това "Джимбо" ...  Tired  Stop

# 395
  • Бургас
За мен беше загуба на време  ooooh!
Ах, голям съм заплес и нямаше да те фиксирам изобщо  Joy

# 396
  • у нас

Вчера разгледахме обстойно магазина, нямаше щанд на който да не минем (направо не мога да повярвам), но по принцип магизини Джъмбо си ги харесвам. Но ми направи впечатление, че отначало до касите и малко по-навътре миришеше много лошо, на животни. Точно както мирише магазина за животни в МОЛ-а на втория етаж Shocked И честно да ви кажа ми се стори че има и там бълхи, защото на определени щандове все нещо ме сърбеше по краката  Rolling Eyes

Другото, което ми направи впечатление е, че някои неща не са доизмислени добре - например, че входа е от дясната страна, но се влиза между 3-та и 4-та каса  newsm78. Добре, че като влязохме в магазина една жена минавайки като видя на къде сме се насочили ни каза от къде е входа и ни каза, че са се лутали доста време, докато разберат от къде да влязат.

Другото е, че като идваш от Банево магазина се пада от страната от която идваш, но като тръгнеш да си ходиш пак на там, няма от къде да врътнеш, трябва да се отиде до Бургас. И затова има "хитри шофьори", които карат в насрещното платно, за да се качат на моста и да обърнат и да влязат от другата страна на пътя, който е за Банево. Shocked

# 397

Да ти кажа, аз първо видях мъжа ти, него трудно ще го объркам.  Laughing Иначе нямам представа каква ви е семейната кола, но него отдалеч го познавам.  Wink 

Ние дори не загубихме много време, мисля, че за 15мин бяхме готови. За входа съм съгласна, щом моят космополитен мъж пита от къде се влиза, положението е сериозно значи.  hahaha

По принцип не разбирам от играчки, но като разглеждах , ми се стори, че само боклуци има там. Също така ме подразни, че блокчетата за оцветяване са на гръцки език.  Close  Разбирам, че такава е веригата, но поне на английски да бяха.

Щандовете за джапанки ме размазаха тотално, имах чувството, че съм на битака на село преди 15  години. А като видях, че има и четки за тоалетна чиния, се убедих, че явно наистина има за всеки по нещо в този "детски" магазин.  Crazy

# 398
  • Бургас
в този "детски" магазин.  Crazy
newsm10 много точно казано
Ние даже и в асансьора се качихме, щото една друга пък компания предположи че вероятно входа минава през асансьора и втория етаж  Joy добре че имаше свободно циркулиращи дечурлига че да ни светнат по въпроса с входа през касите  hahaha иначе и ние не загубихме повече от 10 минути. Естествено Ивайло поиска всичко което видя.  ooooh!

# 399
  • На морето!
Джъмбо не е Хиполенд или типичният детски магазин, повече напомня на огромен арменски магазин, в който може да се намери почти всичко, без храна. Странно ми е, че се възмущавате- вие да не очаквахте подобрена версия на Премаман? Ходила съм Джъмбо в София и Пловдив и винаги си тръгвам с разни нещица- свещи, рамки за снимки, играчки . Но и аз по принцип не ходя по магазини от типа на Джъмбо, Карфур, Метро и т.н. със завишени критерии, за по-специални изисквания си има и специализирани магазини.
Днес предполагам е лудница, не бих си причинила обикаляне без повод в новооткрит магазин  Wink

# 400
А има ли бебешки колички?  Thinking

# 401
А има ли бебешки колички?  Thinking
Има. Peace

# 402
Това Джъмбо моля, моля!  Crossing Arms

Останах много разочарована, а с такъв ентусиазъм отидох!
Стори ми се точно като огромно Магазинче за 1 лев. Много евтина стока, всякакви боклуци и тук таме нещо хубаво. Има и неща който цената им е доста "изхвърлена" като два ластика за коса за прословутата цена от 1,99 лв! Единствено столчетата за кола ми направиха впечатление! Бебешки колички май имаше само 2-3! И около 10 вида столчета за кола и 3 за хранене!
Не съм му фенка! Предпочитам Хиполенд,  Бамболино и Мадъркеър. Със сигурност този "детски магазин Джъмбо" няма да остане сред любимите ми!
Дано да стане по - зареден с наистина ДЕТСКИ СТОКИ!!!
Еднствено харесах  дрехите и това , че има доста бодита, потници и др. на Дисни. Носили са ми от Германия и съм много доволна. Дано тези тук са със същото качество! (А дано ама надали!)

Купих някой неща , основно дрехи , УЖ засега съм доволна, ама да видим до кога ще издържат.

# 403
  • Бургас
И ние ходихме във въпросния магазин. Simple Smile На децата им хареса. Mr. Green Аз не съм недоволна, има неща, които ги няма другаде. Например, харесаха ми някои от тетрадките, фабрично изработени с подвързия. Има и некачествена стока. То, затова всеки сам си преценя.
Само да не пропусна да кажа, че купихме карти UNO. Помня, че Ивето питаше преди време. Peace

# 404
  • Бургас
Купувала съм много неща от "Джъмбо" в София. Ми да ви кажа много по-качествени излязоха евтинджос стоките от "Джъмбо" с надпис "Made in China" отколкото маратонките ми "Nike" от мола със същия надпис и огромна надценка. Пък и голяма част от стоката им е гръцка, имат страхотни домашни потреби, по мое мнение, което съм ползвала.
Пък за миризмата - не усетих такава!

Общи условия

Активация на акаунт