Днес бяхме на Мин.бани и доколкото ми се видя, нямаше много коли пред въпросния магазин...Всъщност като идваш от Бургас,къде трябва да отбиеш за Джъмбото 

Има голямо разнообразие от всякакви декорации, домашни потреби, летни стоки, джиджавки всякакви... Цените са народни по мое мнение, макар и не на всичко (примерно една залъгалка-биберон на Чико, която гледах в разни сайтове по 5 и нещо, тук беше близо 8лв), но и качеството на доста неща е... хм, не особено високо. Половинката реши да се пробва как му стои една мъжка гривна и тя му остана в ръцете, а топченцата ѝ се разхвърчаха из целия район
Страшно сладурски бебешки гащеризончета с порядъчно ръждясали катарамки на презрамките... Така че трябва да се гледа
Но мен ми харесва общо взето (т.е. според очакванията ми е) и с кеф бих го посещавала като съм по-добре

. Добре, че като влязохме в магазина една жена минавайки като видя на къде сме се насочили ни каза от къде е входа и ни каза, че са се лутали доста време, докато разберат от къде да влязат.

Разбирам, че такава е веригата, но поне на английски да бяха.

много точно казано
добре че имаше свободно циркулиращи дечурлига че да ни светнат по въпроса с входа през касите
иначе и ние не загубихме повече от 10 минути. Естествено Ивайло поиска всичко което видя.

На децата им хареса.
Препоръчани теми