БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 388
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • На морето!
Не съм му фенка! Предпочитам Хиполенд,  Бамболино и Мадъркеър. Със сигурност този "детски магазин Джъмбо" няма да остане сред любимите ми!
Дано да стане по - зареден с наистина ДЕТСКИ СТОКИ!!!
Няма да стане предимно за детски стоки, за щастие.
Иначе относно това, че предпочиташ Мадъркеър и Хиполенд, аз също предпочитам да се храня на ресторант, когато обядвам навън, но ако обедната ми почивка е само 30мин. ще бягам до бързото хранене, ако ме разбираш .  Mr. Green

# 406
Пък аз предпочитам от Париж, хич няма да ходя до Джъмбото  Mr. Green  Laughing
Само едно не разбрах аз, кой ви каза, че Джъмбото е детски магазин?!

bissera , благодаря ти, ще отида като мине еуфорията по отварянето му   bouquet

# 407
  • Бургас
Аз пък умрях от студ в Джъмбо.

# 408
  • Бургас
Ами всъщност наистина никъде не съм виждала да пише че Джъмбо е детски магазин. Само табелката и надписа му са закачливи с мечета и влакчета, но това не значи непременно че е строго ориентиран детски магазин. По скоро е от модела на "Карфур" но без хранителните стоки.

# 409
Една част от заблудата може би се дължи от факта,че рекламираха предстоящото откриване на магазините във Варна и Бургас по детските канали.Наистина като артикули преобладават детски играчки и дрешки,но има и домашни потреби и стоки срещани в магазин за един лев.

# 410
  • Бу-у-урга-а-ас
В Джъмбо харесвам изкуствените цветя и нещата за декорация - евтини са и са с по-добро качество от арменските магазини. По празниците пускат много тематични и евтини сувенири - Великден, Коледа...
  Септември пък имат големи намаления на всякаква канцелария. 
Не харесвам играчките в Джъмбо - китайски, евтини и чупливи. Обаче съм купувала и страхотни неща: дървени пъзели, кубчета, меко килимче пъзел... Магазин като магазин, Има за всекиго по нещо Wink

# 411
  • Beyond the Frontiers
Пазарувам от години в Джъмбо и определено вече имам представа, кое си струва и кое не.
Декорации - за празниците вадят чудесни неща на супер цени - изчакайте Коледа и Великден само.
Детски играчки - от супер боклуци, до много добри попадения - има неща и на Чико, Фишър прайз и т.н. и то на доста по-ниски цени. За пример музикалната въртележка на Чико я купих за 120 лв от техния магазин в София, 6 месеца по-късно беше на 40 лв в Джъмбо. От техните си играчки - шарените камиончета и багерчета в различни размери, една плътна пластмаса - са супер издържливи. В детската градина заредихме с тях Peace
Детски дрехи - купувам най-вече бельо - има добри неща, а като цветове и материи нямам оплакване.
Детски колички - малък избор, но пък отново Чико е на добра цена.

# 412
  • Бургас
Спомням си,че някой търсеше дежурен стоматолог,но не помня имаше ли в Стоматологията или не?  Rolling Eyes

# 413
Извинете, че се намесвам в темата ви, но ако някой знае до кога е фестивала на пясъчните фигури в Бургас..

# 414
  • Бу-у-урга-а-ас
Обикновено чак до средата на септември.

# 415
мерси  Hug

# 416
До тогава все ще има ден да не вали. Няма страшно.  Hug

Tired

# 417
  • тъгата в мен
Много го обичам това пусто облачно време.За съжаление от сутринта съм с парцала и трупам боклуци за изхвърляне.Демек-приготвям се за нахлуване на положителната енергия в гнездото Joy
Хубав ден,пилета Hug

# 418
  • Burgas
Значи на мен Джъмбото ще ми хареса  Grinning много обичам да се ровя из джунджурии,само,че като ви слушам май ще трябва да ида без деца и мъж за да разгледам добре.
Още не сме отишли на пясъчните фигури,колко е входа тази година?
Спомням си,че някой търсеше дежурен стоматолог,но не помня имаше ли в Стоматологията или не?  Rolling Eyes
За стоматологията незнам,но събота и неделя има дежурен стоматолог в Славейков бл.76.

# 419
  • у нас

Още не сме отишли на пясъчните фигури,колко е входа тази година?

3 лв за възрастни и 1 лв за деца

Общи условия

Активация на акаунт