БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 385
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Burgas
Благодаря,май и миналата година беше толкова.

# 421
Момичета, тргваме за Св. Влас и бих искала да имам координати на добър педиатър, а не намирам никакъв, дори поликлиника не откривам. Видях в Сл. Бряг, но доста противоречиви отзивите за там...Помогнете с координати, ако имате такива. Благодаря!

# 422
Момичета, тргваме за Св. Влас и бих искала да имам координати на добър педиатър, а не намирам никакъв, дори поликлиника не откривам. Видях в Сл. Бряг, но доста противоречиви отзивите за там...Помогнете с координати, ако имате такива. Благодаря!

Тук   посещаваме др. Дюлгерова , добра е с опит  е  лекарката  Peace
На  лични мога да ти пратя телефона  Hug  bouquet

# 423
 И аз от гастрольорите. Протече пералнята /в събота, естествено!/ и сега търся майстор да я върне в употреба. Моля за координати на някой надежден такъв /или даже на какъвто и да било/. Благодаря!
п.п. Пералнята не е марка, обслужвана от конкретен сервиз.

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 08:57 от Nara

# 424
  • Across the Multiverse
Благодаря за сводката Wink Ще го посетя в най-скоро време,най-вече заради джунджурийките.Ах,ако има и лъскавички нещица  Joy
И аз така! Луд на шаренко се радва!  Mr. Green  Laughing  Mr. Green
Днес минахме покрай него, тръгвайки от Качика, но мислех, че е само за играчки и не отбихме да го разгледаме... сега ме е яд. Аз много си падам по джунджурии и декорацийки Simple Smile

# 425
  • Бургас
Момичета, някоя знае ли в центъра къде има аптека, в която бъркат мехлеми по рецепта?

# 426
  • у нас
Момичета, някоя знае ли в центъра къде има аптека, в която бъркат мехлеми по рецепта?

аптеката на Водната палата и тази на ъгъла срещу у-ще Иван Вазов.

# 427
  • Бургас
Аптеката срещу тотото на Богориди, също и аптеката срещу новия свободен университет на ул. Сан Стефано

# 428
  • Бургас
Благодаря ви, мацки, много сте бързи! Срещу Иван Вазов и срещу новия свободен са ми ок, утре ще си избера една от двете  Hug още веднъж благодаря   bouquet

# 429
  • Бургас
И аз от гастрольорите. Протече пералнята /в събота, естествено!/ и сега търся майстор да я върне в употреба. Моля за координати на някой надежден такъв /или даже на какъвто и да било/. Благодаря!
п.п. Пералнята не е марка, обслужвана от конкретен сервиз.

Може да провериш във вестник "Ало Бургас" за майстори. Знам, че има сервиз в един от комплексите - Меден Рудник. Тук има инфо: http://www.reklamator.com/pid/8323/

# 430
Момичета някой беше ли днес на алеята на книгите ?

# 431
bissera, благодаря bouquet, ще проверя.

# 432
Някой може ли да ми препоръча мебелист/и в Бугас.

# 433
  • Бургас
На трапезица има една поредица от мебелни магазини. Като застанеш с лице към тях - първия в дясно. Много бързи и коректни, работят на сносни цени /нито са евтини, нито скъпи/, кухнята ми е от там и сега и антре ще си поръчаме.

# 434
Момичета , съжалявам че ви нахлувам в темичката  Hug
Кажете ми някой добър детски уролог в Бургас?   
Благодаря предварително !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт