БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 088
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте мили мамчета! Аз съм много нова и предварително се извинявам, ако пиша не на място, ама нещо не мога да се ориентирам нещо. Искам да попитам има ли Бургаски мами, които си очакват бебчетата около края на декември, разбрах, че имало отделна декемврийска тема, обаче както казах не мога нещо да се оправя още, ще съм много благодарна ако някоя ми прати линк-че

# 526
Mimkata-bs това е темата.

# 527
Мили момичета,
Предстои ни пътуване към Бургас /на почивка сме в Албена/...кажете някой добър специалист "Уши нос гърло". Искам да заведа дъщеря ми която е на 3.9г. Има нещо като заден ринит /няма сополи, а носът и хърка/ и от него от време на време се появява кашлица, която сега е пак "във вихъра си". Няма зачервено гърло, водила съм я много пъти на лекар /живеем в малък провинциален град/ и нищо, за това сега докато сме в Бургас искам да я заведа на свестен лекар, да й вземе секрет ли, кво ли...
Благодаря!

ivalinai Здравей
Не знам от къде сте, но аз ти препоръчвам, щом ще сте на почивка в Албена да не търсиш бургаски лекар. Заведи детето на преглед във Варна  Peace Така бих направила аз  Peace

# 528
  • Across the Multiverse
Мили момичета,
Предстои ни пътуване към Бургас /на почивка сме в Албена/...кажете някой добър специалист "Уши нос гърло". Искам да заведа дъщеря ми която е на 3.9г. Има нещо като заден ринит /няма сополи, а носът и хърка/ и от него от време на време се появява кашлица, която сега е пак "във вихъра си". Няма зачервено гърло, водила съм я много пъти на лекар /живеем в малък провинциален град/ и нищо, за това сега докато сме в Бургас искам да я заведа на свестен лекар, да й вземе секрет ли, кво ли...
Благодаря!

ivalinai Здравей
Не знам от къде сте, но аз ти препоръчвам, щом ще сте на почивка в Албена да не търсиш бургаски лекар. Заведи детето на преглед във Варна  Peace Така бих направила аз  Peace
Подкрепям 100 %

# 529
Мили момичета,
Благодаря!

ivalinai Здравей
Подкрепям 100 %

Аз препоръчвам др. Маличева много  добър специалист !

# 530
А аз д-р Аврамов.

# 531
Здравейте!

Някой празнувал ли е детски рожден ден на басейна в х-л България?

# 532
племенницата беше на рожден ден там и каза, че е весело, но подробности не мога да дам.

# 533
  • Burgas
Здравейте!

Някой празнувал ли е детски рожден ден на басейна в х-л България?
Ние празнувах ме на басейн,но на Флората,много им хареса на децата,много се забавляваха.

# 534
  • Бургас
Здравейте  Hug
Моля да ми каже някой, ако знае, къде в Бургас мога да намеря хубави интериорни картини / като изключим големите магазини, защото съм ги обиколила всички - Мебели Явор, Аико, Домко, Арон/.
Благодаря предварително   bouquet

П.С. Нещо такова
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=210144869027890&set=a … ype=1&theater

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 23:51 от mle4ko

# 535
# 536
  • Варна
  Здравейте !
  Имам скромна молба към Вас !
  Мисля във вторник да заведа сина ми да разгледаме пясъчните фигури. Ще пристигнем с частните маршрутки на Автогара Юг / поне така пишеше в нета /  и въпроса ми е как да стигнем до тези фигури.
  Има ли удобни автобуси или такси / горе-долу колко ще ми излезе /? Или е по-удачно да слезем по-рано на някоя спирка, а не чак на автогарата?

Благодаря много предварително !

# 537
  • Burgas
Ми по-добре слезте на някоя предходна спирка,питай в маршрутката,предполагам,че знаят и ще те ориентират къде да слезеш.

# 538
  • Бургас
Ако не ме лъже паметта тези маршрутки спират не само на автогарата. Но ако спират, хубаво е да слезете на спирката до жп прелеза(до стадиона в кс. Лазур). От там, е най-близкия вариант.
Ако не искат да спрат - автобус 4-ка от автогарата, и слизате след жп. прелеза. Кондукторките ще ви кажат къде да слезете Simple Smile

# 539
  • Бургас
mle4ko,  такива картини, като показаната съм виждала в Практикер. Като влезеш магазина, в лявата част, в дъното на стената се намират.

А видяхте ли новия детски луна-парк "Приказките"?! Днес бяхме с децата, хареса ни на всички. Уредите са новички, хубавички, шарени, весели. Ветоните са по 2 и 3лв. Има детски въртележки със слончета и с коли, влакче, 2 бънджита, детски батут, лодки във вода и няколко клатушки със стотинки.  
Забравих да кажа, че се намира зад обновения детски кът "Приказките" в Морската градина, макар, че сигурно се досетихте  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт