БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Across the Multiverse
Здравейте  Hug
Моля да ми каже някой, ако знае, къде в Бургас мога да намеря хубави интериорни картини / като изключим големите магазини, защото съм ги обиколила всички - Мебели Явор, Аико, Домко, Арон/.
Благодаря предварително   bouquet
П.С. Нещо такова
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=210144869027890&set=a … ype=1&theater
Не знам какво означава интериорна картина, но ако търсиш принт, картина или рисунка търси по галериите. Преди на бившата "Републиканска" имаше галерия в която се предлагаше голямо разнообразие от принтове в този стил, но по принцип излизаха скъпо и за тази сума по-добре художник да ти нарисува нещо само за теб, а не да е масово.

# 541
Момичета,отново се отбивам за помощ.Търся компактна пералня/за 3 кг/,втора упатреба.Досега съм открила само един магазин за перални втора ръка/на Сливница/.Не съм от Бургас,ако знаете други такива магазини,моля да ме насочите..

# 542
  • у нас
Момичета,отново се отбивам за помощ.Търся компактна пералня/за 3 кг/,втора упатреба.Досега съм открила само един магазин за перални втора ръка/на Сливница/.Не съм от Бургас,ако знаете други такива магазини,моля да ме насочите..

вчера гледах такъв магазин за втора употреба за черна и бяла техника в к-с Изгрев, до закуските между  9-ти и 15- ти блок. Първият магазин до контейнерите за боклук. Но дали има перални, незнам.

# 543
  • Варна
Ако не ме лъже паметта тези маршрутки спират не само на автогарата. Но ако спират, хубаво е да слезете на спирката до жп прелеза(до стадиона в кс. Лазур). От там, е най-близкия вариант.
Ако не искат да спрат - автобус 4-ка от автогарата, и слизате след жп. прелеза. Кондукторките ще ви кажат къде да слезете Simple Smile

Благодаря !

# 544
  • Бургас
По Фердинандова има 1 магазин за уреди 2-ра ръка и има и перални.

# 545
Магазин за уреди втора ръка има и срещу чейнджбюрото на спирката на операта:)

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 08:11 от viki_86

# 546
  • Across the Multiverse
Магазин за уреди втора ръка има и срещу ченджбюрото на спирката на операта:)
На спирката на операта има чейнджбюро???

# 547
  • Бургас
Магазин за уреди втора ръка има и срещу ченджбюрото на спирката на операта:)
На спирката на операта има чейнджбюро???

Не е точно на самата спирка, но общо казано е там  Laughing
Като тръгнеш от спирката на горе в посока ДНА, минаваш шивачките, булчински магазин, магазин за дрехи, магазин компас и ето там има и чейндж Simple Smile А уредите са отсреща , в една стара къща, на партер, преди беше магазин за дрехи втора употреба  Peace

# 548
Благодаря много за помощта,ще огледам  дано я има и моята пералня.

# 549
  • бургас
здравейте,
живея в бургас от 2 години и не съм много наясно с нещата-трябва ми детска кухня,питахме в най-близката (живея във възраждане) и трябва бебето да има 10 навършени месеца,моето е почти на 8.
знаете ли дали и къде мога да го запиша?

# 550
  • Across the Multiverse
Това изискване не би ли трябвало да важи и на другите места?

# 551
  • бургас
Това изискване не би ли трябвало да важи и на другите места?

незнам,затова питам. чувала съм че има и от 6 месец но незнам за бургас

# 552
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
6 месеца е за другите градове (мисля, че в Хасково са от 6 месеца) за Бургас възрастта за всички кухни е 10 месеца, но за да не те объркам, понеже ние се записахме преди 4 месеца и може вече нещата да са се променили, най-добре да попиташ в темата за детска млечна кухня Бургас : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371588.375

# 553
  • бургас
6 месеца е за другите градове (мисля, че в Хасково са от 6 месеца) за Бургас възрастта за всички кухни е 10 месеца, но за да не те объркам, понеже ние се записахме преди 4 месеца и може вече нещата да са се променили, най-добре да попиташ в темата за детска млечна кухня Бургас : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371588.375

благодаря ти  Hug Hug Hug

# 554
  • Бургас
Здравейте , знае ли някой кои ще пеят на концерта по случай 20год. ЛУКОЙЛ в петък (02.09.2011) в летния театър ?

Общи условия

Активация на акаунт