БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 021
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Ще ти бъда много благодарна.А дали имат треньор,защото той не може да плува?

# 586
Заниманията се провеждат от м.с. Соня Найденова / старши треньор /
Понеделник, сряда и петък от 19.30 до 20.30 часа
Събота и неделя от 09.00 до 10.00 часа

Телефони за коктакти: 0888 44 96 65 ; 0884 00 28 71

# 587
Ще съм ви много благодарна , ако споделите впечатленията и мненията относно езиковите школи  за деца в Бургас - цени , условия ...Спокойна вечер  Hug

# 588
  • UK
В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИТЕ БЪЛГАРИ В СЕЛО КАТУНИЦА
Това се организира за утре 26-ти септември в други подобни страници! :

Хасково - Площад "Съединение " 19.00

СТАРА ЗАГОРА 19:00 - ПРЕД ОБЩИНАТА!
---------------------------------------------
БУРГАС 19:00 Паметник "Альоша"
... ... ---------------------------------------------
ПЛОВДИВ 19:00 - пл. Съединение
СОФИЯ 19:00 - НДК, Пилоните
ВАРНА 19:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"
ПАЗАРДЖИК 19.00 - ТОРТАТА!
РУСЕ 19:00 - пл.Свобода, пред общината
ПЛЕВЕН 19:00 - до Часовника
В.Търново - 19.00ч. пред общината!

# 589
  • Бургас
Здравейте момичета.
Моят малчо днес ще го записваме на ясла. Имаше свободни места само в ОДЗ "Райна Княгиня" Славейков до 55бл. Може ли да споделите някакви впечатления за това ОДЗ, защото чета не особено добри отзиви и направо настръхвам.

# 590
  • Burgas
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539200.675;topicseen  Питай тук,ама май няма добри отзиви за тази градина .

# 591
  • Бургас
Здравейте моми4ета.
Бихте ли ми препоръ4али някакъв пакет кабелна и интернет ,защото съм в голяма 4уденка.Ще ме извините ако мястото на молбата ми не е тук Embarassed

# 592
Здравейте момичета.
Моят малчо днес ще го записваме на ясла. Имаше свободни места само в ОДЗ "Райна Княгиня" Славейков до 55бл. Може ли да споделите някакви впечатления за това ОДЗ, защото чета не особено добри отзиви и направо настръхвам.
До миналата година синът ми беше там на градина.Ами,не съм доволна Crossing Arms Непрекъснато имаше сборни групи,не знам защо;като питам детето "Какво правихте днес?",всеки път само са оцветявали,останах с впечатления,че там само оцветяват и нищо друго  Thinking Тъкмо свикнаха децата със стаята и ги преместиха в друга, айде пак наново дай пари за това,дай пари за онова....Показателно е и че при целия недостиг на места в детските градини,там винаги има празни места...
Е,ако нямате друг вариант,запишете го там-все пак важното е да ходи на градина,ако няма кой да го гледа.

# 593
За пакета интернет и кабелна МиМка,аз съм на Blizoo!Доволна съм,но съм 3 в 1 заедно с телефон и включен Wi Fi!Плащаме 30 лв за услугата!Интернетът е добър и като цяло много рядко имат някакво прекасване!Ако се случи се обаждам на техниците и си идват веднага!Можеш да поразпиташ за всичките им оферти на място и в зависимост от пакета и скоростта на и-нета ще ти обяснят и ще си прецениш за тях!

# 594
  • Burgas
Ние ползваме интернет и цифрова телевизия на RN TV доволни сме,много рядко спира нета и ТВ,а и цените са добри  Peace

# 595
Здравейте, момичета! Включвам се с молба за информация.
Някакви отзиви за родилното отделение в ОРБ-Бургас- екипи,гинеколози,акушери???
Интересува ме и списъка с необходимите неща за раждането-памперси,дрешки,пелени,чаршафи???
Много ще съм благодарна за актуална информация.  bouquet
Дадените теми на 1ва страница са 2004-2008 година.

# 596
  • Бургас
Здравейте момичета!Днес ще водя дъщерята на логопед.Много ми е притеснено.Някой знае ли как точно им протичат заниманията?

# 597
  • Across the Multiverse
Здравейте момичета!Днес ще водя дъщерята на логопед.Много ми е притеснено.Някой знае ли как точно им протичат заниманията?
Моя близка е логопед. Доколкото зная е строго индивидуално според нуждите на детето. Първите няколко пъти занятията ще са по-скоро да се определи какъв е проблема- дали въобще е за логопед, на какво се дължи, на какво да се наблегне. Зависи и от възрастта. Игрово протича по-скоро и като разговор. Няма нужда от притеснение, специалистите си знаят работата. Simple Smile Успех.

# 598
  • Бургас
Ох,успокои ме..тя моята си е за логопед..Имаше сериозен проблем с говора,но вече и се разбира  Grinning
Трябва обаче доста да се поработи още.Притеснявам се обаче диването да не направи някакъв проблем там.

# 599
  • Across the Multiverse
Хихихи не се притеснявай излишно. Имат си начини да комуникират и с по-палави деца. На колко години е? А за това дали е за логопед имах предвид, че понякога нарушението не е чисто говорно, а има други причини и те ще преценят за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт