БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Предстои ми да пиша дипломна работа и се чудя дали да не е на тази тема за езиково-говорните нарушения при децата.

Каква специалност си?

Още  преди  да запиша да  уча Логопедия  исках дипломната ми работа да е свързана със  Дисфазия  на езиковото развитие - алалия  Peace, но имах такива интереси .
Сама трябва да си я  избереш ,или   да те  насочи  научният ти  ръководител  bouquet

# 301
  • Burgas
Аз съм завършила предучилищна и начална педагогика и сега записах магистратура-Интегрирано обучение на деца със специални образователни потребности.
Аз още не съм си избрала научен ръководител,още се чудя,това е сравнително нова специалност и няма много материали и за това още не съм избрала.

# 302
  • Бу-у-урга-а-ас
Браво! За интеграцията има много написано, но не е интересно, защото в Бг нищо не се прави като хората. Избери си дипломна работа, която да ти е интересна, иначе е голяма мъка. Успех!

# 303
Моля ви да ми препоръчате добър солариум - вертикален.

# 304
  • Burgas
Браво! За интеграцията има много написано, но не е интересно, защото в Бг нищо не се прави като хората. Избери си дипломна работа, която да ти е интересна, иначе е голяма мъка. Успех!
Наистина в България нещата стават много бавно,на мнение съм,че все още няма истинска интеграция на тези деца,просто не се отпускат достатъчно средства за това.
Благодаря.

# 305
  Здравейте!
 Искам да ви попитам къде мога да намеря бийки на Капчица?

# 306
  Здравейте!
 Искам да ви попитам къде мога да намеря бийки на Капчица?
Питай в темата Къде в Бс

# 307
  Мерси!
  А можеш ли да ми дадеш линк-а към нея, че нещо не я откривам.
  Открих я темата.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 14:21 от des_1984

# 308
Магазин Джъмбо кога ще започне да работи?

# 309
  • Бургас
Когато е готов!

Никой не знае, в нета инфо няма, и на всяка страница в бургаските теми се пита, но отговор няма, така че ще се чака, пък когато има реклама или инфо, сигурно ще бъде турено с големи дебели червени букви в началото на темите hahaha

# 310
  • Бургас
Верно с това Джъмбо се прекалява!
Поне изяснихме къде се намира...  Tired

# 311
Аз доколкото разбрах че Джъмбото отваря на 1-ви юли.

# 312
Искате ли да ви организирам автобусче до там ?  Mr. Green

# 313
  За Джъмбото ми казаха, че вече е зареден, но от Обищаната им правят някакви спънки- не им пускали тока и водата.
 А автобусче май наистина ще тръбва hahaha

# 314
  • Бургас
a от центъра до мола с кой автобус се ходи?

Общи условия

Активация на акаунт