БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Моят котак го чувам една вечер да тупурка по коридора и какво да видя? Играе си с един скорпион  Shocked. Ловецът ми той!  Heart Eyes

# 346
  • Бургас
Скорпион в Бургас  Shocked Shocked Shocked
А аз снощи излизам да простирам и гледам един гущер на терасата, не можете да си представите колко бързо се прибрах вътре и накарах мъжо да излиза да го гони Grinning Grinning Grinning
Принципно из природата не ме е страх, но  като си представя, че може да си го прибера и вкъщи с прането ..... бъррррр Само ми е странно как се е озовал на седмия етаж  newsm78

# 347
  • у нас

А аз снощи излизам да простирам и гледам един гущер на терасата, не можете да си представите колко бързо се прибрах вътре и накарах мъжо да излиза да го гони Grinning Grinning Grinning
Принципно из природата не ме е страх, но  като си представя, че може да си го прибера и вкъщи с прането ..... бъррррр Само ми е странно как се е озовал на седмия етаж  newsm78

гущерчетата си пълзят по стените, нищо странно няма да е там или на по-горен етаж. А, междудругото е много хубаво да си имате гущерче в дома - казват, че пази семейното огнище.

# 348
  • Бургас
вижте

http://burgas.dir.bg/news.php?id=8856235

нямам търпение  Party

и покрай това се присетих - нали имаше някакъв проект за зоо в меден рудник. какво стана?

# 349
  • Бургас
Sinara Аз нямам нищо против тези животинки, ама да не ми влязат в къщи. Снощи докато заспя си представях как може някой ден да си прибера някое в къщи с дрехите и да ми плъзне  Laughing Laughing Laughing

_az_ Дано да успее да стартира този проект, наистина мн интересно ще е . Peace

# 350
Здравейте, аз от скоро съм в Бургас...Може би не се включвам в подходящата тема, но все от някъде трябва да се тръгне. Та, въпросът ми е такъв: Има ли родители в Бургас, които са отказали да ваксинират децата си? Ако някой знае или го е направил, много моля да ми пише, наистина е спешно! Благодаря ви предварително и се извинявам, че ви занимавам с такива въпроси в разгара на лятото...

# 351
вижте

http://burgas.dir.bg/news.php?id=8856235

нямам търпение  Party

и покрай това се присетих - нали имаше някакъв проект за зоо в меден рудник. какво стана?

и ние да станем като Германия, там за да влезеш, където са аквариумите се плаща 20евро, но си заслужава цената.

# 352
  • София
Зд,авейте! Бременна съм в 7 м. Ще почивам в Созопол. Моля да ме насочите, ако ми се наложи преглед недайси боже, къде и към кого да се насоча в Бургас?

# 353
Повечето лекари, от които аз съм доволна работят в Дева Мария (Ветрен). Ако ти се наложи преглед можеш да отидеш в Света София в Бургас- 056 845 083 - мисля, че до 20.00 са на смяна , а от 20.00 до 00.00 са на повикване - отиваш в Св. София, обаждат се и до 15 мин. идват

# 354
В "Света София" има дежурен лекар, който при добър късмет може да събудят за около 5-10 мин да слезе и после докато се прозява да те прегледа и да те насочи към Мбал Бургас или МБАЛ Дева Мария, по ваше желание. Никакъв друг лекар не викат.

# 355
  • тъгата в мен
ако е вярно ,то да наливаме вода... newsm78 или под "промишлена" се разбира друго?

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 15:50 от сврачето

# 356
ако е вярно ,то да наливаме вода... newsm78 или под "промишлена" се разбира друго?

Сега се обадих на диспечерите  -  спират водата по автомивки, предприятия и т.н. По домовете ще има Peace

# 357
Здравейте, опитах се да намеря в някоя тема информация но неуспях, затова моля за помощ.
Имаме апартамент на Влас и август ще бъдем там. Искам да попитам дали някъде в района има частна детска кухня. Мерси предварително за помоща. Hug

# 358
Здравейте, опитах се да намеря в някоя тема информация но неуспях, затова моля за помощ.
Имаме апартамент на Влас и август ще бъдем там. Искам да попитам дали някъде в района има частна детска кухня. Мерси предварително за помоща. Hug

В Несебър в  новия град има детска  кухня.

# 359
  • Бургас
Привет !

Да ви питам имали ли сте проблеми  с излизането на кътниците- първите постоянни зъби най-отзад  ? Сашко от няколко дена вдига лека Т и е отпаднал като цяло,а венеца над зъба е надут ?

Не знам дали да се притеснявам и дали да си  идваме до Б-с за зъолекар ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт