БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Ето сега мога и още един изпитан магазин за мебели да предложа:
На Фердинандова, тръгваш нагоре към пазара и след Кристал Палас от дясната страна има магазин - венага след него има магазин за мебели. На стъклото му пише "Лизинг 6.9.12 месеца". Поръчахме си диван на 2.07 и казаха 30 дни за доставка. Днес ми се обадиха, че е пристигнал и когато ни е удобно да дойдат да го доставят. Останах много приятно изненадана, понеже бях малко скептична към евтиния диван, сега ще видим дали ще дойде същото, както на мострата...

# 436
  • Бургас
Извинявайте че и аз нахлувам в темата.
Момичета внимавайте с Тити Тайс ж-к "Зорница" бл. 75, детския кът в 5Д киното. Най нагло и безцеремонно надписват сметките няма меню с цените не издават касов бон а на листи пишат по памет уж. След въпрос как ще ми докажат че 6 деца са изпили 13 сока 13 води те не успяха и бармана съпруга на шефката им която уж била само персонал ни заплаши с саморазправа и ни изгони най нагло като заяви да не стъпваме там повече Shocked
Равносметка за 6 деца 1 пица която е 11лв. и таксата за къта която е 80лв. за двата часа аз платих 160лв. при факата че никое дете не е пило по най малко 2 сока че и по 2 води. Без касов бон и с обидни думи бяхме наритани от там. Много грозна картинка пред децата Cry

МОЛЯ внимавайте момичета само това май може да се направи. Ще се опитам да подам сигнал но за сега незнам как ще се развият нещата. Sad
Днес ще ходя до НАП, оказа се че там са подавани още няколко сигнала относно Тити Тайс по същата причина- липса на цени и меню, надписване на повече консумация и накрая не ти дават касов бон.

# 437
  • у нас
Извинявайте че и аз нахлувам в темата.
Момичета внимавайте с Тити Тайс ж-к "Зорница" бл. 75, детския кът в 5Д киното. Най нагло и безцеремонно надписват сметките няма меню с цените не издават касов бон а на листи пишат по памет уж. След въпрос как ще ми докажат че 6 деца са изпили 13 сока 13 води те не успяха и бармана съпруга на шефката им която уж била само персонал ни заплаши с саморазправа и ни изгони най нагло като заяви да не стъпваме там повече Shocked
Равносметка за 6 деца 1 пица която е 11лв. и таксата за къта която е 80лв. за двата часа аз платих 160лв. при факата че никое дете не е пило по най малко 2 сока че и по 2 води. Без касов бон и с обидни думи бяхме наритани от там. Много грозна картинка пред децата Cry

МОЛЯ внимавайте момичета само това май може да се направи. Ще се опитам да подам сигнал но за сега незнам как ще се развият нещата. Sad
Днес ще ходя до НАП, оказа се че там са подавани още няколко сигнала относно Тити Тайс по същата причина- липса на цени и меню, надписване на повече консумация и накрая не ти дават касов бон.

дано най-накрая някой се сети да ги провери и да ги глоби.

# 438
  • Бургас
Няма да е лошо да подадеш и в комисията за защита на потребителите, пък дано има ефект  Rolling Eyes

# 439
  • Бургас
Със сигурност ще предприема нещо, но ако имат те някакъв гръб най вероятно нищо няма да им се случи. Най лошото е че това се случвало често там служителка на самия кът с електронните игри в 5Д центъра ми сподели че често чувала там викове и разправии с ужилени хора, било супер срамно и още се чудила как има хора който избират да празнуват там. Е като нас балъци винаги има, но срама който изпита детето ми след като собственика ми се развика - марш оттук повече да не съм ви  видял  тук - ми дойде в повече #2gunfire

# 440
  • у нас
Нина76, представям си какво сте преживели ти и семейството ти, вместо това да е най-хубавия ви ден. МНого ще е хубаво да ги видим по Господарите.
Аз отдавна не ходя в техните клубове, защото ме дразни надменното отношение на собсвеничката и на мъжа й, както и т. нар. "грижа" за малки деца.  ooooh!

# 441
Аз отдавна не ходя в техните клубове, защото ме дразни надменното отношение на собсвеничката и на мъжа й, както и т. нар. "грижа" за малки деца.  ooooh!
А кои са техните клубове?

# 442
  • у нас
А кои са техните клубове?

горе споменатия и този на цар Иван Асен

# 443
Момичета с моя приятелка искаме да се запишем на кик бокс. Да знаете къде може да се запишем? И  цени ако знаете. Благодаря предварително . : Hug

# 444
  • На морето!
През 2-3 месеца се появяват недоволни клиенти от Тити таи/й/с, аз лично не съм стъпвала там откакто видях, че липсва филтър за болни деца. Чудя се кога ли собственичката ще спре да руши имиджа си, старото им заведение е много по-добро и като отношение и като работа с децата. Въпреки това детските клубове много отдавана са влезли в съзнанието ми като "посещавай в краен случай".  Peace

# 445
Здравейте момичета,
отново искам да ви запитам нещо.. от къде в града можем да купим прясна риба?

# 446
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Здравейте момичета,

Отиди на пазара "Краснодар". Доколкото си спомням там имаше няколко магазина за прясна риба.

# 447
Здравейте момичета,

Отиди на пазара "Краснодар". Доколкото си спомням там имаше няколко магазина за прясна риба.
А това къде е? може ли адрес..

# 448
  • Бургас
На Краснодар има много магазини за риба, но адрес е трудно да се каже. По-скоро ако се разтърсиш из нета къде е Областно пътно управление, то и пазара са на едно място.

А аз да ви питам за педиатър, който не е привърженик на ранното захранване и антибиотиците?

# 449
  • у нас
Здравейте момичета,

магазини за риба има и на Велека, определено по-евтина от колкото на Краснодар Peace

Общи условия

Активация на акаунт