БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Като гледах анкетата в другата тема за Стената на приказките се сетих - т. нар. "езерце" е пресъхнало, няма вода. Някой знае ли нещо по въпроса?
Не само, че не е пресъхнало, а се е превърнало в градска къпалня! Вчера минах и видях доста деца /само по гащички, не по бански/ да се къпят вътре!

# 466
Аз като направих анкетата, единствена бях гласувала с "не е практичен" ама никой не ме слуша.  Simple Smile

# 467
Здравейте момичета  bouquet Някой може ли да ми каже къде точно се намира магазин джъмбо в Бургас и дали е открит вече newsm78 благодаря ви предварително  bouquet

# 468
  • Бургас
Магазин Джъмбо се намира след изхода от Бургас по посока кв. Ветрен, някъде по средата на пътя.

# 469
Здравейте, знае ли някой дали в Бургас има езикова школа за дечица на 4 годинки? Благодаря ви предварително  Wink

# 470
  • Varna
Здравейте!
Спешно ми трябва да намеря място в Бургас, където пълнят битова газ (туристическа бутилка). Оказа се, че по повечето бензиностанции не извършват тази услуга, имало даже забрана. Ако някой може да помогне...

Благодаря предварително!

# 471
  • Бургас
Трудно е да го обясня, че забравих завода който беше там едно време "Метални ..." - нещо си.
Пункта за пълнене се намира в комлука, като се подмине ДАИ се свива надясно.

# 472
шушонка,"Метални изделия" или"Метални конструкции" имаш предвид? Laughing
Ако разрешите и аз ще се пробвам да обясня. CrazyКато се движите по ул."Индустриална" в посока "Комлука" подминавате Затвора и на кръстовището продължавате направо(което всъщност си е леко в ляво),а не за Меден Рудник (или Созопол).Подминавате сервизът на "Алианц" и от същата лява страна на няколкостотин метра,малко навътре е търсеното място.

# 473
  • Across the Multiverse
Не леко ами си е баш наляво. Направо е за МР и Созопол.

# 474
Чудим се ние какъв е този хаос  в района на Механото-Новата поща , а то пуснали великата приумица за тролейбус по тази линия. 

# 475
  • Varna
Трудно е да го обясня, че забравих завода който беше там едно време "Метални ..." - нещо си.
Пункта за пълнене се намира в комлука, като се подмине ДАИ се свива надясно.
шушонка,"Метални изделия" или"Метални конструкции" имаш предвид? Laughing
Ако разрешите и аз ще се пробвам да обясня. CrazyКато се движите по ул."Индустриална" в посока "Комлука" подминавате Затвора и на кръстовището продължавате направо(което всъщност си е леко в ляво),а не за Меден Рудник (или Созопол).Подминавате сервизът на "Алианц" и от същата лява страна на няколкостотин метра,малко навътре е търсеното място.
Момичета, благодаря много, но не сме от Бургас и все още ми е трудно да се ориентирам. Доколкото разбрах се движим по Индустриална, която преминава в Чаталджа и оттам вече се оглеждам за сервиз на Алианц, ама къде точно трябва да свием вляво, веднага след сервиза в първата пресечка ли...
Най ще ми е лесно направо ако има наименование на улица, просто да погледна в bgmaps...

# 476
За съжаление не знам улицата,но смятам,че няма да пропуснете мястото.Въпросът е да стигнете до "Алианц". Peace
Погледнах картата на града,която имаме в офиса и име на улицата не открих/там май и улици няма,а някакви отбивки,защото е индустриална зона/.Дори изненадващо ул."Индустриална" прераства в "Чаталджа" и после пак става "Индустриална". Thinking

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 15:31 от deyzi

# 477
  • Бургас
Бензиностанцията на Петрол се вижда по-отдалече,тогава се ориентирайте ,че следва завой наляво. Алианц е след това.  Peace

ДейзиHug

# 478
Я кой минава често оттам. WinkДеска,и на теб Hug

# 479
  • Бургас
Да, там няма улици, а стопански дворове, така се водят.

Общи условия

Активация на акаунт