БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 124
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
фестивалът на пясъчните фигури с какво работно време е и подходящ ли е за малко дете? въобще, приемам идеи за атракции. от аквапарка се отказах, че ми е притеснено нещо с тези жмелове по басейните  Rolling Eyes може би нещо като лунапарк или от сорта ако има наблизо?

# 481
Да работят мисля до 22ч като вечерно време има осветление. За дете е също много интересно.Незнам колко ти е малко детвто аз изпитах трудност само като бутах количката там защото всичките пътеки около фигурите са с чакъл.

# 482
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте! Имам молба към вас - мамите от Бургас - предстои ми да бъда дълго време във вашия град и спешно ми трябват координати на ДОБРА и изпробвана от вас маникюристка, която работи с ШИ ЛАК. С благодарност приемам предложенията на лични  bouquet. Желая ви весело лято.

# 483
Здравейте! Имам молба към вас - мамите от Бургас - предстои ми да бъда дълго време във вашия град и спешно ми трябват координати на ДОБРА и изпробвана от вас маникюристка, която работи с ШИ ЛАК. С благодарност приемам предложенията на лични  bouquet. Желая ви весело лято.

Нямам лични впечатления, но приятелката ми е изключително доволна от маникюристката в "Дом Романови". Не ме бива много в обясненията, но намира се на кръстовището на Ботева и Фердинандова. Ако идваш от гарата се пада в дясно. Ох вижда се от улицата, но наистина не мога да обяснявам  Embarassed Дано се намеси някой с помощ  Laughing

# 484
  • Бургас
ivss, ти направо си го обяснила вече, а то има толкова красиви рекламни табели, че няма как да не го забележи момичето, само трябва д асе понесе от гарата по ул. "Христо Ботев" и след 2-3 пресечки на първия светофар е студиото  Hug  bouquet

# 485
 Къде изчезнахте всички ?

Whaasup

# 486
  • където си пожелая...даааа...
Ивс, Ани, супер сте, момичета! Благодаря ви от сърце и   bouquet Heart Eyes Grinning хубаво лято. Като се върна и аз ще дам отзиви за Дом Романови Wink.

# 487
Къде изчезнахте всички ?

Whaasup

Тука сме  , и на плажа  разбира се, че зимата е дълга  Mr. Green  bouquet

# 488
  • там някъде...
Здравейте,

Спешно ми трябва мед.сестра и рехабилитатор за домашни посещения в нас. Става въпрос за поставяне на инжекции всеки ден и раздвижване. Ако има и някъде в Изгрев....ще ми е голям късмет...

bouquet

# 489
  • Пловдив
МНОГО се извинявам,че нахлувам в темата неканена,но току-що прочетох една молба за помощ, която може да бъде удовлетворена от жители и гости на Бургас. Дано да има добри хора           
                  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=600353.new#new

# 490
  • Beyond the Frontiers
Спешно питане - трябват ми визитки с изработка в рамките на 24 часа максимум, може ли да препоръчате агенция. И елегантна офис пола за бременна - магазин  newsm78 Благодаря предварително.

# 491
  • Бургас
Поръчвала съм в едно студио на ул. "Сливница" 28, мисля че и за по-кратък срок ще ти ги направят.
По втория въпрос, за магазин незнам, но има едно шивашко ателие, шият за бременни на ул. "Успенска" /номера не го знам, но те изкарват табела пред къщата/. Аз там съм шила и отделно имат готови неща, които продават.

# 492
Нали щеше от вчера да е профилактиката на топлата вода за целия Бургас, а вчера и днес сутринта си имахме топла вода. За сметка на това пък на обяд днес сме без никаква  Close Някой знае ли нещо да се е променило?

# 493
Спешно питане - трябват ми визитки с изработка в рамките на 24 часа максимум, може ли да препоръчате агенция. И елегантна офис пола за бременна - магазин  newsm78 Благодаря предварително.
Доволна съм от рекламна агенция Ирис , намира  се след  Малибу   bouquet

# 494
Нали щеше от вчера да е профилактиката на топлата вода за целия Бургас, а вчера и днес сутринта си имахме топла вода. За сметка на това пък на обяд днес сме без никаква  Close Някой знае ли нещо да се е променило?

Да не живеете в Меден рудник? Обикновено там са с друго разписание.

Общи условия

Активация на акаунт