БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 119
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • у нас
Нали щеше от вчера да е профилактиката на топлата вода за целия Бургас, а вчера и днес сутринта си имахме топла вода. За сметка на това пък на обяд днес сме без никаква  Close Някой знае ли нещо да се е променило?

Да не живеете в Меден рудник? Обикновено там са с друго разписание.

В М. Рудник няма ТЕЦ, съответно парно и топла вода.

# 496
# 497
  • тъгата в мен
Ах'че ,какво е това детенце на аватара ти?

# 498
  • Burgas
Ние сме в Славейков и тук снощи и сутринта и сега си има топла вода  Rolling Eyes какво стана,не че примирам да ни спрат топлата вода,но....

# 499
  • Бургас
В Зорница няма топла вода от вчера. Когато казах на майка ми, че няма да имат топличка вода до утре, направо й стана "лошо". Simple Smile

# 500
  • Бургас
В Зорница топлата вода спря вчера за няколко часа, от вчера следобед си имаме, и аз се чудя дали не са я отложили за други дни..

# 501
Мами, има ли на някой детенцето да посещава одз 2, искам малко инфо за г-жи Въжарова и Арнаудова. Моя юнак беше в яслена група и сега разбрах че за септември е определен при тези госпожи. Имам бегли наблюдения за Арнаудова тъй като сега лятото заместваше известно време и някак си изобщо не можа да ме впечатли, ама с абсолютно нищо. Когато отивах да го взимам от градинка никога не ставаше от стола, само казваше хайде Марти, и това е, аз искам да я попитам как е минал денят, проблеми има ли, а тя ми отговаря седнала в средата на стаята, и това беше практика към всички родители, не примерно да е само с мен. Нямаше подход към децата, нямам представа с какъв трудов стаж е. Моля ако мнението ми е грешно и някой може да ми даде инфо от повече опит да сподели.
P.S. А дали родителите имат право на глас при определянето на групите/съответно при кои госпожи ще се паднат/ newsm78

# 502
  • Burgas
Мисля,че имате право на глас при коя госпожа ще сте,не са ли ви питали?Освен ако групата не е само една.

# 503
Мисля,че имате право на глас при коя госпожа ще сте,не са ли ви питали?Освен ако групата не е само една.

Никой не ме е питал, затова се зачудих дали е редно да ме питат, и със сигурност групата не е една, ОДЗ 2 е  голяма градина и ще има поне 3 групи.

# 504
  • Burgas
Ми разпитай и за другите госпожи и ако решиш,че не искаш при тези,трябва към директорката да се обърнеш.

# 505
Ми разпитай и за другите госпожи и ако решиш,че не искаш при тези,трябва към директорката да се обърнеш.

Да, ще разпитам и за тях, но първо събирам инфо за тези госпожи, които са му определени, да знам дали да се мъча да го местя. Хайде майчета, никой ли не знае нищо за Арнаудова и Въжарова от ОДЗ 2 - Звездица, Зорница. Така разчитам на вас.  bouquet

# 506
# 507

anik79 Голямо мерси, имах чувството че не съм си на мястото, ама сега отивам там   Laughing

# 508
 Цитат от сайта на Топлофикация:

Цитат
ТОПЛОФИКАЦИЯ – БУРГАС  ЕАД уведомява клиентите си, че топлата вода в Бургас е пусната предсрочно след извършването на планирате технологични промени в топлоизточника на предприятието. На 20.07.2011г. беше оповестено, че топлоподаването към потребителите ще бъде прекъснато от 00.00 часа на 2 август 2011 г. /вторник/ до 24.00 часа на 4 август /четвъртък/. Топлата вода обаче беше пусната два дни по-рано - още в същия ден, на 2 август в 16.30 часа. Водени от желанието да не нарушават комфорта на абонатите си в горещите летни дни нашите специалисти мобилизираха целия си професионализъм и се справиха с изключително сложните в технологично отношение ремонти за броени часове.  Така бургазлии бяха лишени от топла вода едва половин ден, време в което бяха извършени технологични промени, гарантиращи по-нататъшната безаварийна работа на съоръженията.

Аз лично горещо благодаря за професионализма на специалистите  Mr. Green

# 509
Здравейте, аз имам малко странен въпрос, търся си интересен, не "кичозен", стенен часовник, тук в Несебър нищо не намирам.  Много ми е потребен за кухнята.
 Да ми кажете, за някакъв часовникар в Бургас ?
 Или на друго място да погледна, да ви е хванало нещо окото  Wink
 Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт