Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 21

• 25 134
  • 724
  •   2
Отговори
# 435
  • Пловдив
123 eli, bonobo, dani m, danitoo12, gery_dobreva, krasi_anna, ldi64, mariana51, nadia 63, nelka123, nelly_79, pipi09, sincerita, venera66, МелинаМел, ·٠•Snejka•٠· (+ 8 Скрит/и) и 21 Гости преглежда(т) тази тема.

45 в края....

# 436
, благодаря на всички който помагал Hug

# 437
Девочки я просто  восторге от серии ,как они красиво пели в ресторане )))) А Мустафа козел ,опять ее предал Twisted Evil )))А еще как смотрела эта Кристина ,меня она уже бесит )))) Laughing

# 438
Ще минат през влюбване,романтика...много са сладки,с тия погледи ,влажни очи, Керим си я прегърна импулсивно...всичко си е по реда...ДА ама НЕ
ще го тикнат в затвора и Керим ooooh! ooooh! ooooh!
Баща му как ще му помогне ,не знам.Адвоката е добър,но...
Вурал нали пред всички каза на Фатма ,че  не я докоснал Керим- не може ли да свидетелстват newsm78
И отново си мисля ,че при тия нейни крясъци,може и да има свидетел Thinking
дано се появи,случайно- може и бащата на Керим да попадне на него newsm78

# 439
Определено, вече мога да кажа, че Фатмето е влюбена в Керим. Вече в края на тази серия я усетих, че не се дърпа от прегръдката му, постоянно го търси с поглед, личи й. Хареса ми серията.

# 440
  • Пловдив
Това беше момичета. Чаках повече радост - още повече,
че са се задали гадни номера от всякъде. От Муктафа, от Яшаранови. Дано Мелтем не се уплаши и тя. Баща и нещо викаше срещу нея и тя опулено гледаше. Мукадес май каза на \Перихан за халката - тъпанарка - онези да се подготвят. Другата серия - ще берем повече ядове май.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 23:38 от mariana51

# 441

Завиждам на тези , които разбират езика...!?  ooooh! Whistling Whistling

Жалко за хубавия ни филм - защо не го уважават .., просто нямам думи...!? Толкова е хубав , защо само на онези , които в живота никога няма да се случи превеждат , а нашия не го отразяват , просто не е честно...!?
Cry Cry Cry

# 442
Хареса ми серията, имаше от всичко по-малко.Само погледа който извади тази Кристин накрая не ми хареса.Загатнаха, че ще има интрига.

# 443
Много сладки бяха, Керим как си я прегърна накрая..... Grinning
Кристин умира  да е на мястото на Фатмето... Mr. Green Сигурно я вкараха в сериала за да ревнува нашата мома и по-скоро да отиде в съседната барачка! Grinning Heart Eyes

# 444
  Ф май усети прегръдката но маи се сепна нещо, но пък после се усмихваше
пак ще гледам

# 445

И аз ще го гледам , Гери къде сииииииии , душо  !!!

Твой ред е да дебнеш за преводи - тук в България никой не ни отразява...!? newsm78 newsm78 newsm78

# 446
Тва правя, Мац, гледам последната част и дебна! Исках още романтика, особено като знам кви гадории заформиха тея гадове мръсни злобни, проклети да са!

# 447
Много интересно ще става Фатмето ,много изревнува от тая Кристин.Тепърва ще става интересно ,а тая бременната май махна бебето .....Много хора ще им помрачат щастието.Друго интересно ,какво пишеше в писмото.

# 448

През цялото време се хилих на екрана , защото Керим беше щастлив  тази серия - придаваше настроението си и на нас...!? Peace Peace Peace

Фатмето ме разплака за малко , ядосах се на Мустафа и Вурал , но и аз бях щастлива с Кермко и Фатмето , много са сладки...!? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 449
  • Пловдив
Тва правя, Мац, гледам последната част и дебна! Исках още романтика, особено като знам кви гадории заформиха тея гадове мръсни злобни, проклети да са!

Страхотно добре казано...
Днес никоя дружка разбираща езика не ни посети. От утре ща чакаме Гери да открие нещо и рускините да преведат нещо....

Общи условия

Активация на акаунт