Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 21

• 25 134
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Хасково

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 19:33 от kassandra810107

# 496

как събра само смелост, преглътна и прегърна. Като му гледаш срамежливата физиономийка и си представяш страхотното душевно терзание в главицата му - да се пробвам или да не се пробвам.......

# 497

Как ги откриват веднага такива гримаси -  много подвижни вежди има нашето момче , мисля , си какво ли друго му е подвижно..!? newsm78 Joy

# 498

Да коментирам ли това изобщо, треба да си сляп да не го харесаш този Керим.

# 499
Нелка, днескашната прегрътка я вземай, мила, аз съм си заплюла цИлувката!!! Чакам я и тогава ще се пременя.

# 500

как събра само смелост, преглътна и прегърна. Като му гледаш срамежливата физиономийка и си представяш страхотното душевно терзание в главицата му - да се пробвам или да не се пробвам.......

Мацуранка , ти не видя ли преди това как надигна чашата да добие смелост...!? Joy Joy Joy

# 501
             Герка , това е последната сцена..!!! Peace

http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom

На 1,35 минута надига чашата за смелост...

# 502

Герка , това е последната сцена..!!! Peace

http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom
отдавна съм я отразила, Мац!
Ама и тоя Керим, много е срамежлим, не ми харесва това, че пие толкова. Не ме разбирайте погрешно, аз самата обичам да пия, като съм на кеф, но на него понякога не му понася. Мога да се сетя поне 3 пиянства негови. Плюс тва Фатмето прави едни мутри като му наливат.

# 503

Мацко , кога забеляза такива моменти - аз уж съм наблюдателна...!? newsm78

# 504

Герка , ти знаеш ли , че Кермко има завършено висше образование - мениджмънт , разбрах го в 10 или 11 серия...!? Peace

# 505

Фатмето си е с белите косъмчета в косата - браво на нея , за късмет не си ги боядисва..!? Grinning

# 506

Герка , ти знаеш ли , че Кермко има завършено висше образование - мениджмънт , разбрах го в 10 или 11 серия...!? Peace
не, Мац, аз не съм ги гледала с превод тези серии, само по къртинки. Кога го разбра?

# 507

Мукадес попита Мерием какво образование има и тя и отговори - Мукадес зацъка с език и попита защо работи тази професия след като има образование... Сега се замислям , че си оставят вратички  - после тейко му като се върне може да го видим и като бизнесмен , знаеш ли...!? newsm78

# 508

Даже в руския форум обсъждаха , че е важно да се гледа с превод - и те бяха впечатлени от това , че има образование..!? newsm78

Фенче , ми ти като не знаеш другите мацки съвсем не го знаят - трябваше да го напиша с големи букви..!? newsm78 Joy Joy Joy

# 509

Герка , лягам мила , пак почнах да слушам тази песен , изобщо не ми омръзва..!? Peace

Общи условия

Активация на акаунт