Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 21

• 25 134
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Керим е решил да не подава жалба с/у Мустафа за стрелбата.Искат по възможност Мустафа да не се намесва.Яшаран и Мюнир говореха по телефона за това.
Когато Решат беше при Вурал му обясняваше,че ако признае ще влезе в затвора,а той е слаб и няма да може да издържи там.За това и се е пробвал да се самоубие.Каза му:"Имаше смелостта да се самоубиеш,но нямаш толкова,че да издържиш в затвора."Ти си слаб.Когато видиш опастност бягаш.Избяга и от обучението си."

# 571
  • Пловдив
Емели, аз питам направо - можеш ли да правиш субтитри. Вече съм свалила 32 серия цялата и чакам някой да се смили и да пусне субтитри - да направим серията така, че всички да гледат, да не питат, а направо да се наслаждават?....Защо нито една дама знаеща езика - турски - не е наша фенка.
Толкова ли не им харесва сериалчето ни....

# 572
Тая гад Решат добре го е обработил Вурал ooooh!, ама и той е един #2gunfire

# 573
Емели, аз питам направо - можеш ли да правиш субтитри. Вече съм свалила 32 серия цялата и чакам някой да се смили и да пусне субтитри - да направим серията така, че всички да гледат, да не питат, а направо да се наслаждават?....Защо нито една дама знаеща езика - турски - не е наша фенка.
Толкова ли не им харесва сериалчето ни....
Марианче,за съжаление не мога.С lacunababe работим заедно по сериала "Езел".Аа участвам с превод,а тя(и още една съфорумка) слагат субовете.
Казвам  това,защото видях,че е писала в темата миналата седмица относно вграждането на субтитри.Мога да бъда полезна само с превод,и то пълноценно едва втори сезон,т.е. на есен.

# 574
Основната част от разговора м/у К и Криситин:
Той казва, че са свършили много добра работа. А тя му казва, че най-хубавото е било, че е могла да го види отново.
  След това К: му казва, че когато тя го е питала да отиде с нея в Англия той и е отговорил, че не може да се отдели от родното си място. Пък той сега е в Истанбул.
 Тя му казва, че тогава си е мислил, че няма намерение да се ожени, а сега вече е женен. Сигурно наистина  много я обичаш. Той-да. К-н:Тя е късметлийка.
  newsm50

# 575
Аз ли съм крейзи #Crazy,но преди малко четох пост на нелка и сега изчезна Sick

# 576
  • Пловдив

emely, благодаря. Лакунка ни обучава - затова попитах, защо нито една дама
знаеща езика не ни гледа сериалчето.....А е толкова хубаво.....
Кажи на ферибота - Керим се изявяваше като гид, какво и каза още като я посрещна Фатма с новите премени....

# 577
  • Пловдив
Основната част от разговора м/у К и Криситин:
Той казва, че са свършили много добра работа. А тя му казва, че най-хубавото е било, че е могла да го види отново.
  След това К: му казва, че когато тя го е питала да отиде с нея в Англия той и е отговорил, че не може да се отдели от родното си място. Пък той сега е в Истанбул.
 Тя му казва, че тогава си е мислил, че няма намерение да се ожени, а сега вече е женен. Сигурно наистина  много я обичаш. Той-да. К-н:Тя е късметлийка.
  newsm50

Много приятно за ухото преводче ....Тая Кристин го е канила....в Англия...
Да не ни подготвят за нещо.....

# 578
  • Пловдив

Малко Керим за десерт...

# 579
  • Пловдив

Ех, тия копчета - кой ли ще ги разкопчае...

# 580
  • Пловдив

А, тук май е разкопчано....

# 581
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=c7dsT53YOig

Едно клипче - Erkek Güzeli - красивият мъж...песента е прекрасна..

# 582
# 583
На срещата при пристанището и направи комплимент първо за косата,после за роклята,а тя се смути и смотолеви,че кака Мерйем я е накарала.BlushА Мерйем  хитро я заведе на фризьор.Първо и каза,че отдавна имала нужда от освежаване на косатаи така или иначе са в града да отидат на фризьор и междувременно да и изправят косата на Фатмето.Laughing
На ферибота и обясняваше за забележителностите,а преди да се качат в откритата част я попита дали ако се качат на открито ще и е студено.Грижовен  Heart Eyes

# 584

Много е хубава тази Берен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт