Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 21

• 25 134
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Мерси, на мен ми се стори, че повече каза затова попитах.  Hug

# 601
Още нямаме превод, но слуховете са налице –
Керим постепенно събира кураж и установява по- близки отношения с Фатмагюл. Ще видим дали Кристин ще помогне или не в тази насока.
Показанията на Вурал ще породят лека свада между Керим и Фатмагюл.
Темата на 33 епизод ще е – Ревност. Ще видим кой ще ревнува, кого.
И едно диалогче –
Керим – Какво става?
Фатмагюл – Нищо! /Ядосва се!/

# 602
Това на Гери е като моето резюме, Rolling Eyesкак са го взели от темата ни #Cussing outЩе ги съдя за плагитство

# 603
30 СЕРИЯ - 1 ЧАСТ
1 част  2 част  3 част  4 част

Момичета имаме пълна 30 част. Благодарности на riviera

Благодаря!!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

4 част е без субтитри, дали няма някаква грешка?

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 17:33 от bghelp

# 604
Slawena, явно ay yapim ни следят изкъсо Mr. Green не прави толкова подробни резюмета, действай като тях - пускаш само слух та да се чудят Joy

Много ми харесва мелодията, която звучеше, докато се возят на лодката, намерих я - казва се Umut, това надежда ли беше?
http://www.youtube.com/watch?v=tFARpcSdUZw

# 605
  • Пловдив
30 СЕРИЯ - 1 ЧАСТ

4 част е без субтитри, дали нама някаква грешка?

Видях, качвахме ги в полунощ и е станало грешка - ще я поправим....

# 606
30 СЕРИЯ - 1 ЧАСТ

4 част е без субтитри, дали няма някаква грешка?

Видях, качвахме ги в полунощ и е станало грешка - ще я поправим....

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 607
  • Пловдив
Нели, справих се - открих го как става. Провери, и ми кажи - така харесва ли ти.
Това е само проба

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 18:11 от mariana51

# 608
....   bouquet  bouquet  bouquet

Two Hearts

Two Hearts

# 609
привет на всички!  bouquet поклон пред труда на създалите темата bowuu
и аз съм една от фенките на сериала...живея в истанбул и от време на време имам шанса да се засека с някои от героите..последно Мустафа беше засечен от моя милост преди две седмици в Старбъкс-Нишантъшъ..По-хубав е в действителност  Crazy
исках само на барзо да ви поздравя с прекрасното изпълнение на Беррен снощи с една от прекрасна песен от егейска Турция   bouquet  bouquet днес цял ден я слушам и не мога да спра  Blush

# 610
Благодаря на всички, които се трудят за преводите!  bouquet  bouquet  bouquet

Много е хубав сериалът и  определено заслужава да има превод, за да могат повече хора да му се насладят! Peace

Еее, значи ревност ще гледаме в 33 епизод - май Фатмето ще ревнува от Кристин, щото онази ще го изяде с поглед... Grinning

# 611
и аз съм една от фенките на сериала...живея в истанбул и от време на време имам шанса да се засека с някои от героите..последно Мустафа беше засечен от моя милост преди две седмици в Старбъкс-Нишантъшъ..По-хубав е в действителност  Crazy
исках само на барзо да ви поздравя с прекрасното изпълнение на Беррен снощи с една от прекрасна песен от егейска Турция   bouquet  bouquet днес цял ден я слушам и не мога да спра  Blush

Добре дошла  bouquet Това, което казваш е страхотно Simple Smile Дано да успееш да видиш и нашите любимци и да ни споделиш впечатления.  Hug

# 612

Добре дошла !!! Hug Hug Hug

Нас ни интересува  Керим по-хубав ли е в действителност..!? newsm78 Joy Joy Joy

Според теб Берен ли пее , че имахме малко спор в темата , какво пишат по Вашите форуми..!?  bouquet  bouquet  bouquet

И ако имаш време да влизаш по-често при нас ще ти бъдем много благодарни !? Hug Hug Hug

# 613

Преводче – Керим чака Фатмагюл и Мерим на пристанището –
М – Много ли не чака?
К – Малко…
М – Не сме разбрали как е минало времето докато пазарувахме и ходихме на фризьор.
К – Няма проблем.
К – Косата ти стои много добре.
Ф – Благодаря.
К – И роклята също.
Ф – Кака Мерием настоя за много за роклята. Принудиме и за фризьора.
К – Много добре е направила.  Какво стана с доктора? Няма проблем, ако не искаш да ми кажеш.
Ф – Не искам.

Керим и Фатмето на корабчето –
К – Ще ти е студено ли, ако стоим навън?
Ф – Ненам.
К – Тогава да седнем горе.Да погледаме пейзажа. Ще влезем, ако ти стане студено. Да седнем ето тук, а?
Ф – Добре. Тук е добре. Благодаря.
К – Много е красиво, нали?
Ф- Да, така е.[/b][/i][/color]

Благодаря ти мила , ти си знаеш  !!!  Hug Hug Hug

# 614
Показанията на мустафа –
М – Ние щяхме да се женим. Аз работех много. Ден и нощ. Понякога отсъствах много дълго. Тогава са се срещали.
Прокурор – значи са се познавали от преди изнасилването?
М – Били са заедно, но подозирам, че нищо не се е случвало между тях, в смисъл не са били интимни. Често са се срещали. Кретена /Керим/, той е карал фатмагюл да се преместят в Истанбул. Тя беше чиста и невежа, предаде се и замина.
Пр – Кога си промени мнението? След инцидента?
М – Не, чувствах, че има нещо между тях. Фатмагюл се промени много. Започна да говори, как искала да живее в Истанбул ако се оженим. Аз я попитах как така ако се оженим? Нали сме сгодени. Както е да е, разбрах, че живота ми ще е различен.
Пр – Но вие сега живеете в Истанбул?
М – Нямах избор, не издържах на клюките в родния си гред. Ако бях разбрал по-рано за тях двамата.
Минюр – По-спокойно.
Пр – Как разбрахте, че са заедно преди инцидента?
М – Те работеха в кухнята по време на годежа на Селим Яшаран.
Пр – Кои са ТЕ?
М – Тя, снаха и и брат и. Аз закъснях. За са ги улесня, отидох да ги прибера с моята кола. И ги видях – Фатмагюл и този задник.
Минюр- Керим Иелгаз.
М – Говореха си тайно. Щом дойдох той избяга. Попитх Фатмагюл за него, тя излъга, не го познавал. На следващата сутрин трябваше да изляза в морето. Отидох да я видя преди заминаване. Виках, крещях. Беше отишла при онзи мъж.
Пр – Тя в неговата къща ли беше отишла?
М – Не на брега. Минюр – на мястото на събитието.
М – тя е отишла там. Разбирасе била е оплашена. Той започнал да я убеждава. Искал е да я принуди със сила. Да я притежава, макар и трудно. Това долно куче. Яшаран нямат нищо общо.
Пр – Добре! Къде научихте тези подрабности?
М- От снахата на Фатмагюл.  Минюр – мукадес Кетендже.
М – когато се върнах и разбрах какво е станало, разбира се побеснях. Отидох при нея. Тя не искаше да говори. Нито дума не каза.питах я кой го направи. Ще отида и ще го намеря. Тя не каза нищо. После избяга от болницата.
Минюр – Аз също бях там. Можете да питате полицята.
М – Мукадес беше сигурна, че ще отида при този мъж, затова го намери и ги ожени.
Пр – Стигнахме до Селим, Ердуан и Вурал. Обвиняемия Керим Иелгаз, защо мислете, че ги обвинява, точно тях?
М- Той е обеснил  ситуацията първо на тях. След инцидента, той поискал от тях да го покрият. Те се били женени вече. Минюр е въвлечен в тази ситуация.
Минюр – Аз дадох показания. Искаха пари от мен. Отидох в болницата да видя бедното дете.
М- Този долен човек е клеветник. Той е разиграл Фатмагюл за да не признае изнасилването. И двамата се спасиха, и се опитаха да измъкнат пари.
Пр – ако Яшяран не са виновни защо дават пари? Защо се опитват да накарат хората да мълчат?
Мустафа мълчи.
Минюр – Ние сме му помагали и преди. Така е, нали?
М – Да и преди са му помагали. Сега пак искаха много пари, като преди.   

Общи условия

Активация на акаунт