Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 21

• 25 134
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Гери!  bouquet
Заформя се още една напрегната и интересна серия!

Брей тая Кристин.....заплюла е момчето и ще прави щуротии! ooooh!

Еййй, клюките са голяма работа, тцъ, тцъ...кой чул, недочул, разбрал, недоразбрал - ще почнат леят морал. Как пък все така се оказва, жертвите да са опетнени, вместо злодеите! ooooh!

# 661
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Файл : Fatmagülün Suçu Ne 31.Bölüm Part 2 bg- full.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=99ce5816e6

# 662

ТИ СИ ЗНАЕШ !!! Hug Hug  bouquet  bouquet newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 663
    Гери  Благодаря !!!!   newsm51

Като чета резюмето още по вече ме хваща яд на гадовете !!!!!

Успокоява ме факта че в тур. серияли правосъдната система и полицията винаги са представени в положителната страна , и се надявам нашите любимци да спечелят , е малко трудно- като в сериял

# 664
# 665
Нов слух - Диалогче -
Фатмагюл - Нещо лошо ли казах?
Керим  - Така изглеждаше. Кристин е такава, тя обича да докосва хората като говори с тях.
Ф - Добре, ами аз?
Ф - Тя ни ревнува. Тя мисли, че има нещо между нас.
Ф - Точно така. Тя се опитва да ме нарани, защото мисли, че има нещо между нас. Такъв срам, ако тя знаеше истината, нямаше и да се пробва. Щеше да знае, че няма нищо, за което да се безпокои. Кажи, освободи я от страховете и.

# 666

Теглите ли си вече на 31 втората част , нали знаете , че там е най-хубавия момент..!? newsm78

Лакунка го изпрати - на 45 страница е и е удоволствие да се гледа на голям екран...!? Peace Peace

# 667

bouquet

# 668
Нов слух - Диалогче -
Фатмагюл - Нещо лошо ли казах?
Керим  - Така изглеждаше. Кристин е такава, тя обича да докосва хората като говори с тях.
Ф - Добре, ами аз?
Ф - Тя ни ревнува. Тя мисли, че има нещо между нас.
Ф - Точно така. Тя се опитва да ме нарани, защото мисли, че има нещо между нас. Такъв срам, ако тя знаеше истината, нямаше и да се пробва. Щеше да знае, че няма нищо, за което да се безпокои. Кажи, освободи я от страховете и.

Ревност , но пак как хапе нашето Фатме , ужас !?    newsm78 ooooh! Whistling

# 669
# 670
Благодаря за серията Hug Както и на всички момичета,които ни превеждат Hug

# 671

Незнам какво ще я правим тая Фатма, много опърничева, нищо нямало, тя щеше да се размаже на вечерята от лИбов, а сега нищо нямало. Да вземем да и кажем ко и се случва, явно не и светва лампичката. И акк да и светне като предишния и опит е с гнома Мустафа.

# 672

txtloves txtloves txtloves

# 673

Незнам какво ще я правим тая Фатма, много опърничева, нищо нямало, тя щеше да се размаже на вечерята от лИбов, а сега нищо нямало. Да вземем да и кажем ко и се случва, явно не и светва лампичката. И акк да и светне като предишния и опит е с гнома Мустафа.

Я се върни на първа серия да видиш каква беше с него..!? Но не можем да я виним , нали е казала на докторката , че за Мустафа не иска да говори..., той и е по-голямото разочарование..!? ooooh! Whistling

Но и как хапе това Фатме , много ми е интересно по турските форуми какво пишат за това и  отношение...!? newsm78

# 674

То такава  любов струи от погледа му - сега като го написах се върнах в моята младост ..., оффф, за съжаление и аз бях глупава като нея !? newsm78 ooooh! Whistling Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт