Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 587
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Tristan77, не само на теб ти се струва смешно, аз също така мисля. Хайде за парфюма съм съгласна, че можеш да го определиш - по миризмата. Но червилото по чашата .... #Crazy Като добавим и акта за шофиране без книжка и лъжата на Бихтер, че не е ходила натам сама с колата... да предположим, че може да бъде заблуден за момент човек, но като цяло доста постно скалъпена история  Joy
Къщата май за последен път я видяхме тази вечер  Simple Smile
Аз друго се замислих, преди да си тръгне Бех държеше в ръка нешо като чаша, или чаша... не съм сигурна точно... стори ми се, че прекалено демонстративно я захвърли на дивана. Според вас нарочно ли беше акцентирано върху този детайл или се бъркам? И ако да, какво би следвало да означава този жест?

# 631
  Шампоани козметичните марки не предлагат-само парфюми,душ-гелове,лосиони за тяло и дезодоранти или рол-они,но не всички имат такива пълни серии-само най-популярните марки и видове.
  leonoel-чашата беше същата с червилото,която Аднан беше вече счупил-на нея се пулеше Бех. Опитваше се да сглоби какво е видял и разбрал чичо му,за да схване колко точно са го загазили,но  в един момент просто се отказа да гадае,затова я хвърли според мен.Тръгна към Истанбул да се спасява,предполагам,реши,че вече всичко е почти загубено,затова и не вдига на Нихал,защото не знае какво става,дали няма и тя да го погне  Shocked

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 22:48 от charovnica

# 632
Смешно - несмешно, уликите и съмнението са налице..."гузен -негонен бяга". След някоя друга серийка за пред Нихал ще се скълапи, че уж Бех си има друга, със снемков материал...тогава малко ще паднат подозренията на Аднан.

# 633
gospojata моите съболезнования  Praynig
  Момичета , извинявам се че нахлувам в темата ви . Имам молба към вас , бихте ли ми казали къде мога да гледам сериите на " Забраненият плод " напред , т.е в оригинал . Бих искала да видя как се развиват събитията предварително , дори и без превод . На всички други турски сериали ги имаше , надявам се и на този да ги има . Благодаря ви предварително .  bouquet

търси:       Ask-i Memnu English/Episode

# 634
Момичета, тази вечер в края на е пизода дадоха как са подхвърлени доказателствата,  Саид извади от джоба парфюма напръска, разбърка леглото, наля вино в чашите и извади друга с челвилото... Все пак ги няма екипа но г-н Хорейшо от Маями да направи експертиза  Wink

# 635
Смешно - несмешно, уликите и съмнението са налице..."гузен -негонен бяга". След някоя друга серийка за пред Нихал ще се скълапи, че уж Бех си има друга, със снемков материал...тогава малко ще паднат подозренията на Аднан.
 Това ще е с цел разделяне на изключително влюбената двойка Б-Н,там какво ще си мисли Аднан никой не го интересува.

# 636
Все пак го няма екипа на г-н Хорейшо от Маями да направи експертиза  Wink
Joy Joy Joy
Ако беше тук, Аднан можеше да го наеме и всичко щеше да излезе наяве. hahaha hahaha hahaha

# 637
  В този филм има нещо странно,което ми направи впечатление-хем Хилми инсценира всичко,хем то съвпада едно към едно с истината и това без той да го знае със сигурност-не ви ли се вижда твърде странно  и голямо  съвпадение това?

# 638
 Шампоани козметичните марки не предлагат-само парфюми,душ-гелове,лосиони за тяло и дезодоранти или рол-они,но не всички имат такива пълни серии-само най-популярните марки и видове.
  leonoel-чашата беше същата с червилото,която Аднан беше вече счупил-на нея се пулеше Бех. Опитваше се да сглоби какво е видял и разбрал чичо му,за да схване колко точно са го загазили,но  в един момент просто се отказа да гадае,затова я хвърли според мен.Тръгна към Истанбул да се спасява,предполагам,реши,че вече всичко е почти загубено.

Ясно! А не му ли светна, че скоро там двамата не са ходили да пият вино, кафета, да мачкат чаршафите... Не се ли досети, че всички уличаващи ги предмети са подхвърлени нарочно... защото в този случай би могъл да използва тези факти при даването на обяснения пред Аднан, че той всъщност е нарочно заблуден. А, и друго ми направи впечатление... защо взе със себе си остатъците от чичовия телефон?

Все пак го няма екипа на г-н Хорейшо от Маями да направи експертиза  Wink
Joy Joy Joy
Ако беше тук, Аднан можеше да го наеме и всичко щеше да излезе наяве. hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Голям смях тази вечер в темата! Направо сълзи ми капят вече.. Joy Joy Joy

# 639
Ама браво на вас, нямам време да ви изчета , много сте написали Hug
На мен ми се струва че се получава" не прави това което не искаш да ти се прави на теб"  . В случая Бихтер предаде Аднан, Бехлюл пък предаде нея. Нихал се наложи да порасне ( говоря за последния епизод) и по този начин си плати за наивноста си, а Бехлюл си получи това което заслужава заради страхливостта си.
и Бих и Бех са прекалено темпераментни спрямо останалите.Млади са и не преценяват какво причиняват на другите около тях. Да не забравяме и все пак че това е турски сериал ,а турските нрави ги знаем, ако тази любов се беше зародила другаде може би щяха да са заедно ( не се знае за колко време обаче, в предвид характера на Бехлюл), но............

# 640
 В този филм има нещо странно,което ми направи впечатление-хем Хилми инсценира всичко,хем то съвпада едно към едно с истината и това без той да го знае със сигурност-не ви ли се вижда твърде странно  и голямо  съвпадение това?
Не е сигурен, но Саид му каза за къщата в Рива и затова, че само Бихтер знае за нея. После глобата е пак в близост до къщата. Когато каза на Бехлюл за специалните гости в къщата и гледаше Бихтер, реакцията на последния потвърди, че има нещо гнило. Човекът събра  2 и 2 и реши да пробва да види какво ще стане. То пък взе, че се получи.

# 641
gospojata моите съболезнования  Praynig
  Момичета , извинявам се че нахлувам в темата ви . Имам молба към вас , бихте ли ми казали къде мога да гледам сериите на " Забраненият плод " напред , т.е в оригинал . Бих искала да видя как се развиват събитията предварително , дори и без превод . На всички други турски сериали ги имаше , надявам се и на този да ги има . Благодаря ви предварително .  bouquet

търси:       Ask-i Memnu English/Episode
   Благодаря   bouquet

# 642

Ясно! А не му ли светна, че скоро там двамата не са ходили да пият вино, кафета, да мачкат чаршафите... Не се ли досети, че всички уличаващи ги предмети са подхвърлени нарочно... защото в този случай би могъл да използва тези факти при даването на обяснения пред Аднан, че той всъщност е нарочно заблуден. А, и друго ми направи впечатление... защо взе със себе си остатъците от чичовия телефон?

Нали му го връща, когато му казва ,че си тръгва.
Обяснява му ,че знае ,че е бил там ............................

# 643
Не е сигурен, но Саид му каза за къщата в Рива и затова, че само Бихтер знае за нея. После глобата е пак в близост до къщата. Когато каза на Бехлюл за специалните гости в къщата и гледаше Бихтер, реакцията на последния потвърди, че има нещо гнило. Човекът събра  2 и 2 и реши да пробва да види какво ще стане. То пък взе, че се получи.
 Предполагам,че е така.

leonoel  Бех е твърде уплашен,за да се осъзнае какво става и че това е постановка,освен това знае,че е виновен и съвсем не може да мисли трезво.Телефонът го взе за всеки случай-ако си събере акъла и с Бихтер измислят нещо за замазване на ситуацията  Sick

# 644
charovnica,  така е  Hug ...понякога и в живота така става...ако се довериш на някакво вътрешно чувство Thinking , то на яве е така както си го усещал
Както казва  ivana27 ,да  не забравяме  че това е турски сериал, наситен е с драматизъм, сълзи и трагедии...

Общи условия

Активация на акаунт