Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 488
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Аз смятам, че най-адекватното поведение има мадмоазел. Направи каквото трябваше - стотици пъти предупреди Нихал, че Бехлюл не е за нея и няма да е щастлива с него, въпреки че рискуваше да си навлече гнева й. Много пъти говори с Бехлюл, за да се увери в намеренията му, въпреки че ситуацията й е ясна. Мадмоазел е милостива и състрадателна, много интелигентна и тактична, вероятно като изолира всичко и всички,  проявява разбиране към тъжната любов на Бихтер. Бешир постъпва глупаво, защото се опитва да задържи за по-дълго илюзията на Нихал, но всъщност й прави мечешка услуга - накрая тя е разбита и съсипана, повече отколкото ако нещата й бяха ясни от самото начало. Всички се впуснаха да насилват Бехлюл да демонстрира колко обича Нихал, въпреки че виждат, че това не е истина. И Бешир, и Мадмоазел и Аднан и дори Бюлент знаят, че това не е реално и истинско, но за да е доволна "принцесата" се опитаха да й създадат несъществуващо щастие. Животът има правила и не търпи фалш, никой не може да излъже съдбата си и да получи щастието насила.

Здравейте,    bouquet

Браковете уредени от родителите са 2-3 ПЪТИ по -трайни от браковете/с или без подпис/ по любов .
Това са факти .
Как ще го коментираш това.
Щастието става с разум ,а не от сляпа страст./Не говорим за  любовни авантюри ,а сериозно обвързване/

Бехлюл е мъж с опит и една гола страст  не би му затворила очите ,
че Бихтер е АБСОЛЮТНАТА анти жена.
Той много добре знае ,че Седеф/която ще видим към края на сериала/,
Пейкер и Елиф са били в пъти по-уважавани и ценени от Бихтер за евентуални съпруги

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 12:21 от silvia_maria

# 406
  • Бургас
Бракове.  Laughing Бехлюл в брак би бил като диво куче в клетка. Дори и за Бихтер да се беше оженил. Нямат шанс просто. Даже като се замисля брак с Нихал би бил по - добър. Може да е супер досадна, но пък е недосетлива. Щом пита 1001 глупости, които по принцип никога не водят до истина... С Бихтер би било приказка и после ад. Но то си стана каквото трябваше все пак. Реално друг изход тая драма няма как да има. Можеха да не убиват Бихтер, ама нищо.

# 407
Старите хора много добре са го казали "Насила хубост не става"...Че и годежа на Б и Н
Ами той стана Mr. Green

Че стана стана, ама и каква ще стане Grinning

# 408
Старите хора много добре са го казали "Насила хубост не става"...Че и годежа на Б и Н
Ами той стана Mr. Green

Че стана стана, ама и каква ще стане Grinning

Бехлюл я накара да се чувства най-обичаната жена-не е ли това най-важното?.
Бихтер провали сватбата им ,но двамата са живи и здрави и живота е пред тях

Дори да не се съберат изживяха една хубава споделена Любов-ТОВА Е ЖИВОТЪТ

# 409
  • Pleven, Bulgaria
И Бихтер започна да припада като видя че нещато вече на зависи от нея.А тя найстина ли е бременна?Започва да губи почва под краката си все по-бързо сякаш се намира в потъващи пясъци.но сега Бех въобще на показва някаква загриженост към нея.

# 410
Един зрял човек винаги може да си контролира чувствата. Те не се появяват ей така от едното нищо, като видиш някой и хоп - лудо влюбен, че и за самоубийство да мислиш накрая...
Ако всички бяха като Б-р и Б-л и не мислеха как ще наранят близките си, ами само се чудеха как да изживеят бушуващите си страсти и пориви, то колко брака щяха изобщо да оцелеят???
Ами досега семейства нямаше да има...
За мен е истинско чудо, че бракът на Аднан и Бихтер продължи толкова време.
Или по-скоро чудо е, че Аднан спеше толкова дълго време (както се изрази снощи Хелми).
Сега ако някой от вас ми каже, че като семеен не си слага никакви спирачки и се отдава така на поривите си цял живот като Б-р и Б-л, за мен такъв човек не може да е горд със себе си, а просто вятърничав и безотговорен.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 12:51 от krem-karamel

# 411
Бех въобще не беше длъжен да се сгодява за Нихал. Бешир просто го помоли да не я наранява, но това автоматически не значи брак  Peace

# 412
И Бихтер започна да припада като видя че нещато вече на зависи от нея.А тя найстина ли е бременна?Започва да губи почва под краката си все по-бързо сякаш се намира в потъващи пясъци.но сега Бех въобще на показва някаква загриженост към нея.

Бихтер разбра, че така стават нещата - с припадъци. На който припада му играят по свирката Mr. Green, който си стои прав - кучета го яли  Mr. Green!

# 413
Бех въобще не беше длъжен да се сгодява за Нихал. Бешир просто го помоли да не я наранява, но това автоматически не значи брак  Peace

Даже бих добавила ,че всички/Аднан,лелята,мадмоазел/ многократно подсещаха Бех,
че ,ако се откаже ,няма да го винят.
Нихал му даде 2-3 възможности да се откаже.
Към края Нихал го зарязва и Бех  отчаян се моли и
доказва любовта си   за  да си я върне

# 414

Бихтер разбра, че така стават нещата - с припадъци. На който припада му играят по свирката Mr. Green, който си стои прав - кучета го яли  Mr. Green!

Joy hahaha hahaha Харесва ми чувството ти за хумор!  Hug

# 415

Бихтер разбра, че така стават нещата - с припадъци. На който припада му играят по свирката Mr. Green, който си стои прав - кучета го яли  Mr. Green!

Добре де, ами и ако Бехлюл припадне и на него ли ще играят по свирката Sick

# 416
Бех въобще не беше длъжен да се сгодява за Нихал. Бешир просто го помоли да не я наранява, но това автоматически не значи брак  Peace
Даже бих добавила ,че всички/Аднан,лелята,мадмоазел/ многократно подсещаха Бех,
че ,ако се откаже ,няма да го винят.
Нихал му даде 2-3 възможности да се откаже.
Подкрепям. Peace

# 417
Колкото и да се опитвам да оправдая поведението на Б и Б,снощи останах направо потресена от държанието и двамата.Бихтер се държа грубо с най-близкия си човек - майка си,ако е беше послушала още в началото едва ли щеше да се стигне до тук,но....не се налива ум в главата на някого особенно когато е така влюбен.Бехлюл тръгна да търси разплата с Бешир,който се държа много достойно.Мъчно ми беше за него как преглъщаше сълзите си при срещата с Нихал.Това е една мъчителна любов,която той съхранява в сърцето си и е готов дори да жертва живота си за нея.Въпреки че и Нихал не го заслужава,тя като е вперила очи в Бехлюл и не вижда по далече от носа си.А що се отнася до Аднан беше потресаваща картина,когато усети парфюма на Бихтер върху възглавницата и видя червилото и на неизмитата чаша.Ако наистина има такава любов м/у Б и Б точно сега им беше момента да избягат и да се спасят от гнева на Аднан и от всички ,които пряко или коствено им се месят в личното им пространство.Но се иска кураж и д....е за да започнат живота си начисто,защото остават и двамата без пукната пара.Нито единият нито другият са поемали някаква отговорност в смисленият си живот,винаги са живяли на гърба на другите,като обичат да се нахвърлят и да нападат за оправдаят действията си.Жал ми е и за Нихал такава сляпа любов  и никой не може да и отвори очите,че Бехлюл никога няма да я заобича както обича Бихтер.Краят не съм го гледала по обясними причини - просто няма да ми бъде така интересно както е сега,но от вас разбирам,че Бихтер се самоубива-една недостойна постъпка,ако всеки изоставен си слагаше край на живота май никой нямаше да има до сега,но си мисля дали не го прави само и само да остави всички нещастни след себе си вместо да се примири със създалата се ситуация....ще видим има още серии тогава ще коментираме.

# 418
Бех въобще не беше длъжен да се сгодява за Нихал. Бешир просто го помоли да не я наранява, но това автоматически не значи брак  Peace
Напълно съм съгласна с мнението ти.

# 419

Кучетата я яли ,но не защото е права ,а защото е злобна,коварна,неуважителна,досадна
 без капка  достойнство и в общи линии проблемно доказателство  за предателството  им.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 13:18 от silvia_maria

Общи условия

Активация на акаунт