Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 532
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Tristan77 ,  Hug мисля , че имаше подобна анкета в някоя от предишните теми ! Peace

# 526
Аз последния път като призовах за толерантност ме пратиха при тати Crossing Arms
Като пишеш с големи букви. hahaha hahaha hahaha

Снежка билета от теб ли беше Joy Joy Joy Joy

# 527
Можем да предложим да 'посценаристваме 'и да споделим кой какъв край би искал да има този филм

# 528
Нямам намерение да споря , но не обичам да се правят обобщения, това е ! Ти си доказала поне досега, че си обективна в мнението си, така че предполагам и сега много добре разбираш какво и имам предвид и няма да отречеш, че подобно деление на фенки  и отбори не беше коректно и "фенките на БиБ " по принцип, обраха повече негативи ! Вярно е, че имаше и грозни изказвания и по отношение на другите.
За мен е важно да има уважение и търпимост , приемане на различията , независимо за какво говорим или обсъждаме - позиция многократно заявявана и отстоявана !

Делението на отбори е гадно, така е и никога не съм го отричала, както и обидите, независимо към кого са насочени. Няма смисъл да броим към кой "отбор" са били повече, лошото е, че са факт.

Съгласна съм с теб за всичко останало, особено с последното. Hug Hug Hug

Аз последния път като призовах за толерантност ме пратиха при тати Crossing Arms
Като пишеш с големи букви. hahaha hahaha hahaha
Снежка билета от теб ли беше Joy Joy Joy Joy
Ако питаш дали аз съм ти купила билета т.е. съм те наклепала пред тати - дори не съм си и помисляла да го правя.  Откъде ти хрумна? #Crazy

# 529
Sesana ,  Peace съгласна съм с теб - ревността е едно от най- деструктивните чувства , които могат да завладеят сърцето и умът на човек !
И много пъти , когато сме си задавали въпроси относно поведението на Бихтер и това ли прави любовта с човек ( тогава , когато тя се държи неадекватно , когато е ненужно груба и хистерична ) , за мен отговорът е ясен - не любовта , ревността прави това с нея ! Ревността и безсилието !

# 530
  gospojata-напълно съгласна съм с теб   bouquet

# 531
Няма как да сме на едно мнение, това е хубаво. Ако мислим еднакво, това означава, че никоя от нас не мисли достатъчно. Лично аз не се дразня от ничие мнение, понякога просто се учудвам как се интерпретират очевадни неща, но явно хората виждат по-различен начин. Хрумна ми идея за следващата анкета: Коя е любовта, която искате да имате в реалния си живот - любовта между Нихал и Бехлюл или между Бихтер и Бехлюл?

Любовта между БиН започва чак след 15 епизода до  края.

Повечето на са гледали филма докрая и няма как да коментират

# 532
·٠•Snejka•٠· ,  newsm51 !

charovnica ,  Hug Hug Hug

# 533
·٠•Snejka•٠·,явно имаме различно виждане за хумора. PeaceНе съм искала да те засегна по никакъв начин. Grinning

# 534
Няма как да сме на едно мнение, това е хубаво. Ако мислим еднакво, това означава, че никоя от нас не мисли достатъчно. Лично аз не се дразня от ничие мнение, понякога просто се учудвам как се интерпретират очевадни неща, но явно хората виждат по-различен начин. Хрумна ми идея за следващата анкета: Коя е любовта, която искате да имате в реалния си живот - любовта между Нихал и Бехлюл или между Бихтер и Бехлюл?

Любовта между БиН започва чак след 15 епизода до  края.

Повечето на са гледали филма докрая и няма как да коментират

Язък- какви сценаристи само- почти не ни дават възможност да и се насладим на тази голяма истинска, безстрастна   любов  Sick

# 535
- Докторе, безумието повод ли е за развод?
- Не, напротив, основната причина за брака.

Мъж и жена отиват на бракоразводно дело, и съдията пита мъжа:
- Защо искате да се разведете ?
- Ми как защо, щот съм женен!

Малко вицове ,за разведряване на обстановката  Laughing

Ето един за бащите с дъщери  Joy

Мъж казва на жена си:
- Дъщерята расте...Време е да се купува оръжие!

# 536
Без коментар

# 537

Язък- какви сценаристи само- почти не ни дават възможност да и се насладим на тази голяма истинска, безстрастна   любов  Sick

За да има любов е задължително необходима и страст.

Много силната изпепеляваща страст е само ,
когато връзката е невъзможна по-някакви причини.
Предполагам ,че го знаеш.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 17:54 от silvia_maria

# 538

За да има любов е задължително необходима и страст.

Много силната изпепеляваща страст е само ,
когато връзката е невъзможна по-някакви причини.
Предполагам ,че го знаеш.

Мерси,не го знаех,  ще го кажа и на мъжо, че явно не е в час след толкова години брак да я показва.
Ей ,за това съм му фен на този форум- непрекъснато се образовам Joy Joy Joy

# 539

Мерси,не го знаех,  ще го кажа и на мъжо, че явно не е в час след толкова години брак да я показва.
Ей ,за това съм му фен на този форум- непрекъснато се образовам Joy Joy Joy

smile3503И ти ли като Бихтер целуваш  и спиш  с  други за да
 предизвикваш страстта му ?

Общи условия

Активация на акаунт