Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 510
  • 728
  •   1
Отговори
# 510

И за мен това е причината за дългото "ослепяване" на Аднан по отношение на ставащото в семейството.До идването на Бихтер в това семейство домът му наистина е бил неговата крепост и място за почивка след бизнес делата-децата на училище и обгрижвани от мадмоазел,помощен персонал доказал лоялността си ,хоби за разтоварване,изобщо нормален,канализиран и спокоен живот с установени правила и ред които ти създават чувството за спокойствие и стабилност,за да се поддържа този стандарт обаче някой трябва да е работил и да работи много а другите да оценяват това което имат -то не  пада 'свише' от небето а се постига  с труд,който на тях не им е познат
 Лично аз смятам че за бягство двете Б изобщо не мислят в този момент,особенно едното Б,а ще гледат как да мажат за да не разберат всички за това което вършат  в тъмното и им  изглежда толкова романтично,но когато излезе на светло  им се вижда малко прозаично.Как ще накарат да им повярват ,че не е  истина  newsm78

[/quote]
[/quote]

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 17:01 от емилка

# 511
С цялото ми уважение към тези , които призовават към толерантност ( нещо , което правя непрекъснато от сто теми насам ! ) и понеже днес съм особено чувствителна на тема "двойни стандарти " , с уточнението , че не съм прочела "обидният " пост на Бискит , та да попитам все пак :
Защо не призовавахте така активно към търпимост , когато т.нар. "Фенки на Бихтер " бяха наричани "облъчени " , "малоумни " , "нетрезво мислещи " и още много подобни грозни личностни квалификации ??? И понеже има любители на статистиката , може би ще си направи някой труда да я направи по отношение на това колко пъти същите тези "фенки " са си позволили лични нападки и квалификации , пък дори и обидни такива към екранните герои !
И понеже обичам нещата да са ясни и точни , сега е момента да благодаря на Силвиа-Мария , че се старае и повече не допуска такива определения и обиди към съфорумките ! Благодаря !  bouquet
Аз не за първи път призовавам за толерантност, независимо кой кого обижда.
По същото време, което визираш или по-напред, не си спомням добре, т.нар. "фенки на Нихал" бяха наричани хора без съвест, без сърца и т.н. По-добре да не започваме спор по тази тема.

# 512
Аз последния път като призовах за толерантност ме пратиха при тати Crossing Arms

# 513
Аз последния път като призовах за толерантност ме пратиха при тати Crossing Arms
Като пишеш с големи букви. hahaha hahaha hahaha

# 514
  Чак хора без съвест  Shocked-не помня лично аз такова определение,"фенки на Нихал" никой никого не е наричал,затова наистина нека не навлизаме в спорове кой колко обиден е тук,че то сигурно няма да има необиден човек,дори и тези,които казват,че не симпатизират на никого    Peace

# 515
Няма как да сме на едно мнение, това е хубаво. Ако мислим еднакво, това означава, че никоя от нас не мисли достатъчно. Лично аз не се дразня от ничие мнение, понякога просто се учудвам как се интерпретират очевадни неща, но явно хората виждат по-различен начин. Хрумна ми идея за следващата анкета: Коя е любовта, която искате да имате в реалния си живот - любовта между Нихал и Бехлюл или между Бихтер и Бехлюл?

# 516
То и аз от време на време си припомням кочината,ветровете,размирисването,ама нейсе..
Снежка Hug
От снощи не успявам да те поздравя за новите дрешки

# 517
С цялото ми уважение към тези , които призовават към толерантност ( нещо , което правя непрекъснато от сто теми насам ! ) и понеже днес съм особено чувствителна на тема "двойни стандарти " , с уточнението , че не съм прочела "обидният " пост на Бискит , та да попитам все пак :
Защо не призовавахте така активно към търпимост , когато т.нар. "Фенки на Бихтер " бяха наричани "облъчени " , "малоумни " , "нетрезво мислещи " и още много подобни грозни личностни квалификации ??? И понеже има любители на статистиката , може би ще си направи някой труда да я направи по отношение на това колко пъти същите тези "фенки " са си позволили лични нападки и квалификации , пък дори и обидни такива към екранните герои !
И понеже обичам нещата да са ясни и точни , сега е момента да благодаря на Силвиа-Мария , че се старае и повече не допуска такива определения и обиди към съфорумките ! Благодаря !  bouquet

колко пъти същите тези "фенки " са си позволили лични нападки и квалификации , пък дори и обидни такива към екранните герои

Те си бяха позволили лични нападки и квалификации ,
пък дори и обидни такива към потребител
/мен/което е против правилата на форума.

Обидни квалификации към герои не са против правилата

Малоумни съм наричала фенките БиБ/ромео и жулиета/,което е различно от фенките на БиБ/Забранена любов/.

Моля ,да не се отговаря или коментира  този мой пост

# 518
  Tristan77-предлагам допълнителни опции-нито една от двете,комбинация от двете-ама само хубавото от двете връзки  Laughing

# 519
Няма нужда от обиди всеки има право на мнение. Лично аз в самото начало симпатизирах на Бихтер но с течение на времето се разочаровах да не кажа отвратих от нея. Това е моето мнение и мисля че имам пълното право да го споделям както ивсеки един от пишещите във форума. Никъде не пише че нямаме право да си променяме мнението

# 520
Аз не за първи път призовавам за толерантност, независимо кой кого обижда. По същото време, което визираш т.нар. "фенки на Нихал" бяха наричани хора без съвест, без сърца и т.н. По-добре да не започваме спор.

Нямам намерение да споря , но не обичам да се правят обобщения , това е ! Ти си доказала поне досега , че си обективна в мнението си , така че предполагам и сега много добре разбираш какво и имам предвид и няма да отречеш , че подобно деление на фенки  и отбори не беше коректно и "фенките на БиБ " по принцип  , обраха повече негативи ! Вярно е , че имаше и грозни изказвания и по отношение на другите .
За мен е важно да има уважение и търпимост , приемане на различията , независимо за какво говорим или обсъждаме - позиция многократно заявявана и отстоявана !

Slawena ,  Heart Eyes това беше голямо недоразумение тогава , просто думи нямам ! Hug

# 521
tristan77-предлагам ти  и любовта на Несрин и капитана- тя май е най хубава

# 522
 И как ще се разминат Б-тата в сегашната ситуация със гнева аднанов,моля кажете

# 523

Н
За мен е важно да има уважение и търпимост , приемане на различията , независимо за какво говорим или обсъждаме - позиция многократно заявявана и отстоявана !

Slawena ,  Heart Eyes това беше голямо недоразумение тогава , просто думи нямам ! Hug
   И също толкова пъти останала като глас в пустиня,за жалост  Whistling

# 524
Ревността е добър начин да разпалиш страстта на партньора,но само когато предизвикаме съперничество между него и някой друг.

Но ако реално спим с друг с цел разпалване на страстта му ,тогава ще загубим рано или късно този партньор./поне уважението му ,което  е най важно/
Не мога да се съглася. Ревността е едно много грозно чудовище. Понякога е най - бързият начин да убиеш една връзка.
С нея мъчиш себе си, мъчиш и партньора си. Има ревност само когато се подценяваш или нямаш доверие, а може и в комбинация да са. Има много хора, които обичат, но не ревнуват. Защо? Обичат себе си и вярват на партньора си.

Това бе отговор на Бискит ,че не мога да разбера колко е права Бих да целува и спи с Аднан предизвиквайки така страстта /и" ЛЮБОВТА"-ХЕ-ХЕ-ХЕ /  на Бехлюл

Общи условия

Активация на акаунт