Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 488
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Възмутена госпожа се скарала на един мъдрец:
- Защо дадохте милостиня на онзи просяк! Джобовете му са пълни с пари!
- Мила госпожо, нищо не сте разбрали! Аз дадох милостиня не на него, а на себе си! newsm78 newsm78 newsm78

Защото утре може да е на неговото място. Е ,и?

# 496
Редактирах си "обидния" пост!  Peace
Мисълта ми беше следната: Чудно ми е как понякога хората обръщат всички разговори на секс!  ooooh! Говоря по принцип. Затова споменах Фройд-той и войните е свързвал със секса.............  ooooh! Има много други чувства, преживявания и емоции-искаш примерно да ядосаш някого, да го накараш да съжалява, да те ревнува, да мисли за теб-т.е. връзката със секса не е пряка!Неприятно е ,когато се опорочават нещата и се представят като пошли...........  Tired

# 497
  • ... да усещаш мириса на море ...
Чудя се този път как ще баламосат Аднан че са невинни, той вече почти е сигурен, че са го предали. newsm78 newsm78 newsm78

Да-а-а, Б&Б имат за пореден път имат възможност да напуснат къщата, и то като "победители", но за пореден път не успявят и то пак по същите причини... Нихат е в ролята на добрия ангел...

# 498
Редактирах си "обидния" пост!  Peace
Мисълта ми беше следната: Чудно ми е как понякога хората обръщат всички разговори на секс!  ooooh! Говоря по принцип. Затова споменах Фройд-той и войните е свързвал със секса.............  ooooh! Има много други чувства, преживявания и емоции-искаш примерно да ядосаш някого, да го накараш да съжалява, да те ревнува, да мисли за теб-т.е. връзката със секса не е пряка!Неприятно е ,когато се опорочават нещата и се представят като пошли...........  Tired

Аз писах вече ,че ревността се предизвиква с вербално съперничество,а не с реални изневери.
Разбира се зависи от нивото и самоуважението на жената и уважението и към партньора

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 16:46 от silvia_maria

# 499
·٠•Snejka•٠·, ми нищо, реших просто да постна нещо. Може ли?  Shocked
Може, може, разрешавам, ама трябваше да ме питаш преди това, а не след.  Joy Joy Joy
Шегувам се, естествено. Peace

# 500
  biskit-виж сега,чичко Фройд като баща на психоанализата е решил,че всички човешки проблеми,независимо от естеството им, трябва да се свеждат само до един,че да е по-лесно да се решат  Laughing.Дали има връзка не е важно,все ще я извъртят някак до една от основните ни функции-възпроизвеждането,та така ,той си има много последователи и до днес.Не се разбираш с майка си-това е,защото ненавиждаш женското в теб,оттам вероятно и жените,имаш лошо храносмилане-не си бил закърмен правилно и майка ти е мразила тази основна женска функция,не можеш да ставаш рано сутрин-това отразява конфликт между родителите ти,обичаш много майка си-означава,че те привлича сексуално и тем подобни в тоя стил  Laughing
  Само уточнявам,че всичко това е ирония,да не вземе някой да се засегне.  Peace

# 501
  • БГ
Чаровнице...просто не ми се спори с теб в момента.Аз пиша това което чувствам.Не е необходимо да ми отговаряш,ако не ти харесва моето мнение.
 Зададе ми конкретен въпрос,при това изхождайки от презумпцията,че представа си нямам  Shocked,къде е проблемът да му отговоря?Не става дума да не харесвам мнението ти,просто имам различно виждане.И дали има разлика между мен и съпруга ти няма как да знаеш,така че посмали малко.
Възмутена госпожа се скарала на един мъдрец:
- Защо дадохте милостиня на онзи просяк! Джобовете му са пълни с пари!
- Мила госпожо, нищо не сте разбрали! Аз дадох милостиня не на него, а на себе си! newsm78 newsm78 newsm78

Чудесна мъдрост за този,който може да чете между редовете!Поздравления!

Емануелче Hug - тука е така - искаш-неискаш отговор - дава ти се!Разравят се постовете ти и се вадят думи от контекста,ама ако си решила да пишеш просто се въоръжи с търпение или не влизай в спор - това е все едно да се надпяваш с радиото hahaha hahaha hahaha

Пиши си миличка и не отразявай това,което  те дразни или ти е ненужно.....

Момичета - чао!До утре,че довечера съм на концерт-ще ви чета по нощите или утре през деня!

И кураж... и търпение....!

# 502
Незнам как ще баламосат Аднан ,но си мисля че Саид по някъкъв начин ще си признае че е работил за Хилми и че всичко е негова постановка.Но каквото и да правят семето на съмнението вече е посято. Съгласна съм също че когато мъжът ти те обича уважава и ти осигурява такъв начин на живот му дължиш лоялност а не да се въргаляш в собствената му къща с племенника му

# 503
Незнам как ще баламосат Аднан ,но си мисля че Саид по някъкъв начин ще си признае че е работил за Хилми и че всичко е негова постановка.Но каквото и да правят семето на съмнението вече е посято. Съгласна съм също че когато мъжът ти те обича уважава и ти осигурява такъв начин на живот му дължиш лоялност а не да се въргаляш в собствената му къща с племенника му
Подозирам, че накрая ще накарат Аднан да се чувства виновен, че е изразил съмнение. Laughing

# 504
С цялото ми уважение към тези , които призовават към толерантност ( нещо , което правя непрекъснато от сто теми насам ! ) и понеже днес съм особено чувствителна на тема "двойни стандарти " , с уточнението , че не съм прочела "обидният " пост на Бискит , та да попитам все пак :
Защо не призовавахте така активно към търпимост , когато т.нар. "Фенки на Бихтер " бяха наричани "облъчени " , "малоумни " , "нетрезво мислещи " и още много подобни грозни личностни квалификации ??? И понеже има любители на статистиката , може би ще си направи някой труда да я направи по отношение на това колко пъти същите тези "фенки " са си позволили лични нападки и квалификации , пък дори и обидни такива към екранните герои !
И понеже обичам нещата да са ясни и точни , сега е момента да благодаря на Силвиа-Мария , че се старае и повече не допуска такива определения и обиди към съфорумките ! Благодаря !  bouquet

# 505
  Въобще не ставаше дума кой на кого какво дължи и за извадените думи от контекста се вижда нагледно.  Пък и големи съвети,голямо нещо  Laughing
   gospojata-защото бяха от "правилната"  страна  Wink

# 506
Със сугурност ще го накарат да се чувства виновен все пак нападението е най добрата защита. Бихтер ще го обвинява че я е засегнал обидил че се е усъмнил внея ще се цупи типично за нейното лицемерие  . Като почне да се преструва е по добра и от Фирдевс

# 507
  • somewhere near the sea
Бешир само го предупреди да не наранява Нихал.
Не е пожелавал Бех да се сгодява или жени,дори предпочита да се разделят .
Никой в този форум не е отрича,че Бех обича Нихал като сестра.Той си знае най-добре дали  може да я направи щастлива , обичана и желана.Решението си е само негово.
И реално в бъдещите  след 15 серии той го прави
Бихтер се самоубива след като е сигурна ,че той обича Нихал и тя няма шанс
Ами то е същото- предупреди го, да и каза, че в противен случай ще каже на Аднан. И какво да прави Бехлюл? (да не се повтарям). Не знаем дали предпочита, може и така да е, но не го е казвал.
"Никой в този форум...."- аз не споря с това, никъде не съм казала такова нещо.
Но аз питах кога той се моли на Нихал да го приеме-преди или след самоубийството, а не защо се самоубива Бихтер.
Впрочем мисля, че тя го прави не защото е сигурна в любовта му към Нихал...., но това е друг въпрос.

# 508
  • Бургас
Ревността е добър начин да разпалиш страстта на партньора,но само когато предизвикаме съперничество между него и някой друг.

Но ако реално спим с друг с цел разпалване на страстта му ,тогава ще загубим рано или късно този партньор./поне уважението му ,което  е най важно/
Не мога да се съглася. Ревността е едно много грозно чудовище. Понякога е най - бързият начин да убиеш една връзка.
С нея мъчиш себе си, мъчиш и партньора си. Има ревност само когато се подценяваш или нямаш доверие, а може и в комбинация да са. Има много хора, които обичат, но не ревнуват. Защо? Обичат себе си и вярват на партньора си.

# 509
И аз мисля като вас момичета, Hug че щом съпругът  осигурява целият ти комфортен,охолен и безгрижен живот,най-малкото което заслужава е лоялността ти!
За да бъде успешен бизнесът ти у дома всичко трябва да е ОК,за да има едно място където си почиваш и разтоварваш.малко ли "акули" го дебнат Аднан в бизнеса!
Може би той е живял с тези очаквания за спокойствие и лоялност и затова сякаш не може да повярва,че Бих си вее "ветрилата" с неговия племеник.момичето,което спасява от бедността като го прибира в домът си.
Невероятно нахалство и наглост от страна на БиБ,което не мога,колкото и да опитвам да оправдая с някаква "луда любов".Нека се обичат двете Б , колкото си искат,но.. не така.Никой от семейството не го е заслужил.
И не мога да виня Бешир абсолютно за нищо,защото той и Мадмоазел са тези,които обичат наистина жертвеготовно и до край, с цената на своето достойнство и...живот!
 И за мен това е причината за дългото "ослепяване" на Аднан по отношение на ставащото в семейството.До идването на Бихтер в това семейство домът му наистина е бил неговата крепост и място за почивка след бизнес делата-децата на училище и обгрижвани от мадмоазел,помощен персонал доказал лоялността си ,хоби за разтоварване,изобщо нормален,канализиран и спокоен живот с установени правила и ред които ти създават чувството за спокойствие и стабилност,за да се поддържа този стандарт обаче някой трябва да е работил и да работи много а другите да оценяват това което имат -то не  пада 'свише' от небето а се постига  с труд,който на тях не им е познат
 Лично аз смятам че за бягство двете Б изобщо не мислят в този момент,особенно едното Б,а ще гледат как да мажат за да не разберат всички за това което вършат  в тъмното и им  изглежда толкова романтично,но когато излезе на светло  им се вижда малко прозаично.Как ще накарат да им повярват ,че не е  истина  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт