Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 546
  • 728
  •   1
Отговори
# 540

Мерси,не го знаех,  ще го кажа и на мъжо, че явно не е в час след толкова години брак да я показва.
Ей ,за това съм му фен на този форум- непрекъснато се образовам Joy Joy Joy

smile3503И ти ли като Бихтер целуваш  и спиш  с  други за да
 предизвикваш страстта му ?
Не само се контя като Бихтер, но след като ме просвети сега си мисля, че сигурно някаква невъзможна любов я предизвиква, пък той я проявява към мен. Joy Joy Joy
Спирам,че го обърнахме на "вие питате,ние отговаряме" Hug

# 541

Мерси,не го знаех,  ще го кажа и на мъжо, че явно не е в час след толкова години брак да я показва.
Ей ,за това съм му фен на този форум- непрекъснато се образовам Joy Joy Joy

smile3503И ти ли като Бихтер целуваш  и спиш  с  други за да
 предизвикваш страстта му ?
Не само се контя като Бихтер, но след като ме просвети сега си мисля, че сигурно някаква невъзможна любов я предизвиква, пък той я проявява към мен.
smile3503
Щом като е възможна страстта ви си е само силна.
за да стане изпепеляваща трябва да спиш с някой пред него.
 hahahaНаправо ще експлоадира от страст/и newsm78 "обич" #Crazy/ по скалата на Бихтер

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 18:16 от silvia_maria

# 542
# 543
  nikita1   bouquet-благодаря за една от най-любимите ми песни,красива и тъжна " Un amore grande"

# 544
 nikita1   bouquet-благодаря за една от най-любимите ми песни,красива и тъжна " Un amore grande"

Тъжна,тъжна,колко да е тъжна Hug, а като си помислиш,че някой не я е срещал въобще..., значи не е толкова тъжна    bouquet Ако обичаме,значи живеем.

# 545
nikita1   bouquet

Много изместихме коментарите от развитието на филма, но...идват нови серии. Доста напрегнато е положението и докрая като че ли няма да е по-различно. Аднан има вина за безхаберието на Бехлюл и за мързела на жена си, не е виновен този който яде баницата, а този който му я дава. Хрантути ги, коли, барове, екскурзии, пък после защо не работели и си стояли вкъщи. Усетили са се хората къде е на хляба мекото  Mr. Green, което не оправдава липсата на желание за личностно развитие. Живот без цел, как няма да се гръмне горката, тя само едно искаше от живота и той не й го даде!

# 546
  Да,права си и по-тъжни неща има от това една любов да свърши-никога да не си я срещал  Hug
  Tristan77,aма си ги  подредила,китка  Mr. Green,не че не си права   bouquet

# 547
Tristan77 ,  Hug,вярно, изместихме.
Приемете,че това беше голямото междучасие  Joy Joy Joy

# 548
А от къде мога да изтегля или гледам последните 3-4 серии?

# 549
 nikita1 ,  Hugблагодаря ти ! " Un amore grande" - дай Боже всекиму !  Praynig

# 550
Понеже пиша рядко, си позволявам този дълъг пост, моля за извинение.
Виждам страстна любов м/у Б и Б. И двамата осъзнават, че тя е греховна, защото с изживяването й, предават близките си и най-вече Аднан, който обичат като по-възрастен приятел и баща. Бихтер искаше да избягат и това щеше да бъде най-честната постъпка спрямо Аднан. Бехлюл е страхливец, знаейки, че в очите на другите изглежда  като човек, на който не може да се разчита, се опитва да се освободи от чувствата си и да покаже лоялност пред Аднан. Затова, и предвид стеклите се обстоятелства, иска да забрави за греха, като се ожени за Нихал, която пък обича като сестра. От една страна е силната му любов към Бихтер, от друга, силното му желание да уважава себе си /макар че е късно/ и да не бъде за другите от семейството празноглавеца „Бехлюл изчезва”.
Аднан не е наивен, щом може да управлява такъм голям и печеливш бизнес. Като човек, свикнал другите да му се подчиняват и да зависят от него, е  изградил прекалена самоувереност в себе си, и тя му пречи, за да се усъмни в почтенността на Бихтер и Бехлюл спрямо него.
Любовта на Нихал я усещам така: тя като едно мнооооого разглезено момиче, на пръста на което се въртят всички в семейството, когато израства и започват да я вълнуват момчетата, забелязва, че красавеца Бехлюл е желан от всички момичета, и е голямо постижение да ти бъде любим. И тя, напълно естествено се влюбва в мъж, с такъв ореол, нищо че довчера й беше„брат”, който дори не уважаваше и не ценеше като стойностен човек. Пожелава го, като скъпа и безценна играчка. И както виждаме татко „Слънчо” не й отказва и този подарък. Дори заплаши Бехлюл, че ако нарани принцесата, ще му се „стъжни” живота. И изобщо не се замисли, че Бехлюл, когото нарича „син”, също може по някакъв начин да бъде наранен в тази връзка. Този разговор, според мен е показателен за възпитанието и обичта, която е получавал Бехлюл в семейството, той винаги е бил като „придатък”, затова и се е превърнал в неуверения „Бехлюл изчезва”.
Постоянно пишете за вина, но вина за какво и пред кого. При тези сложни отношения, всеки има вина пред другия, за случващото се в семейството.

# 551
 Stefok ,  newsm10 ! Много точен анализ на героите и обстоятелствата ! Подкрепям те изцяло !  bouquet

# 552
Stefok ,  newsm10 ! Много точен анализ на героите и обстоятелствата ! Подкрепям те изцяло !  bouquet

И аз   bouquet 1:1 с моите виждания.

# 553
Stefok ,  newsm10 ! Много точен анализ на героите и обстоятелствата ! Подкрепям те изцяло !  bouquet

И аз! Peace

# 554
  • somewhere near the sea

hahahaНаправо ще експлоадира от страст/и newsm78 "обич" #Crazy/ по скалата на Бихтер
Много свежо!!!

Общи условия

Активация на акаунт