Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 561
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 150
Ние сме много доволни от Лъки. Бяхме сега за Великден и сме очаровани  Grinning

Да, водата наистина е много топла, но басейна е малък за толкова голям хотел и по празниците беше лудница вътре.  Wink Относно храната - според мен има още доста да се желае в това отношение.  Hug

# 151
  • софия
Искам да попитам за Белведере- който е бил там лятото, топла ли е водата на външния басейн?

# 152
И аз да включа с питане за хотел newsm78
Някой бил ли е клуб хотел Мурите
http://murite.bg/
Заслужава ли си ол инклузива, офертата изглежда много примамлива

# 153
  • софия
Детето ми беше в Мурите, по снимките- хубаво било.
АЗ обаче питах за външния басейн- около 24 градуса, което си е студено за мен.

# 154
Мои близки с малко дете ми препоръчаха Глазне (само с вътрешен басейн е, но бил топъл, а готвачът бил страхотен). Видях и ваучери за него. Някой с пресни отзиви?

# 155
  • Пловдив
Искам да попитам за Белведере- който е бил там лятото, топла ли е водата на външния басейн?
Миналата година бяхме и беше доста студена ( но на вътрешния е топла, а той е съвсем близо до външния). Всичко останало много ни хареса и мислим тази година да отидем пак там.

# 156
Някакви отзиви за х-л Старата къща иматели?
http://grabo.bg/prohlada-v-starata-kashta-bansko-2-5-ili-7-nosht … ata-kashta-02gus8

# 157
Ние сме много доволни от Лъки. Бяхме сега за Великден и сме очаровани  Grinning
Водата в басейна наистина ли е толкова топла.Има пак валчери и се замислям дали да не си взема
да, наистина е топла. много топла.казвам го от личен опит. взимай смело ваучери няма да съжаляваш. а храната им каква е..особено ако е по меню...винаги си развалям режима като сме там Joy Joy Joy
И аз си развалих режима там-страхотно меню,а с ваучерите си беше направо бинго!Не съм предполагала,че за тези пари ще получим това качество и количество,но благодаря на всички за хубавите отзиви тук за Лъки Банско,ние сме очаровани,и не само от храната...! Peace
Освен това имахме късмета да се паднем в спокоен период,когато басейна беше само на наше разположение,без никой друг в него Mr. Green.

# 158
Скорошни отзиви от Мурите? Hug

# 159
  • И аз не знам къде...
Аз пуснах и отделна тема, където получих няколко отговора, но и тук да попитам!
Скорошни впечатления от хотел Банско Холидей § спа?
Ние сме със закуска, обяд и вечеря и малко ме притеснява храната! И то не за малкия, а за мъжа ми, че е голяма претенция  ooooh!!

# 160
  • Пловдив
Ние бяхме само със закуска,тя не струваше.

# 161
Ние бяхме само със закуска,тя не струваше.

За кога става въпрос? Ние бяхме в периода между Коледа и Нова година,но миналата година и храната беше много добре.Закуската си беше богата и вкусна.

# 162
В Банско спа не е нищо особенно, но според мен за цената, която предлагат е ОК. Иначе бих препоръчала горещо Лъки Банско. Там най-много ми хареса, че стаите са шумоизолирани и не чуваш шум от съседните стаи или пък камериерките сутрин. Минус е, че няма външен басейн, а вътрешният не е особено голям.

# 163
В Банско спа не е нищо особенно, но според мен за цената, която предлагат е ОК. Иначе бих препоръчала горещо Лъки Банско. Там най-много ми хареса, че стаите са шумоизолирани и не чуваш шум от съседните стаи или пък камериерките сутрин. Минус е, че няма външен басейн, а вътрешният не е особено голям.

Значи има няколко Банско спа, така че трябва да се уточни за кой хотел става въпрос.

# 164
  • И аз не знам къде...
Ами аз питам за този - http://www.banskospa.net/

Общи условия

Активация на акаунт