Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 623
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 165
Ние август бяхме в хотел Гранд Арена Банско-Кемпински и останахме много,много доволни.Няма друг такъв хотел с такова обслужване,такава храна и такова спа.Най-добрия хотел не само в Банско а в цяла България за мен е този хотел.За празниците септември месец сме пак там за 4 дни.

# 166

Да, за него отговорих вече в друга тема мисля.Става въпрос за другите мнения в темата дали за него се отнасят newsm78

# 167
  • Пловдив
За него става въпрос.

# 168

Аз за него точно говорех.

# 169
  • София
Може ли скорошни отзиви за х-л Римска баня, с. Баня! http://www.rimskabania.com/bg/
Мислим да ходим там през октомври за годишнината от сватбата.

# 170
  • Viena
Да похваля този комплекс http://www.booking.com/hotel/bg/terra-complex.bg.html?aid=318615 … ae7cb76c4eee200X1 оценка за всичко 6+

# 171
Много ни хареса АП Предела2.

# 172
  • Варна
Здравейте,

Някой може ли да ни препоръча добра и на прилични цени механа в Банско? Знам, че там има над 300 заведения ми се иска да попаднем на нормално място, защото съм чувала какви ли не истории за превишени сметки и излъгани клиенти.

Искаме хубаво място, където ще можем да се повеселим, без да ни развалят настроението лошата кухня, обсужване или цени до небето.

# 173
Здравейте,

Някой може ли да ни препоръча добра и на прилични цени механа в Банско? Знам, че там има над 300 заведения ми се иска да попаднем на нормално място, защото съм чувала какви ли не истории за превишени сметки и излъгани клиенти.

Искаме хубаво място, където ще можем да се повеселим, без да ни развалят настроението лошата кухня, обсужване или цени до небето.

Няма прилични цени в Банско...по всички заведения е КОСМИЧЕСКА скъпотия и то абсолютно неоправдана. Аз разбирам, че е вървежно място ама това си е направо....
Хотела в който бяхме с ваучери от Грабо: "Старата къща" беше абсолютно разочарование-отношение на персонала под всякаква критика, хигиена -критична, условия-1 звезда, а топлата вода сутрин е лукс. Никога не бих повторила.

# 174
В Банско - само Кемпински и Premier Luxury Mountain Resort  Peace. Нищо друго. Храната в ресторанта на последния е невероятно вкусна.

А иначе имам питане на хотела на Пирин Голф. Някой бил ли е? Интересува ме качество на храна, подробности за Спа-то и басейните, обслужване?

# 175
  • София
В Банско - само Кемпински и Premier Luxury Mountain Resort  Peace. Нищо друго. Храната в ресторанта на последния е невероятно вкусна.

аааа не е така. И апартхотел Лъки. Сигурна съм, че не отстъпва на Кемпински, който е безумно и ненужно скъп:)

# 176

аааа не е така. И апартхотел Лъки. Сигурна съм, че не отстъпва на Кемпински, който е безумно и ненужно скъп:)

Не ме впечатли. Лично мнение.  Peace

# 177
Здравейте,

Няма прилични цени в Банско...по всички заведения е КОСМИЧЕСКА скъпотия и то абсолютно неоправдана. Аз разбирам, че е вървежно място ама това си е направо....
Хотела в който бяхме с ваучери от Грабо: "Старата къща" беше абсолютно разочарование-отношение на персонала под всякаква критика, хигиена -критична, условия-1 звезда, а топлата вода сутрин е лукс. Никога не бих повторила.

Тъй като ходим много често в Божурленд в Банско и мога да ви препоръчам за хапване следните места:
1. На първо място за нас е "Разложка мааза" в Разлог-много вкусно,изключително евтино-собственикът е и главен готвач и може да си вземеш и за вкъщи. Ако ви се разхожда до Разлог /там е определено страхотно място за деца-в центъра има поне 5,6 площадки и е поддържан и много чист/,това е мястото.
2. "Метох"ът в Банко-добро съотношение цена-качество.
3. Обедно меню в "Канчето".
4. "Бански хан"-страхотна кухня,но е по-скъпичко.

# 178
  • Варна
Благодаря много за предложението за механи. Посетихме "Канчето" в Разлог и останахме доволни от цените, обслужването и храната. Влязохме и в "Разложка мааза". Там цените са поносими, но качеството на храната не ни допадна много - беше безвкусно. Дали не са сменили готвача?
Последната вечер отидохме в "Баряковата механа" в Банско. Е, там е супер. Горещо я препоръчвам. Персоналът е особено приветлив, приготвят храната бързо. А колко е вкусно....   chef. Разбрах, че имат златен медал за ресторант в областта на Банско и наистина си го заслужават. Не сме правили резервация, но към 20 часа всички маси бяха заети. Разбрах, че в зимния сезон трябва предварителна резервация.

# 179
vstan, къде се намира "Баряковата механа"?
Забравих да кажа,че скарата не е силната страна на Мааза-та  Embarassed, но виж джоланчетата и манджичките  Blush

Общи условия

Активация на акаунт