Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 672
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 210
  • вкъщи
Някой бил ли е в хотел Мурите ,доколкото разбрах е в Разлог.Има доста негативни отзиви,та взех да се разколебавам.Храната била еднообразна и студена,и други недостатъци.Много моля за мнение,защото още не сме резервирали никъде,а наближава почивката.Бюджета ни е 600 лв за АЛ ,семейство с 2 деца сме.

# 211
Някой бил ли е в хотел Мурите ,доколкото разбрах е в Разлог.Има доста негативни отзиви,та взех да се разколебавам.Храната била еднообразна и студена,и други недостатъци.Много моля за мнение,защото още не сме резервирали никъде,а наближава почивката.Бюджета ни е 600 лв за АЛ ,семейство с 2 деца сме.

И аз със същото питане!

# 212
  • Viena
Писала съм ви на лични  bouquet

# 213
  • Sofia

Аз там не бих се върнала, но всеки си знае.

# 214
Вафличка, сподели защо не би се върнала

# 215
  • Sofia

Охх, ами не става. настаняват те в стая, част от апартамент, в който делиш 1 тераса със съседите, тясно, мръсно, дори минибар няма и още много неща.

# 216

Охх, ами не става. настаняват те в стая, част от апартамент, в който делиш 1 тераса със съседите, тясно, мръсно, дори минибар няма и още много неща.

И ние мислехме в Мурите да отидем, но.......Имат ваучери на добра цена. Иначе от Флоримонт, сега са казва Гранд хотел Банско, сме много доволни като стаи и  храна. Леглата са много удобни. С една сериозна забележка-  гостите трябва да си плащат за външния басейн, това за мен е безумно. Още повече че басейна се намира от другата страна на улица, трябва да пресичаш по хавлия. Препоръчайте ми хотел с хубав външен басейн в двора на хотела и храната да добра.

# 217
Ами честно казано досега не сме ходили на почивка в планина, в Банско за първи път ще ходим...затова събирам мнения...притеснявам се да не е прекалено скъпо по заведенията там. Но ако цените са си прилични, май не е проблем AI...  Hug

Моето мнение е, че AI не е много подходящо за Банско. Особено ако за първи път ще ходите, по-добре е да сте със закуска и вечеря за да може спокойно да си обикаляте през деня и да разглеждате и ще обядвате по пътя. В самия град е много приятно за разходки и хапване. А Пирин  е невероятна планина, може да посетите езерото Окото- над хижа Вихрен, Байкушевата мура. В село Добърско, което е наблизо има много стара и хубава църква, в Белица може да посетите парка за танцуващи мечки- дано обаче да са оправили пътя че беше много лош преди 2години. Ние обичаме и по-дългите разходки като сме в Банско- Например след закуска потегляме за Рупите и църквата на Ванга, след което до Гърция езерото Керкини, там хапваме и на връщане през Мелник и Роженския манастир. В посока Гоце Делчев е интересно да се посетят с. Лещен и с. Ковачевица. В Добринище има минерален плаж, имаше и една хубава механа, обядвали сме мн. вкусно, но името не помня. С две думи има много места къде да се разходи човек като е отседнал в Банско.

# 218
  • там където е семейството ми...
Здравейте, близките месеци някой ходил ли е в Белведере, за да даде отзиви и мнение. Комплекса много ми хареса по снимките и направих резервация за края на месеца, но как е в действителност -  водата в басейните, цените в ресторанта, има ли детски столчета за хранене, детска площадка не видях, но пише че има .... За протокола - живот и здраве, ще посетя за пръв път Банско и ще дам мнение като се върнем ....

# 219
  • Sofia
Здравейте, близките месеци някой ходил ли е в Белведере, за да даде отзиви и мнение. Комплекса много ми хареса по снимките и направих резервация за края на месеца, но как е в действителност -  водата в басейните, цените в ресторанта, има ли детски столчета за хранене, детска площадка не видях, но пише че има .... За протокола - живот и здраве, ще посетя за пръв път Банско и ще дам мнение като се върнем ....

Зимата ходихме - апартаментите са ок. Спа центъпа обаче работеше в определени часове. Храната е ниско качество като цяло, особено вечерите. Столчета за деца видях в ресторанта, площадка не видях, но си беше зима, може и да съм попуснала. Като цяло не чакайте да има пространство около хотела.

# 220
  • там където е семейството ми...
Благодаря за споделеното мнение, дано си прекараме добре. Аз очаквам като е балкан да има много зелени площи и да играят децата, но като отидем ще видим - ден басейн, ден разходка .... Весело лято на всички ....

# 221
Моля за отзиви за Грийн Ууд ,интересувам се от инклузива им и как е басейна външният(водата подгрява ли се) Rolling Eyes

# 222
Моля за отзиви за Грийн Ууд ,интересувам се от инклузива им и как е басейна външният(водата подгрява ли се) Rolling Eyes

Да знате само че Грийн Ууд е извън Банско, след ски зоната, на ляво от пътя, Според мен пеша няма да може да ходите до центъра. В самия хотел не съм била но видях къде е, иначе в момента е страхотно в Банско и Пирин.

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 00:10 от Tigar_123

# 223
Благодаря за споделеното мнение, дано си прекараме добре. Аз очаквам като е балкан да има много зелени площи и да играят децата, но като отидем ще видим - ден басейн, ден разходка .... Весело лято на всички ....
Днес се върнахме от Белведере, на нас много ни хареса хотела. Апартаментите са изключително приятни, бяхме в едноспален- хол с кух.бокс, тераса, баня с душ кабина, спалня, два ЛСД телевизора. В целия хотел е много чисто, кърпи се сменят всеки ден. Като се настанявате поискайте да видите апартаментите в секция А, мисля че само от там има гледка и към планината и към басейна, ние бяхме там на четвъртия етаж. Закуските бяха хубави, за вечерите има много още да се желае, като цяло са еднообразни и не много вкусни според мен, но гладни няма да останете. Като цяло хотелът е много спокоен и е идеален за почивка. Басейнът вътрешния беше топъл, външния е студен. Дворът на хотела много ми хареса, има детски люлки, градинки, пейки, шезлонги, чадъри , отвън пред ресторанта има сепарета с възглавнички, където също може да си почивате. Това е моето мнения дано да съм била полезна. Ако нещо друго ви интересува, питайте.
P.S.  На обяд препоръчвам да хапвате в КАНЧЕТО, на центъра.

# 224
Здравейте!
Това лято сме решили да почиваме в Банско в края на август. Случайно попаднах на тази примамлива оферта  http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=12909   Става въпрос за комплекс Top Lodge, Банско. Няма много отзиви за този хотел. Та искам да попитам дали някой е бил там и има впечатления от него?

Общи условия

Активация на акаунт