Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 657
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 195
От вчера в Банско има синя зона.Някой да знае колко ще струва за час и от колко до колко часа ще е.

# 196
От вчера в Банско има синя зона.Някой да знае колко ще струва за час и от колко до колко часа ще е.

Solomon
, и кои улици обхваща тази синя зона?

# 197
  • София
Колебая се между Флоримонт и Лъки ?

Направих резервация в Лъки, но все още не съм платила.
Заинтригува ме олинклузива във Флоримонт, излиза около 475 лв., а в Лъки 416 лв. само със закуска, но пък басейна е по-топъл , доколкото разбрах.Това е за двама с дете на 10 г., за три нощувки.

лъки!!!!!

# 198
хотел Кралев двор, ако търсиш на приемлива цена уютен семеен хотел и гостоприемни домакини, а ако искаш лукс - Лъки Банско  Grinning

# 199

Solomon
, и кои улици обхваща тази синя зона?
Обхваща всички по-главни улици и то не само в центъра. А на голяма част от малките улички има знак "забранено пракирането"  Confused Все пак намират се и такив, където може да се спре.
Цената е 1,20лв на час, като важи почти за целия ден  Crazy т.е. от 7ч. до 22ч. Освен това може да се паркира за не повече от 4 часа (за Синята зона, но има и някои улици, на които няма ограничение за времето)
От Наредбата:
/2/ Режимът на паркиране по ал. 1 е валиден, както следва:
а/ зимен период: от 1 декември до 15 април – всеки ден за часовия диапазон от 07.00 часа до 22.00 часа.
б/ летен период: от 16 април до 30 ноември - за часовия диапазон от 8.00 часа до 20.00 часа за работни дни, а в съботни, неделни и празнични дни – от 9.00 часа до 14.00 часа.

А това е зоната, където паркирането пак е платено, но няма ограничение за времето на пракиране:

"Чл.15. /1/ Общинският съвет определя зона за НППП на следните улици в гр. Банско – публична общинска собственост:
- ул. „Иконом К. Чучулайн;
- ул. „Пере Тошев”."

"Удоволствието" да ви сложат и свалят "скоба" струва 12лв.

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 12:56 от Old Sport

# 200
  • Варна
Здравейте!

Не намерих по-актуална тема и затова пиша в тази. Планираме почивка в Банско с дете на 4г. По принцип гледам сайтовете за ваучери и попаднах на тази оферта: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=12240&refid=23574&webid=67. Из нета четох всякакви отзиви за различни хотели и съвсем се обърках. Как ви се струва този хотел?

Приемам и пресни мнения за други хотели Embarassed

Благодаря!

# 201
Здравейте,
Ние също сме от Варна и миналата година септември месец за пръв път бяхме в Банско и останахме много доволни от почивката си там.Бяхме в Лъки Банско.
Тази година,април месец пък бяхме в Астера Банско и също много ни хареса.За там мярнах някаква оферта.
 Ето я:
www.travelstore.bg/bulgaria-hotel-astera-bansko

# 202
  • Варна
Не знам защо съм решила, че искаме да сме на All Inclusive, а такива оферти почти не намирам. Как са цените лятото в заведенията?

Аквапарка в Астера е описан невероятно...

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 22:28 от vanyaes

# 203
Не знам защо съм решила, че искаме да сме на All Inclusive, а такива оферти почти не намирам. Как са цените лятото в заведенията?

А защо искаш ОИ точно в Банско? Там е пълно с всякякви ресторанти, механи и т.н. ОИ е за места където тези възможности липсват.  Wink На толкова места може да се отиде и в Банско и в Добринище, ОИ ти е последния проблем.

# 204
  • Варна
Ами честно казано досега не сме ходили на почивка в планина, в Банско за първи път ще ходим...затова събирам мнения...притеснявам се да не е прекалено скъпо по заведенията там. Но ако цените са си прилични, май не е проблем AI...  Hug

# 205
Ами честно казано досега не сме ходили на почивка в планина, в Банско за първи път ще ходим...затова събирам мнения...притеснявам се да не е прекалено скъпо по заведенията там. Но ако цените са си прилични, май не е проблем AI...  Hug

То почивка на планина е силно казано,Банско е малко планинско градче,което осигурява достъп до прекрасни планински пейзажи, които са високо в планината и до тях се пътува или с кола или се върви пеша с часове. Не е типичен курорт, каквито са Пампорово и Боровец, например.
Не знам какви са цените тази година, но някои от механите са много хубави.

# 206
  • София
Аз и друг път съм писала, че миналата година бяхме в Банско Спа и Холидейз и сме много доволни. Тази година мъжът ми иска пак там да ходим. Аз харесвам AI, когато си с деца, защото не се чудиш къде да се нахраниш и не губиш време в чакане на сервитьори.  Peace

# 207
vanyaes, прецени и дали локацията ви допада. Иначе за летния сезон, аз определено бих търсила нещо с външен басейн  Wink

# 208
Здравейте и от мен .Миналата година отседнахме в Мурите/до Банско /и бях очарована почти от всичко-големи апартаменти ,ново обзавеждане,страхотен изглед към планината.Храната не беше много разнообразна ,но за сметка на това всичко беше невероятно вкусно.Сега съм решила да почиваме  в Аспен Ризорт****,та някой да сподели мнение,ако може.Хубаво лято на всички

# 209

Разгледай Апартхотел Мария Антоанета Резиденс за тях съм сигурен, че в момента предлагат ОИ почивки.

Общи условия

Активация на акаунт