Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 652
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Баряковата механа е в центъра на Банско до църквата. Ако си с лице към църквата и с гръб към площада, намира ти се отлявата страна в една малка уличка, която води само до нея. Ние попитахме за нея в центъра и ни упътиха.

# 181
  • Düsseldorf
Някакви отзиви за хотел Свети Георги Ски & Спа?
Имат оферта с неприличн ниса цена за Ол инклузив и съм с много резерви към нея, но все пак ме загриза - били ли сте в хотел? Може пък да е нов и да зарибяват още...  или??..
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=8268

# 182
Хотелът е нов, от другата страна на реката, отдалечен. В малко ходене се стига до мола и лифта. С повечко и до центъра.

Басейнът е с леко затоплена вода, джакузито е до него. Масажите са доста разочароващи.

Детският център е в ремонт. Приятен вътрешен двор. Много малко места за паркиране (ако не броим офф-роуд такива). Малко лоби с камина. Ресторатът не е особено уютен, също имаше камина.

Дразнеше ме осветлението в кориора, че се гасеше прекалено бързо (със сензор).

Закуската е бедна и скучна, обядът също. Вечерята си е направо ужасна, в повечето случаи остатъчците от обяда. Готвачът не е особено добър. Топли напитки от машина, безалкохолни от автомат, алкохолни от 12 до 21, без да се изнасят от ресторанта (освен ако не се уговорите нещо специално), български марки и много разредени. Следобедната закуска си е обаче направо несравнима с останалите яденета. Ние взимахне за екскурзии: бутилирана вода Девин + палачинки + сладки или вода + пици.

Стаите са прилични, просторни, сравително нови, но ми се струва не особено добре поддържани. Малко ми беше съмнителна и хигиената (примерно подът беше мит, а под килима гнус; мръсно тук-таме, иначе кърпи, халати и чаршафи бяха ок). Имаше парно, но го намаляха яко през деня.

Като цяло останахме доволни, изкарахме приятно, но за това по-скоро беше причина планината.

Почти целият персонал беше изключително любезен.

Не бихме останли там за сезона, тоест за ски.

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 13:28 от Епона

# 183
  • Düsseldorf
Епона, много благодаря за навременното и изчерпателно инфо!!! Абсолютно наложително е още днес да направя резервация и добре, че писа, да не се хвърлям..
Вероятно ще взема ваучер за един хотел с. Баня... Св. Георги отпада категорично.
ХУбав ден!  Hug

# 184
Здравейте, да си кажа и аз мнението .... Бяхме в хотел ,,Валевицата" с ваучери, съотношението качество- цена беше повече от идеално. Хубав хотел с хубава механа, нормални цени, добро местоположение, наистина бих повторила пак. Нооооо.... Касапинова механа...НЯМА ТАКИВА КАСАПИ, ЧЕСТНО!!!Изумена съм и възмутена как може по този начин да заблуждават клиентите си, не казвам, че са ме излъгали, просто заблуждават. Отиваме да обядваме там с приятеля ми и 2 год.дете, повтарям да обядваме, не да гуляем  и още преди да отворим менюто, сервитьора ни казва, че има сготвено агнешко и джолан, което ме навежда на мисълта, че е нещо като обедно меню. Спряхме се на агнешкото, с гарнитура било и т.н простотии, ще ви хареса ала-бала. Пристига на дървена дъска едно парче по-голямо агнешко, около него малко ориз, зеленчуци и картофи. И такаа..идва ред на сметката -103.50, от които 90 лв за агнешка плешка #Cussing out #Cussing out #Cussing out Просто в този момент бях червена като тези човечета. Наистина стана като приказката "Агне ли ядохме?" Е бива високи цени, бива, ама това си беше направо пладнешки обир. Тотално ми развалиха почивката с това селско изпълнение, не само, че втори път няма да вляза там, ами даже и ще ги заобикалям и ще ги разправям наляво и надясно що за мошеници на дребно са и това ли е начина да си прогонваш клиентелата, вместо да я накараш втори път пак да дойде.  newsm78. Оттук нататък когато ходя в Банско, задължително с платена закуска и вечеря, и в Кемпински да отида - по-евтино ще ми излезе, отколкото кръчми на селски хитреци.

# 185
  • с/у ОколоМръсТното
А в менюто какво пишеше... грамаж, цена имаше ли обявена?
Наистина са касапи.  #Crazy

# 186
В Банско - само Кемпински и Premier Luxury Mountain Resort  Peace. Нищо друго. Храната в ресторанта на последния е невероятно вкусна.

аааа не е така. И апартхотел Лъки. Сигурна съм, че не отстъпва на Кемпински, който е безумно и ненужно скъп:)

А мен пък Кемпински не ме впечатли  Peace Обслужването беше супер. Но храната не ми хареса (с изключение на закуската към, която нямам забележки), а стаите... въобще. Караха ме да се чувствам като в посредствена хижа  Tired Стилът им грам не ми хареса, а и имахме изпълнение със стотици изпълзели дървеници от таблата на леглото през нощта и налазили приятелите ни... Та мерси съм му. Мен, ако стаите не ме грабнат и обслужването - край. Докато в Лъки нямам никакви забележки, особено за екзекютив апартамента  Peace На Кемпински само местоположението по ми харесва.
Не ме впечатли. Лично мнение.  Peace

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 13:58 от treisy

# 187
В Банско - само Кемпински и Premier Luxury Mountain Resort  Peace. Нищо друго. Храната в ресторанта на последния е невероятно вкусна.

аааа не е така. И апартхотел Лъки. Сигурна съм, че не отстъпва на Кемпински, който е безумно и ненужно скъп:)

А мен пък Кемпински не ме впечатли  Peace Обслужването беше супер. Но храната не ми хареса (с изключение на закуската към, която нямам забележки), а стаите... въобще. Караха ме да се чувствам като в посредствена хижа  Tired Стилът им грам не ми хареса, а и имахме изпълнение със стотици изпълзели дървеници от таблата на леглото през нощта и налазили приятелите ни... Та мерси съм му. Мен, ако стаите не ме грабнат и обслужването - край. Докато в Лъки нямам никакви забележки, особено за екзекютив апартамента  Peace На Кемпински само местоположението по ми харесва.

Мнението ти за храната (изключая закуската) и обзавеждането напълно се припокриват с моето. Но за мен това са неща, които са на заден план. Останалото, което мен всъщност ме интересува си е на ниво. Дървеници не сме имали за многобройните ни посещения. Надявам се и да нямаме от тук нататък. Храним се или в ресторанта на Premier Luxury Mountain Resort (където ми беше ужасно вкусно) или в някоя кръчма. Никога не сме били в Кемпински на редовна цена, защото и за мен е прекалено. Ето мнението ми след първото ни посещение:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576512.msg18774217#msg18774217

Лъки изобщо не ме впечатлява, както съм казала и преди. Лично мнение. За мен и според критериите на семейството ми в Банско опциите са Кемпински (на промоционални цени) и Premier Luxury Mountain Resort(въпреки съседството му с недостровни сгради).

# 188
Между другото Флоримонт имат много добри оферти за закуска и вечеря и на олинклузив.
А ако някой иска по-икономична почивка, ниe си даваме нашето студио под наем в ски сезона,защото не сме скиори  Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 20:01 от Io_io

# 189
Колебая се между Флоримонт и Лъки ?

Направих резервация в Лъки, но все още не съм платила.
Заинтригува ме олинклузива във Флоримонт, излиза около 475 лв., а в Лъки 416 лв. само със закуска, но пък басейна е по-топъл , доколкото разбрах.Това е за двама с дете на 10 г., за три нощувки.

# 190
А в менюто какво пишеше... грамаж, цена имаше ли обявена?
Наистина са касапи.  #Crazy
Не го отворих дори да проверя, предполагам , че някъде е имало обявена агнешка плешка на цена 90 лв, но както казах начина, по който беше представено, не беше коректен и ни заблуди. Това беше и целта, според мен  Close

# 191

Леле, поне от година не сме ходили в Кемпински, но не мога да повярвам, че е възможно така да са смъкнали нивото. А, това за дървениците, направо ме уби  #Crazy
Ако това е вярно, то незабавно трябва да им отнемат лиценза от веригата!
В заключение, както всичко в БГ, и тук нещата с храната и обслужването е понародному, но цените си остават европейски, без съмнение  ooooh!

# 192
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Колебая се между Флоримонт и Лъки ?

Направих резервация в Лъки, но все още не съм платила.
Заинтригува ме олинклузива във Флоримонт, излиза около 475 лв., а в Лъки 416 лв. само със закуска, но пък басейна е по-топъл , доколкото разбрах.Това е за двама с дете на 10 г., за три нощувки.

лятото бяхме във Флоримонт  Confused мъка и тегло  Confused

ол инклузива беше чист пансион: включва спането, закуска, обяд, вечеря, междинните закуски. алкохол не, нормално кафе не, безалкохолно също не.
всички услуги, включително външния басейн бяха платени. басейнът в приземието беше зеленясал и студен, до другия се стига след пресичане на пътя към Гърция  Tired

не знам как ще е сега, но лятото беше истинска мъка, няма климатици и за да се проветри трябваше да се отвори прозорец, а нещо ремонтираха и дострояваха и чукането беше постоянно, на втория ден скелето беше опряно в прозореца ни. заплаших да напуснем. дадоха ни апартамент над светофара  Tired той поне имаше тераса някаква.

и в двата апартамента баните бяха под всякаква критика, водата не се оттичаше, душовете бяха така монтирани, че се мокреше цялата баня, а в частта с мивката нямаше сифони.
затова пък във втория апартамент имаше кухня  Crazy без съдове и прибори.

парк, градинка или площадка за игра за деца няма. има аниматори (по два часа два пъти дневно) мили момичета, но не знаят какво да правят. пуснаха на малкия някаква игра  ooooh! героите се бият, ритат, удрят... кръв се стича по екрана... защото много искал да види  Rolling Eyes

# 193
  • Viena
Аз препоръчвам това....без забележки съм ..http://www.booking.com/hotel/bg/terra-complex.bg.html?aid=323176 … ac34dc918a;dcid=1

# 194
Не знаех, че Флоримонт е толкова зле Sad

На всичкото отгоре все още няма цени за ски съоръженията тази година и всички са много изнервени  Sick

Общи условия

Активация на акаунт