Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 599
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 2 190
Може ли да ми препоръчате къща в Банско, нещо от типа на малките семейни хотелчета
Виж Грами.Имат ваучери в Грабо.Ако не сържите на спа е ок.

То е за мои приятели. Те искат само нощувки  за периода 28.12. - 02.01. в къща.
Лятото спахме в една къща срещу сумата от 12 лв. на човек. /със сигурност сега цените ще са по високи/ Но за съжаление  няма места. 

# 2 191
  • София
Може ли да ми препоръчате къща в Банско, нещо от типа на малките семейни хотелчета
Виж Грами.Имат ваучери в Грабо.Ако не сържите на спа е ок.

То е за мои приятели. Те искат само нощувки  за периода 28.12. - 02.01. в къща.
Лятото спахме в една къща срещу сумата от 12 лв. на човек. /със сигурност сега цените ще са по високи/ Но за съжаление  няма места. 
Оооо за НГ в Банско тези цени са абсурд, в пъти по - високи са, ако изобщо намерите нещо свободно

# 2 192
https://portal.bansko.bg/хотели/хотели-три-звезди-в-банско/item/210-банско-хотел-свети-георги-победоносец
Вижте тук дали има места.Моите синове преди  три години го посетиха през лятото и казаха, че е приличен.

# 2 193
https://portal.bansko.bg/хотели/хотели-три-звезди-в-банско/item/210-банско-хотел-свети-георги-победоносец
Вижте тук дали има места.Моите синове преди  три години го посетиха през лятото и казаха, че е приличен.

Благодаря

# 2 194
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Проверете aibnb ,ако искате.

# 2 195
  • Сф
Това е новогодишният период, сняг има Simple Smile, задайте периода по търсачки и вижте какво ще ви излезе като цени:).То българите по това време не са много, цените скачат дори и на сем.хотели!

# 2 196
  • София
Здравейте,в събота и неделя ще сме в Банско,хотел Перун.Можете ли да ми препоръчате хубаво заведение-за обяд питам,да е с вкусна храна и не много скъпо?  Иначе сме със закуска и вечеря.Благодаря!

# 2 197
Здравейте,в събота и неделя ще сме в Банско,хотел Перун.Можете ли да ми препоръчате хубаво заведение-за обяд питам,да е с вкусна храна и не много скъпо?  Иначе сме със закуска и вечеря.Благодаря!

За Банско не се сещам, но ако ви се разхожда до Добринище - Бабуч механа и Македонска кръчма. Намират се една срещу друга и в двете готвят многооо многоо вкусно, според мен. Ходили сме няколко пъти и винаги ни е харесвало. Македонска кръчма е малко по-скъпо от Бабуч, но цените и в двете са много приемливи.

# 2 198
  • София
Благодаря, ще си запиша

# 2 199
  • Сф
Савина, "Канчето" на центъра на Банско.Не е точно ресторант, а по- скоро обедна кръчма.Вкусно и евтино. А, гостилница го пишат в нета.Simple Smile Ние сме доволни!

# 2 200
Добавям ресторант "При Спаска" в с. Баня. Имат обедно меню, но и останалите цени са им прилични.
С една идея по-високи цени, но много добра кухня е механа Турската  баня http://turskata-banya.com в гр. Разлог.

# 2 201
Здравейте. Искаме да отидем февруари месец в Банско с дъщеричката ни, коятое на 3 години и половина. Тъй като няма как да седим по цял ден по пистите, търся хотел подходящ за дете, да е чисто, с чист и топъл басейн, плюс би бил детски кът, но и без такъв ще се справим. С добра храна също.
Преди 2-3 години бяхме в Гранд хотел Банско, изобщо не ни хареса, басейна беше аааадски мръсен, дори и приглушената светлина не можеше да го скрие, за храната в ресторанта не ми се сеща дори, та общо взето там не бих повторила.

# 2 202
Здравейте. Искаме да отидем февруари месец в Банско с дъщеричката ни, коятое на 3 години и половина. Тъй като няма как да седим по цял ден по пистите, търся хотел подходящ за дете, да е чисто, с чист и топъл басейн, плюс би бил детски кът, но и без такъв ще се справим. С добра храна също.
Преди 2-3 години бяхме в Гранд хотел Банско, изобщо не ни хареса, басейна беше аааадски мръсен, дори и приглушената светлина не можеше да го скрие, за храната в ресторанта не ми се сеща дори, та общо взето там не бих повторила.
Препоръчвам Хот спрингс, с. Баня, до Банско.

# 2 203
Вижте и хотел Астера

# 2 204
  • Сф
Какъв бюджет ? Много се виси по лифта и пътя до горе..не препоръчвам хотела да е извънБанско.На Добринище също имало писти, наши близки натам отидоха мин.год ина, заради цените и навалицата в Банско.

Общи условия

Активация на акаунт