Луксозни хотели в България

• 14 578
  • 30
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!

Препоръчайте ми луксозни хотели в България, за предпочитане в по-централната й част, но не се ограничавайте само в нея.
Под луксозни хотели имам предвид и такива, в които можеш да изкараш 2-3 дни без да излезеш-в СПА, забавления и др., както и такива, подходящи за романтични уикенди-с двойни вани/джакузи в стаята, например и др.подобни екстри.

# 1
Във Велинград има много.
И този си го бива.  Peace
http://www.kempinski.com/en/bansko/hotel-grand-arena/welcome/

# 2
# 3
  • София
 Hug
Да, на този вторият и аз бях попаднала.
Много интересен ми се струва и Дипломат в Луковит.

# 4
Ако не Ви е много далаче препоръчвам с 2 ръце Град хотел Поморие www.grandhotelpomorie.com/bg_spa_wellness_hotel/
В Дипломат - Луковит басейна е със студена вода и става само за плуване. Също можеш да погледнеш
www.starosel.com/hotel или kamengrad.thracian-hoteliers.com/

# 5
  • Sofia, BG
РИУ Правец и още един глас за Старосел от мен  Peace
Във Велинград също има доста голям избор от хубави хотели

# 6
Здравейте,

Искам да споделя невероятно преживяване, което изпитахме в Банско!
Елегант Лукс е невероятен хотел!!! Изкарахме новогодишните празници с приятели и сме очаровани от обслужването, персонала, луксозната обстановка, минералната топла вода в басейна. Програмата се състоеше от 4 различни оркестъра, танциори, кукери и уникална заря с традиционни български хора пред хотела! newsm68 newsm44
Давам оценка 6+ #Crazy

Един съвет - направете си резервацията през сайта на хотела или като им пишете емайл, защото правят страхотни отстъпки!!!
http://www.elegantbansko.com/

# 7
  • София
София Лорен, сигурно е хубав хотелът, но не ми се струва от луксозните.
Имам предвид наистина нещо, което се отличава откъм дизайн, лукс, качество, цена /в по-горните граници/, място, което не е за масовия тип почиващи.

# 8
  • Варна
Хотел Модус и Графити във Варна (за градски хотел)

# 9
Здравейте и от мен!

Под "луксозен хотел" 5-звезден ли да разбирам? Аз бих препоръчала Акватоник във Велинград, подкрепям и добрите отзиви за хотел Старосел, публикуват промоционални оферти на сайта бгбукинг. Гранд хотел Поморие е отлично изпълнение, но отношението към българи там е доста смущаващо.

# 10
  • София
Може да не е 5-звезден. Малко по-нагоре съм описала какво всъщност влагам в думата...
Благодаря за предложението!

# 11
Здравейте и от мен!

Под "луксозен хотел" 5-звезден ли да разбирам? Аз бих препоръчала Акватоник във Велинград, подкрепям и добрите отзиви за хотел Старосел, публикуват промоционални оферти на сайта бгбукинг. Гранд хотел Поморие е отлично изпълнение, но отношението към българи там е доста смущаващо.
И аз подкрепям Акватоник във Велинград,както и Лъки Лайт в същия град.Казват че и бившия Профилакториом в Огняново след ремонта е бил много добър.Мисля,че сега се казва Аква Виста или нещо подобно.

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 16:43 от Благородна Томова

# 12
Извинявам се,хотелът се казва Терма Вита-www.thermavitae.bg

# 13
http://www.copsa.bg/CHATEAUCOPSA.aspx
Не е луксозен спа хотел, но ми се струва интересно, някой има ли отзиви?

# 14
  • Варна
Лъки Лайт e луксозен?

Да се придържаме към темата: Кемпински, Банско ; Премиер Лъкшъри Банско; Роял Касъл - Елените, много пари наляти... облужване... но комент.

В категория градски бих добавила и Гранд хотел София, хотел Сенс (София)

Общи условия

Активация на акаунт