Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 573
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Точно където трябва
Чувала съм, че чести клиенти са мургавите събратя.  Но аз лично не съм ходила.

# 2 221
  • Sofia
Тъкмо се върнахме от почивка в Банско. Бяхме в хотел Роял парк.  Хотелът като цяло не е лош. Мноого топъл и чист. Вечер чак не се спеше спокойно при изключено парно.Персоналът е усмихнат и отзивчив.
Ол инклузива не отговаряше на 4-те им звезди. Еднообразна и безвкусна храна. Напитките също не бяха добри. Новогодишната програма беше скучна- с диджей, който така и не успя да вдигне настроението. След 24 часа персонала успя да създаде настроение и да тръгне купона.

# 2 222
Чувала съм, че чести клиенти са мургавите събратя.  Но аз лично не съм ходила.

Това откъде сте го чувала или живеете в Банско и имате преки наблюдения?

# 2 223
  • Точно където трябва
Най-вероятно съм го чела тук в темата. Ходя в Банско 5 години поред и следя темата одавна. Набило ми се е в съзнанието. Както писах, не съм ходила там.

# 2 224
Замислям се за кратка разходка до Банско (2 нощувки) след месец-два. С дете на 3 години сме и загледах хотел (резиденция?) Мария Антоанета - някакви мнения да споделите?
Идеята е да се разходим, ски не караме..бих искала, но ще съм 6-7 месец бременна и не върви да се търкулна по някой склон Wink
За мургави събратя не знам, но със сигурност ходят лагери ученици. Сега в силен сезон не знам, но съм видяла там групи по време на пребиваване в друг хотел. Не съм влизала вътре, виждала съм оферти за хотела и затова реших да го погледна къде и що е. Еми доста е отдалечен от центъра, близо е до лифта, ама щом няма да карате ски не ви е плюс. От другата страна на пътеката (пътя) нагоре по лифта за разходки, за мен не става и щом сте бременна. Търсете хотел към центъра според мен, по-удобно ще ви е и приятно. Бих препоръчала може би Орфей, Гардения, Пирин ....в първите два сме били, но има забележки, ама... В Гардения да вметна, че има стаи без тераси (повечето) , така че се уговорете по телефона , иначе са широки. И трите хотела са близо до градинка и за детето ще е добре , близо до центъра. Може би има и други хотели подходящи, но аз за тези се сещам. Има и басейни , приятни са, когато водата е затоплена (но не е винаги) Има и ваучери , може да ви е по-изгодно, проверете в сайтовете за групово пазаруване. Иначе ще се затворите в хотела Мария-Антоанета просто е далече и при по-лошо време не ви виждам къде може да отидете.

# 2 225
Здравейте! Търся скорошни отзиви за хотел Танне след реновирането му . Интересува ме най вече температурата на водата в басейните. На сайта пише, че е 33 и 36 градуса и е минерална.Това възможно ли е при положение, че в Банско няма минерална вода или е само рекламен трик. Също така ще съм благодарна ако някой сподели дали се предлагат някакви спа терапии за лице и тяло. Благодаря.

# 2 226
  • у нас
Аз също се нареждам за по-скорошна  препоръка на къща за гости, бюджетен хотел в Банско, апартамент под наем може и в региона.
Има ли хотел, който пуска оферта в сайтовете за колективно пазаруване и да си заслужава?
Двама възрастни и 2 деца-на 8 и 1 год. Организирам рафтинг изненада на ММ и искам да го съчетаем с разходки. Плана е за края на юни началото на юли. Бих предпочела да има и басейн или поне на близо да има такъв за ползване. Бонус е ако има е детска секция. Приемам и препоръки за места, които да посетим, заведения за хранене Simple Smile не сме ходили до сега в района, обичаме разходките сред природата, манастири, природни забележителности. Междувременно чета и темата назад. 🙂

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 15:59 от Tommelise

# 2 227
  • София
Бюджетен и да е в Банско мисля Зара. За семейство, 4ма и аз съм го загледала. Да видим. Но не съм била и нямам личен опит, може някой да каже. Също Белведере май май подобен. Гардения е хубав ама за двама с едно дете , с две май по-неизгодно е. пък и няма външен басейн,  за лято ако иде реч...

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 17:14 от Yangdze

# 2 228
  • Велико Търново
Били сме в Зара два пъти. Първия път за три нощувки август 2017г със закуски и вечери. Беше си перфектно - чиста и голяма стая, добър ресторант с масички отвън, тихо и приятно. Вътрешния басейн се отопляваше, сауна нормална. Външния не сме го ползвали, тъй като цял ден сме в планината и се връщахме късния следобед, но имаше хора край него, предполагам че и той е бил отопляем. Миналата година  2018 пак август бяхме за пет нощувки пак със закуски и вечери. Всичко си беше както и предишния път.Но този път ни бяха настанили в апартамент, въпреки че бяхме платили за тройна стая, което си беше супер. Все така чисто в хотела, топъл  вътрешен байсейн, а храната все така вкусно приготвена.Но ние пак си бяхме по цял ден в планината и не сме стояли много в хотела. Като  съотношение хотел , храна и цена си е направо отличен.

# 2 229
  • Точно където трябва
На Зара стаите са отлични. Но до там. Аз е съм от никак претенциозните, но храната им не струва никак. Добре че редовно имаше скара. Външният басейн е малък и студен.  И с рязан камък - красиво и опасничко - едни ръбове. И едни безкрайни стълби навън. С дете на 2 никак не беше удобно. А пък детската площадка е от другата страна. Някак не е удобно разположението за хора с деца. Белведере е супер, но и там външния басейн е студен. То в Банско топъл не вярвам да намерите. Но има приятен излаз от вътрешния. Лошо е, че е плочкосан двора и все пазех детето да не се хлъзне или цопне в басейна. Детската стая е малка. Храната е хубава. Аз лично  харесвам Маунтийн парадайз - 2 поредни години ходя. За дете е разкош. Има озеленен подържан двор, голям детски кът с удобен излаз към двора. Хубава външна пързалка, люлки, пясъчник. Но се разхождат едни котета, които все са в пясъчника...Вътрешен топъл басейн с шезлонги навън. От тази година беше и с ново джакузи. Храната е 5-6 ястия, но много вкусни. Само ми е странно, че не е много посещаван. И двата пъти беше почти празен. И където и да съм била в Банско камериерките като  нищо ви тропат в 3 следобед да чистят. Нищо че детето спи. Явно е местна черта.

# 2 230
  • Велико Търново
Да, няма забавления за малките, моят син в на 9г и не търси площадка, ние сме по планините, но за храната и двата пъти беше вкусно приготвена, по няколко ястия и салати.Това е мое мнение, хора различни, с различни вкусове и претенции.

# 2 231
И ние бяхме в Зара края на октомври миналата година, за две нощувки със закуски и вечери с ваучери от grabo.И моето мнение е че стаите са чисти, просторни и добре обзаведени и до там, басейна беше студен, храната доста зле но бяхме извън сезона, общи взето бяхме 3 семейства и една група гръцки  пенсионери в целия хотел.

# 2 232
Здравейте. Мисля да посетим Банско през август месец за една седмица със сина ми, който тогава ще бъде на почти седем години. Била съм в Банско преди 30 години, така че все едно не съм била.

Ще съм благодарна за препоръки за хотел. Предпочитам да има полупансион и вечерята да е на бюфет и да има басейн, за предпочитане външен и топъл, да е на тихо място и сред зеленина (ако може), но близо до центъра, тъй като ще сме без кола. Бюджет нямам, тъй като не знам как вървят цените, но ако се вместим в 1000 лева за седмицата, ще съм доволна.

Питане 2 - дали можете да ми препоръчате фирма за колелета под наем. Според интернет в Банско има много. Ще ми трябва един детски велосипед и един за мен.

Питане 3 - понеже с детето си падаме малко туристи, бихте ли ми препоръчали маршрути за разходка с дете. Синът ми ходи по 5-6 часа, но маршрутът не трябва да бъде с прекалено голям наклон и без много катерения.

Мерси предварително за отговорите и препоръките!

# 2 233
Отсядахме в Кемпински, мисля че от тази тема или от група във фб ми го препоръчаха, не си спомням/. Храната ни хареса, чисто беше и на басеините отвън и вътре в хотела.На разходка сме ходили до Бъндеришка поляна, лятото там има водна пързалка / 1 по-дълга и 1 по-къса/, има заведение, където може да пиете по нещо и да хапвате. На хижа Бъндерица също се качвахме, и моето дете си и баща й са спортни натури и доста ходят, аз съм по-зле в тая насока но няма как.
Градчето е тихо и много чисто, имах чувството, че не сме в България. Колела не сме карали, защото детето обица кънки -ролери.

# 2 234
Теди, много мерси за отговора. Проверих Кемпински, но за една седмица само нощувка и закуска за мен и детето ни искат 1700 лева. Това е цената от сайта ми, но предполагам, че ще пуснат някоя промоция лятото. Ще ги следя, а по-нататък може и да им пиша. Междувременно видях хотел Лъки и много ми хареса, че има солна стая. През лятото синът по традиция се прибра от Хисар с ларингит и солната стая адски добре му се отрази. Те обаче цени за август все още нямат, така че нямам идея за каква сума става въпрос. Оказа се, че в това Банско има адски много хотели.

Идеите за активности (гледам, че таз’ дума е много популярна сред хотелите в Банско) си ги записах. Още веднъж благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт