Препоръчайте ми хотел в Банско

• 443 651
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Защо да не си чакаш рестото?
Ето веднага съм неразбрана..
Аз също си чакам рестото, но знам къде ще ми го върнат без да кажа и къде трябва да си кажа, че го искам.

Иначе - да nenuTo като цяло в Банско обслужването според мен не е на нужното ниво.

# 76
Сега разбрах иронията в "и то в курорт като Банско" и рестото.

# 77
Хотел "Баряков", няма СПА, но е чисто, уютно и с изключително чаровна и себераздаваща се управителка Peace. Преди седмица бяхме там, аз мислех, че е само рецепционистка, а тя всъщност беше винаги и навсякъде от сутрин до вечер. Един следобед се почувствах зле, веднага ни насочи към спешна помощ и докато бяхме там, няколко пъти им звъня за да провери как съм.

# 78
  • Sofia
Някой писа, че в началото на септември ще ходи в Белведере. Какви са отзивите?

# 79
  • София
аз за сега се спрях на Лъки. Хареса ми това че водата в басейна е 35 градуса. Не е минелална, просто я подгряват. А предвид на това, че моето дете е жабче от малко е от изключителна важност водата да е топличка и да се плацика поне 3-4 часа в нея. Другото което ме привлече е че закуската и вечерята са на блок маса. Аз понеже спазвам определен хранителен режим по здравословни причини и съм фен на блок масите.
За сега се ослушвам още защото дават времето да се захлади , а идеята ми беше да се качиме с лифта в планината на чисто и барем се избавиме от една проклета кашлица на малката. И освен това ме издразниха с това- иска се предплащане за резервацията........Та ще резервирам в последният момент сигурно и ще споделя после впечатления.

Иначе знам от приятели че хотелът на кмета на Банско " Чичо Цане 4 е много добър. каква закуска ти приготвят сутрин....

# 80
И аз това чакам Simple Smile

# 81
Ние ще ходим пак в Божурленд почивните дни и се опитвам да направя програмата. Сори ми се,че видях на една улица нещо като детски клуб,но на открито-някой да има идея за място на открито за мъниците?

# 82
  • София
Аз ходих и дадох отзиви  Simple Smile
Много ни хареса - има закрит и открит басейни. Има страхотно футболно игрище с изкуствена трева и автомобилни гуми, нарязани на малки топчета, така че като паднеш да не се ожулиш  Wink
Персонала е любезен. Единствено храната не е нещо кой знае какво, но така или иначе излизахме по механи, така че това не беше проблем.
Не си падам по спа, така че не мога да дам отзиви - има разни сауни, бани, фитнес, детски кът...

# 83
  • София
Така, обещах отзиви за хотел Лъки, Банско
Страхотен хотел. Препоръчвам го с 2 ръце.
Ние бяхме на полупансион т.е със закуска и вечеря. И двете бяха много хубави. Може би единствено като минус бих отбелязала че имаше само 12 път риба и то панирана.
Изключително любезен персонал навсякъде. Не ми се беше случвало скоро да попаднеме на такъв.
Голямо студио. Имаше консумативи и за детето ми, което ме учуди, но и ме накара да се почувствам хубаво / т.е сапун, шапка, клечки за уши, шампоан/. В студиото има мини кухничка с котлони, микровълнова печка, тостер, кана за вода, кафе машина, посуда всякаква.
Изключително чисто, килима беше дебел и супер мек.
Детския клуб беше мъничък, но много ме учуди че имаше здрави и почти нови играчки. Е само леличката дето беше вътре беше за първи ден там и не знаеше още кое за какво е, как се пуска ТВ, как се играе на игрите. Но пък беше усмихната и мила.
Басейна / не сме го ползвали, но по думитте на пирятелите ни / много топъл, 35 градуса, дори задушно казаха.
Може би минус беше, че откритият паркинг е малък. Но пък има закрит. Но пък ние, българите все гледаме да паркираме и да се бутаме отвън Simple Smile
Това, което не ми хареса - за детето имаше разтегаем фотьол. Хората от любезност бяха сложили допълнителен, по-широк дюшек и съответно леко се получаваше наклон та нашата малката на няколко пъти се изтърколваше нощем. И накрая таткото спа там, а ни е на голямото легло.
Наложи ни се да търкиме прахосмукачка на която да си сложиме накрайника за помпичката за сополи. Камериерката ни я донесе и каза че няма проблем да остане и нощеска. Което ни спаси направо живота- иначе малката едвам спеше с този запушен нос. Но от планинският въздух кашлицата й изчезна а сополите намаляха много. Но тава е за друга тема.
Така, че с 2 ръце препоръчвам този хотел. Със сигурност пак ще повториме!

# 84
  • Балчик
12 пъти риба??? Shocked Това за колко дена е? Ужас, не е за нас тогава там.

# 85
  • софия
Джемма , според мен е пропусната запетайката между 1 и 2 Wink

# 86
  • Пловдив
Аз ходих и дадох отзиви  Simple Smile
Много ни хареса - има закрит и открит басейни. Има страхотно футболно игрище с изкуствена трева и автомобилни гуми, нарязани на малки топчета, така че като паднеш да не се ожулиш  Wink
Персонала е любезен. Единствено храната не е нещо кой знае какво, но така или иначе излизахме по механи, така че това не беше проблем.
Не си падам по спа, така че не мога да дам отзиви - има разни сауни, бани, фитнес, детски кът...

На нас също много ни хареса, апартаментите са хубави, ресторанта и басейните също. Съгласна съм за храната, нещо не ми хареса. Иначе цените в ресторанта са доста прилични, естествено през зимния сезон ще са поне двойни  Wink Ако някой го интересува нещо друго, да пита.

# 87
  • София
12 пъти риба??? Shocked Това за колко дена е? Ужас, не е за нас тогава там.

ох, грешката е моя. 1 път само имаше риба. няма как за 3 дена да има 12 пъти риба Laughing

# 88
Момичета
Кажете ми водата в минералният басейн на Катарино - ТОПЛА ЛИ Е - т е над 32 гр или не !
Ще ходим скоро 6 човека и се чудя за нашите деца как ще е ?
Четох лоши отзиви - и май - по- малко добри!?! 

И втори въпрос - този хотел Лъки - колко излиза на полупансион на 2 нощувки /петък-събота/? Гледах им цените - но кажете - по пакет ли сте били или на рецепция!?

Мерсаж Hug

# 89
  • София
за водата на катарино не знем точно ама защо не звъннеш на рецепцията на хотела и не попиташ директно????

а за Лъки ние бяхме пакет от 3 нощувки полупансион за 170 евро +4,50 евро на ден за детето за вечерята. Това са цените за септември. Може би за по-нататък ще са по-соленички. Но си заслужава!

Общи условия

Активация на акаунт