Препоръчайте ми хотел в Банско

• 444 340
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 2 115
Ами как е като цяло , доволни ли останахте , басейна става ли, храната?
Започвам с уговорката, че зависи какво търсите.Някои се връщаха за 2ри, 3 ти път.
Хотела е на хубаво място, по към лифта.Чисто е, подредено.Собствениците са млади хора, много, много любезни и добронамерени.Храната и алкохола- без забележки, ако сте на ол.Също и по меню да сте, ако няма достатъчно хора е ок.Поръчва се от листа.Бяхме в апартамент, също нямам забележки.Двора е ок също за по- малки деца.
Не ми харесва басейна- вътрешен, със стъкла към двора май, но много малък и студен( нямаше много желаещи).Топлят го зимата .Май е и дълбок за дете-1,50,60. аз не влизах, но пък детето плува, та не знам. 5,6 шезлонга да има вътре, другите са по двора- може д а се излиза там.
Сауната е по заявка.Не че имат нещо против като я заявиш, но някак си не ни беше удобно все да искаме да я пускат за нас.
Има и един билярд.
Хората ходеха по походи, разходки.
Аз държа на спа- то и затова.не бих се върнала пак само за ядене и пиене.Да, държат ниски цени, но не е това което ние търсим.Може би зимата за ски ще се върнем в Грами.Тогава са на HB и според мен по си заслужава.С ваучери от грабо бях, така си работят.Малък сем.хотел е.На детето(9г) му беше скучно , въпреки че ходихме напред назад през деня.Май 1 та вечер имаше 3,4 деца.Но иначе като сме били по големите хотели- не мога да и видя очите в стаята Simple Smile от игри.

Здравейте! Благодаря за информацията, и аз се интересувам от хотел "Грами", мисля да го посетим този уикенд, но още не съм направила резервация, колебая се между Банско и Велинград. Басейнът не е ли външен?! Поне на снимките така изглежда. Много хубави отзиви има в Грабо за хотела, та затова се спрях на него. Ние сме без деца, искаме да си починем и да поразгледаме. На какво разстояние от центъра е хотелчето?

# 2 116
  • Сф
Не е външен, но с излаз ( стъкла) към двора.Дали се отварят не знам.
Вижте на мапса колко е до центъра, не знам- на едни е много, за други ок.Ще се опитам да намеря снимка на басейна, може и да питате по тел колко е, ама е МАЛЪК.Намерих.
Не са мои снимките , на лично който иска.

# 2 117
  • Пазарджик
Здравейте!Някой с инфо за Гранд Хотел Банско?

# 2 118
  • Plovdiv, Bulgaria
Цитат на: силвето димитрова link=topic=580033.msg37180483#msg37180483 date=@ 1534024652
Хубав хотел ,въшния басейн е срещу хотела тоест пресичаш пътя е отсреща басейна.Има вътрешен малък  басейн акватоничен има детски басейн.Джакузи.Водата във вътрешния басейн е добра. Нито много топла нито много студена.Ако нещо по конкретно те интересува питай.

# 2 119
  • Пазарджик
Цитат на: силвето димитрова link=topic=580033.msg37180483#msg37180483 date=@ 1534024652
Хубав хотел ,въшния басейн е срещу хотела тоест пресичаш пътя е отсреща басейна.Има вътрешен малък  басейн акватоничен има детски басейн.Джакузи.Водата във вътрешния басейн е добра. Нито много топла нито много студена.Ако нещо по конкретно те интересува питай.
Искам да попитам за храната как е ол инклузива?Също така има ли наблизо къде да се разхождаме?
Миналата година бяхме в Тринити и много ми допадна местоположението.Тук чета ,че е в края на града и дали има в близост нещо-независимо какво-парк или поне магазини.
Също така топла ли е водата във външния басейн (става въпрос за 3 г госпожица)

# 2 120
  • Пазарджик
Също така да попитам за вътрешните басейни-вътрешния е акватоничен  или са 2-обикновен и акватоничен?За детския ясно.Защото на снимките излизат 3 общо

# 2 121
Вв неделя се върнахме от Гранд хотел Банско. Водата във външният басейн беше много студена и не можахме да го ползваме въобще. Във вътрешните басейни водата е разкошна и стояхме там. Бяхме в едноспален апартамент от който не съм доволна . Храната е добра, повтаря се закуската всеки ден, но е достатъчно разнообразна. Има риба за обяд и вечеря и няколко вида месо. Голямо разнообразие от плодове и десерти. Хотелът се намира на около 15 минути пеш от центъра на града

# 2 122
  • Plovdiv, Bulgaria
Искам да попитам за храната как е ол инклузива?Също така има ли наблизо къде да се разхождаме?
Миналата година бяхме в Тринити и много ми допадна местоположението.Тук чета ,че е в края на града и дали има в близост нещо-независимо какво-парк или поне магазини.
Също така топла ли е водата във външния басейн (става въпрос за 3 г госпожица)
Храната на закуска,обяд и вечеря е разнообразна,а междинните хранения не са нищо особено.Сандвичи и сладки. Хотела наистина е в края на града.Близко е до Лъки Банско.Центъра е на 10 минути пеша. Хотела не е в нищото .

# 2 123
  • Plovdiv, Bulgaria
Също така да попитам за вътрешните басейни-вътрешния е акватоничен  или са 2-обикновен и акватоничен?За детския ясно.Защото на снимките излизат 3 общо

Вътрешния басейн е един (акватоничен)И посредата  на басейна има джакузи.

# 2 124
Ние бяхме в средата на юни там и в Лаундж бара се пушеше и през деня и вечерта. Само това не ми хареса.

# 2 125
Ние бяхме в средата на юни там и в Лаундж бара се пушеше и през деня и вечерта. Само това не ми хареса.
Все още се пуши там. Хубавото е, че когато вадят междинното хранене прибират пепелниците и не дават да се пуши по това време.

# 2 126
Грийн ууд ме за стреляха с цена. 270 лв. за студио на база ОИ. Планувахме 10 нощувки, ама отпада този вариант. ММ вика, че аз кола ще си купя за тези пари Joy Еми, прав си е.

# 2 127
  • Пазарджик
Благодаря на всички!
Ние ще сме в двустаен апартамент.
Предлагах,че водата във външния ще е студена,но нали има вътрешен.

# 2 128
  • Сф
Грийн ууд ме за стреляха с цена. 270 лв. за студио на база ОИ. Планувахме 10 нощувки, ама отпада този вариант. ММ вика, че аз кола ще си купя за тези пари Joy Еми, прав си е.
НЯщо бъркаш.Съвсем скоро гледах.Скъпо е за 2, 3 дни( смисъл мен не ме устройва, но за повече дни имат отстъпка)! https://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-gr … uud-bansko-21377/
А щом искате и повече нощувки, поискайте и цена от хотела, може да ви намялят още! Hands V
П.п
Откъде тая цена 270??? Понякога е възможно хотела да дава по висока цена, защото искат през агенция- случвало ми се е с Вихрен палас Банско.На рецепция ми казаха космически цени, а през визит- без пари 😃, не са в час и служителките винаги, даже не могат да обяснят.
Логиката каква е не знам, но явно и при вас подобно нещо се случва.Разбира се, нямах проблеми и си взех офертата през визит.( съни турс)

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 09:56 от PureLove

# 2 129
Не съм гледала оферти из ТА. Исках оферта за 2 възрастни и 2 деца и ми казаха цената на ден. Както и да е, ние се отказахме вече така или иначе.

Общи условия

Активация на акаунт