Препоръчайте ми хотел в Банско

• 444 330
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Сф
Аз редактирах, ясно.Значи познах.
Гледай офертите друг път, от 61 лв на човек на ден за8+ нощувки, до 270 има голяма разлика.
Явно предпочитат през агенции.Hands V

# 2 131
Ако таксуват и децата, си е горе долу толкоз на ден за студио. Ти си дала цена на човек.
Както и да е.
Преди имаше доста изгодни оферти за лятото, сега не чак толкова

# 2 132
  • Сф
Ами не, не е толкова в никакъв случай, а и 1 во дете до 14 е безплатно. Общо взето както е политиката на хотелите за деца по принцип.Даже до 12г са повечето.
Не защитавам хотела, просто 270 лв на  ден е нереална цена за Грийн ууд
Обясних защо се получават подобни разлики.С букинг е същата работа, освен ако не търсиш само със закуска.
Потребителката така или иначе се е отказала от Грийн Ууд. Идеята ми е човек като търси нещо , има начин да провери и намери по- добра цена.
Защото в случая има такава, а не да се изцепи неподготвен.Както знаете, винаги има цени рецепция, както и други оферти.
Интересно, сега отворих на хотела сайта, нямат ценови оферти, както
преди , направо резервация.Няма и деца да посочиш, може и да няма места, знам ли.

# 2 133
Да, отговориха ми, че хотела е пълен.

# 2 134
  • Сф
Ясно тогава.Дано намерите нещо , което си струва! Успех!

# 2 135

На морето, че е по-евтино. Joy Joy Joy
Не сме пораснали още за Банско Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 136
Аз избрах Сандански
Избягвам го лятото, но това лято е шантаво. Не е толкова горещо, много е приятно Simple Smile

# 2 137
  • София
Грийн ууд ме за стреляха с цена. 270 лв. за студио на база ОИ. Планувахме 10 нощувки, ама отпада този вариант. ММ вика, че аз кола ще си купя за тези пари Joy Еми, прав си е.
Даже е по- смешно. Ако 4-5 години ходиш на такива 10 дневни почивки за по 270 лева на вечер, по - добре събери парите ,  с тях ще си купиш напълно обзаведено студио в околностите на Грийн Ууд Blush

# 2 138
  • Сф
В темата за Велинград, редовно си ходят за по толкова пари на ден  на почивка..Там е страшно като цени на 4 и 5 звездните..ама има си желаещи...

# 2 139
  • София
В темата за Велинград, редовно си ходят за по толкова пари на ден  на почивка..Там е страшно като цени на 4 и 5 звездните..ама има си желаещи...
последно бях в този хотел във Велинград Park Hotel & Spa Maxi , 5 звезди или колко там. Освен с размерите на стаята, с друго не ме впечатлиха. Хем бях на гости на служебен ивент, някаква голяма международна компания, уж се бяха постарали и нямаше пестене на пари. Но хотела се дънят с липса на персонал, с обслужване и т.н.
Фитнеса под критика, закуската нищо особено за тези пари... вечер едва смогват двама сервитьори да обслужат големия брий гости ( събитието беше планирано, едва ли са изненадани)
Добре че беше делник и нямаше други гости извън събитието , че незнам как щеше да стане изобщо..
Храната не ми хареса също...
Имаха гледка и парк отпред и толкова ...

# 2 140

На морето, че е по-евтино. Joy Joy Joy
Не сме пораснали още за Банско Stuck Out Tongue Closed Eyes
Кристал, ако не ти е късно може да погледнеш тук за свободни места.
Не е претенциозен хотел, но предлага всичко необходимо и то на добри цени. Няколко пъти съм го посещавала и съм доволна. Механата им се посещава дори от гости на Банско и без резервация трудно се намират места. Ако не държиш да си близо до Пирин голф, то това място ще ти хареса. Освен това басейнът е с мин. вода, която е достатъчно  топла дори през студените месеци. Кухните в апартаментите не са оборудвани, както е описано. Има само кана за топла вода.
http://hotelsvetinikola.net/stai.htm

# 2 141
Благодаря ти! Сега ще го погледна.

# 2 142
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Кристал,ние ще почиваме в апартаменти Радост отново.Пари за скъп хотел нямам и децата ми са големи и се таксуват като възрастни,та става страшна цифрата.Цената на апартамента им е 40лв на вечер,но си струва-напълно оборудвана кухня,две големи стаи ,тераса.Чисто е много,кърпи си има ,като на хотел.На нас много ни харесва и квартала е тих,близо е до начална станция за разходки в планината и до язовир Белизмата се стига за половин час.
Ако някой се интересува ще дам телефона.

# 2 143
  • София
rudi цената е наистина много добра и се интересувам от телефона, защото нещо не можах да ги намеря в нета.

# 2 144

rudi, а през къде резервираш? някакви снимки има ли ако го има по сайтовете? Искам и аз телефон.

Общи условия

Активация на акаунт