Препоръчайте ми хотел в Банско

• 444 320
  • 2 290
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
https://www.airbnb.ie/rooms/16123057?
това ме кефи повече .... Grinning... и каква е тази заглавна снимка ? ... водка Зубровка ли е това или какво Stuck Out Tongue Winking Eye
Човека добре е заснел де и добре се е позиционирал...само водката не я схванах Grinning

# 2 146
  • София
В Лъки дават ли бебешка кошара? И като допълнително легло ли се таксува?

# 2 147
  • Пловдив
Дават, да. Били сме в студио с бебе в кошара и батко на 9 без да ни таксуват нещо допълнително.

# 2 148
  • София
Дават, да. Били сме в студио с бебе в кошара и батко на 9 без да ни таксуват нещо допълнително.

Благодаря за отговора!
Те също са ми отговорили на запитването по имейл, че в апартамента ни ще бъде поставена бебешка кошара.
Затвърждават ми мнението за любим хотел от няколко години вече. Супер учтиви и точни са. И никога не са ни отказвали, каквито и да е претенции Smile

# 2 149

Дават, като има и хубаво дюшече и малка възглавничка Simple Smile

# 2 150
  • Сф
Лъки имат и чат, веднага почти отговарят. Аз имах въпроси по менюто на ресторанта.
Много любим ми е хотела и на мен.Перфектно обслужване!

# 2 151
И аз бих желала да помоля за препоръка да хотел, изискването ми е да е лукс и наистина да отговаря на тази дума. Благодаря😊

# 2 152
И аз бих желала да помоля за препоръка да хотел, изискването ми е да е лукс и наистина да отговаря на тази дума. Благодаря😊
Има само един такъв в Банско и това е Кемпински арена. Почти никога няма места въпреки много високите цени. Прекрасно е!

# 2 153
Има само един такъв в Банско и това е Кемпински арена. Почти никога няма места въпреки много високите цени. Прекрасно е!
Благодаря много 🌹

# 2 154
А може ли да ми препоръчате хубави и не толкова скъпи механи ?!!

# 2 155
Няма такива в Банско. Peace

# 2 156
Механа Цветелина в с. Баня. Хубава кухня, домашно приготвени торти - препопъчвам с две ръце, големи порции и нормални цени. На обяд обичайно не работят. Поне така беше през зимата и пролетта. Задължително се прави предварителна резервация, т.к. механата е с малко места и винаги е пълна.

# 2 157
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Ресторант Орлово гнездо,Канчето,Щастливеца и язовир Кринец

# 2 158
Канчето е добре на обедно меню, но не е механа. Мръсно е, изключително лошо обслужване и въобще е един голям компромис за горе долу евтин обяд.

# 2 159
  • Сф
Да, Канчето за обяд става.Нещо като българска гозба е.Ние обядвахме там мин.година.Нямам забележки! Вкусно и евтино .
Освен това е на центъра и е приятно наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт