Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 15

• 25 705
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
За Сонер и Айлин....когато идва да я прибира от къщата им!
Айлин не иска да тръгва, скараха се...Сонер й говори, Мурат иска...да дойдеш, пита за теб...немога, майка ми не е добре...трябва да остана, погрижи се ти...за него, аз...трябва да остана, тук! Ядосан,Сонер й изкрещевя, защо...при положение, че си има жена....
Мете, чува и другите, става да иска да се намесва, Хасефе ханъм....го спира, седни и недей...Сонер е прав, Айлин направи това, сама го реши и замина....женейки се, сега ..така трябва, омъжената жена, мястото й е ..при мъжа й! Никой не е карал насила, Айлин...да прави този избор! Така тръгна, така ще си върви....така ще бъде, вече!
По пътя, Сонер се извини....не е знаел, че състоянието на майка й...че било, толкова...сериозно! Е, кажи накрая...какво й има? Айлин, го казва...баща ми, когато няма никой у дома е дошъл...и пребил майка ми, но теб това не те интересува..нали? Разбира се, че ме интересува, хайде бе....ти само, себе си и брат си....мислиш, за мен...не те е грижа, въобще! Не е вярно, мисля и за теб....но Мурат когато се прибрах, беше изнервен, че те няма....доведи ми я, къде е.....питаше, заедно бяхте ...двамата, нали, разбираш ли какво означава, да си мисли...това? ...и тогава, излизат от пътя, с колата.....!
Айлин, слиза и плаче....тръгва настрани, казвайки да я остави...няма да те оставя, не искам...и я удря, изненадан от това.....и двамата се гледат, после започва да я милва и да й се извинява.....и тя го прегръща, иска и той да я извини....и малко преди, да се целунат....в онзи момент, когато....почти бяха забравили, къде са......Сонер, се смути...уплашен, промълви....да не направим нещо, за което после да съжеляваме....хайде да се прибираме, добре......хайде да си ходим у дома, се съгласява и ..Айлин!

# 46
Здравейте момичета  lovekiss Днес денят беше много натоварен....огън още два дни и след това пак......Да почерпя за новата тема.....Да я изпишем само с позитивни коментари за този толкова безнадежден сериал.....Дано да се случи чудо......

Кралице   bouquet благодаря ти за краткото пояснение за разговора между Али и майка му - в предишната тема.....Хасефе ханъм не му е простила....Но Али дали беше отишъл там за прошка....Може би беше отишъл като при изповедник.....

Много искам този филм да приключи за Али......Нека останалите да се радват на живота и всичко да им потръгне, като по вода......

# 47
Разбира се, той отива ...да се изповяда и един вид да признае, многото си грешки....които бил направил, на Джемиле, лошото което сторих....не исках, но защо така се получи, незнам....майко, съжелявам, толкова съжелявам....на този свят само ти ми остана, дори и Каролин ме напусна и тя...си отиде! Тука си прав, наистина...че си признаваш, ала този път май...е по-сериозно, по-голяма...някаква си я свършил, май...нещо, което незнам.....я ме погледни, даааа...този път май е нещо прекалено...и непростимо! Разплкава се отново, Али.....прости ми мамо, поне ти, ми прости....защо стана това с мен, не разбирам.....какво ще правя, сега! Искам, поне ти да ми простиш...затова, при теб ...дойдох, нямаше къде....другаде да отида! Добре си дошъл, радвам се.....иди и се извини на Джемиле, кажи й че съжеляваш.....разкажи й, поискай...прошка! Ходих, майко...вече, ходих...ала, нищо....много време, мина.....толкова време, ми отне.....закъснях! ....И при мене, закъсня, синко....взимайки корана и продължава да чете.....майко, пита....Али....тя се разплаква, криейки се зад...книгата! Тогава Али, разбира...значи и ти не можеш, да ми простиш......майките, нали са за това....да прощават, като всички майки......ала и ти явно, неможеш....какво, остава за другите....да чакам, да ми простят! И какво, сега ....да направя, как да оправя...всичко, какъв изход.....има от това, моето положение? Така, да бъде...оф...и се замълчава, прекъсва идилията им.....нахлулият Мете, идващ да му потърси сметка.....за "побоя", и баща му го оставя.....да си мисли това, защото другото ако, научеше......не искаше да си мисли, този му син...докъде би стигнал, в защита на майка си! Али, току-що разбрал....присъдата на собствената си майка, остави и синът му, да постигне......неговата удоволетвореност, нищо не губеше.....отказал се да търси повече прошката, на когото и да било......предаде се, за ужас на Мете...който, усети....че нещо му има....налагайки го, после питаше..."Защо не ми отвръщаш, защо? .. не ме наби, а се остави....не реагираш?"...стана си Али, погледна го...знаете с окървеното си лице, и го подмина.....крещеше подире му Хасефе ханъм да го пита, къде е тръгнал.....не знаеше! Имаше ли значение, след...онова което стана, тук...и при майка му, за какво бе дошъл....за съчувствие и прошка, да признае, да сподели.....никой, не го утеши....пак го оставиха, с болката му.....решава, най-накрая.....вероятно и на Джемиле да.....се опита, за последно ....поне да си го каже, преди да я помоли...за онова, което ..видяхме, накрая....искаше от нея, даваше и шанс да си отмъсти......и в същото време, присъдата му искаше....тя, да я реши......мислеше, нейно бе правото....така, се извиняваше и признаваше, да видим.......тя, дали ще разбере....адът, в който бе попаднал...и вече, не искаше..той, да продължава...не издържаше! ooooh! ooooh! ooooh!

# 48
Когато отива, с Мете и тя излиза от банята...баба Хасефе изпада в ужас, мисли че Джемиле не е с ума си, говори й..аз, съм майка Хасефе, позна ли ме.....ела дъще, малката ми...ти ще се оправиш, знаеш ли...защото, това не може да те събори.....ти си силна, знам го...ще ходиш изправена, защото не си виновна за нищо, чиста си....Али, дойде и ми каза...разбрал е че е сгрешил, много грехове имам майко, ми говори....виновен съм много пред, Джемиле....ех, синът ми....накрая го е разбрал, спокойно...навън, пече слънце....листата, вятърът ги вее...и ти ще си като тях, скоро.....вятърът ще отнесе, всичко....и ти ще се оправиш, момичето ми...няма да си сама, аз ще бъда до теб, чуваш ли.....Хасефе ще бъде с теб, няма да се отделя повече.....и тогава Джемиле, се разплаква....помлена, да я погледне....и се прегръщат!
Какво да кажа, една майка е повече майка...тук, на снахата....верно, в момента тя има нужда от това..ала не разбирам, състоянието на Али, далеч не бе по-розово от това на Джемиле....как издържа, това майчино сърце....така, да го отхвърли....почти, наново обвини....къде е, подкрепата й...и за него, от състрадание....поне, та той бе дошъл за това....имаше хиляди други начини, да му го каже...или покаже, не така директно.....да казва: "И при мене, закъсня...!", демек като при Джемиле....буквално го прати, това да реши.....да умира, отхвърлен и от единственият човек....от когото е чакал, ако не разбирането...то, поне състраданието.....съжалението й, дори! ooooh! ooooh! ooooh!

# 49
# 50
# 51
# 52
Добър вечер!

И аз успях да се отскубна малко. Мамче, разбирам те напълно за натоварения ти график  bouquet
жалко че не писа повече днес, много ми хареса твоето интерпретиране на някои сцени.
Никой в онзи ужасен форум не се сети като теб защо Али запали огъня пред къщата на Джемиле, и тя не се сети, естествено, няма да се учудваме я..
Е.П. се справя чудесно с ролята на изоставен, бездомен, отхвърлен, хареса ми много в този епизод.. Не знам как ще постъпи с него Джемиле, вие пишете, че тя може да посегне на себе си, защото сигурно е осъзнала вина, аз много дълбоко се съмнявам в това. Нищо няма да последва от разкаянието на Али.. по-скоро съм склонна да мисля, че ще го нападне сега и заради това, че в сетния си час, и то след като й е причинил такава болка, Али се опитва да й подскаже за нейната вина.... Не знам как ще приеме такъв упрек Джемиле, смятам ще е фатално за него .. няма да го убие, но ще се опита...
Кралева, моля те, видях, че си преразказала тази сцена, но ако излезе като текст, качи го, ще се радвам да си го имам..

# 53
# 54

Видях, че е цитирана тази снимка, Хасефе чете Корана и пак няма прошка за Али, дали и това не е някаква провокация от страна на Гошкун. Много е рано според Хасефе, според Джемиле също ще е рано за прошка, трябва да му се случи нещо очевидно лошо, да го съжалят, по-реално ми се струва, отколкото да му простят..., лошото е че и от майката не идва опрощение, и как ще дойде като той тъкмо извърши престъпление.. ако сега му простят как ще се поправи Али. Изобщо ще се поправи ли, това е въпроса който ме вълнува. Защото когато видиш че нищо не ти е останало можеш да сложиш в ръцете на "жертвата" си ножа.. обаче ако остане жив, дали ще покаже смирение Али.. или пак ще хукне да изисква уважение и разбиране...

# 55
Ще чакам с нетърпение анонса за следващия епизод.
Лека и спокойна нощ ви желая!

# 56
# 57
# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт