Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 15

• 26 354
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
# 63
# 64
# 65
# 66
# 67
# 68

Добро утро   bouquet Спорен и успешен ден  Peace

# 69
Добро утро!

Много сте пестеливи днес...
Заети ли сте, или си почивате от натоварването.
Чаках някой да почерпи едно кафе, чаках, неволята виках и накрая реших аз да го направя.
Хайде "пийнете" си и се отпуснете. Времето ни предразполага!

# 70
Имате ли предположения за 31 еп.?
Особено като се има предвид, че последващия ще е със "скок" във времето.
Мете и Берин дотогава ще са започнали своя нов живот предполагам
Обаче с Айлин какво ще стане нямам никаква идея. Много ви бяха хубави разсъжденията за Сонер вчера, всичко зависи от него там.
Каролин ще си има работа с "умрелия" си приятел в следващата серия, това е сигурно, но не знам до каква степен ще се разрази скандала между тях и дали ще има замесени. Надявам се Джемиле да достигне до някакъв душевен мир в следващия еп. за да сме сигурни поне за нея, че е живяла спокойно през годините които ще прескочим. Колкото до Али - според мен ще е най-добре да е на "топло" през тези години. Другаде просто не го виждам.

# 71
И още нещо за вчерашния епизод, иска ми се да похваля и играта на актрисите играещи Хасефе и Джемиле. Бабата е голяма изродка ( в добрия смисъл разбира се), а Бингюл така се е вживяла в това да е Джемиле, че чак преиграва. Но като "луда" много я бива, накрая беше като истинска!

# 72

Добър ден!
.....приятен следобед...на всички!

# 73

Да ви сервираме...по-прясно, заповядайте! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес, Санито...се е погрижила...за по-ранното, благодарим!  bouquet  bouquet  bouquet
Достоен завършек на този работен ден, пожелавам...момичета! Naughty Laughing Laughing

# 74

....................изкушения, слеобедни...предвечерни! Naughty hahaha Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт