Да оздравяваш по бързо, че липсваш тук

:...оф ....хрема в това топло време ,направо е кошмар... 

...насила задържа Джемиле в дома си....пак викове ,крясъци,налитане на бой....дали това всъщност не е истинската същност на Али каптан...За момент ми дожаля за Али....свил се на кълбо на земята ,до вратата...но пак ме загложди съмнението в неговата искреност....и се питам....защо иска това дете....така и не разбрахме, защо навремето не е искал Осман
...впрочем когато говореше на Джемиле ,той, Али споменаваше и Осман....какво ли казваше за него ...Емели ,джанъм

Обаче едно съм сигурна ,че Джемиле ще обича много това дете ,независимо как е заченато... 
....отново саможертва на Ахмед....той наистина обича Берин....заради нейните семейни проблеми го арестуваха...тоест ,те бяха повод да разберат къде се крие...Много страда Берин...Хакан ,взе да ми харесва....подкрепя Берин....пустата любов....несподелена....
....А, пък мъжа и на Инджи боклук и половина....нехранимайко....оф,идат ми на ум и други епитети .....

....прекрасна сцена в колата
....Сонер вече не издържа ...как не удуши Месуде....толкова ми е отвратителна тази персона....като майка си ....се край парите и облагите се въртят...змиии.....
,Екбер пък е отвратителен ,ами те ,и по назад бях писала краставите кучета се сдушват и намират.... Препоръчани теми