Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 15

• 25 716
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро.............. Simple Smile   bouquet

# 691
По другия трейлър-Много е психологически изпипан. Peace
Осман рисува и без да иска излиза от очертанията.Казва,че за първи път е разбрал,че може да премине границите и много му харесало
newsm51

# 692

# 693
Привет ,Бел ,Емели ,Майдрийм... Hug Hug Hug
Благодаря за трейлърите и превода ...
Два дни съм болна ...някакъв летен грип ме е нападнал и не съм ви навестявала ....Сега ще догледам серията и ще ви прочета  Rolling Eyes Hug

# 694
# 695
Привет ,Бел ,Емели ,Майдрийм... Hug Hug Hug
Благодаря за трейлърите и превода ...
Два дни съм болна ...някакъв летен грип ме е нападнал и не съм ви навестявала ....Сега ще догледам серията и ще ви прочета  Rolling Eyes Hug

Hug Hug Hug

Хайде бе Све, къде ходиш Simple Smile Да оздравяваш по бързо, че липсваш тук Simple Smile

# 696
Бел,имаш ли някакъв друг линк за гледане на сериите,защото на дизито много дълго зарежда и много ми забива  #Cussing out
Благодаря за пожеланието  :hug  bouquet:...оф ....хрема в това топло време ,направо е кошмар... #Cussing out

# 697
Бел,имаш ли някакъв друг линк за гледане на сериите,защото на дизито много дълго зарежда и много ми забива  #Cussing out
Благодаря за пожеланието  :hug  bouquet:...оф ....хрема в това топло време ,направо е кошмар... #Cussing out

Заповядай Све, Тук

# 698
Светле,бързо оздравяване  bouquet

# 699
Емели ,мерси мила ! Hug  bouquet
Изгледах вече докрай серията....и си поплаках пак....за Али ,за Джемиле,за Мете и Инджи, за Айлин и Сонер.... Cry
Тъжна съдба и орисия....Разкаянието на Али....чудя се дали е искрено,сълзите му....дали това е пътя на помирението,не само с хората около теб ,но и със самия себе си  newsm78...насила задържа Джемиле в дома си....пак викове ,крясъци,налитане на бой....дали това всъщност не е истинската същност на Али каптан...За момент ми дожаля за Али....свил се на кълбо на земята ,до вратата...но пак ме загложди съмнението в неговата искреност....и се питам....защо иска това дете....така и не разбрахме, защо навремето не е искал  Осман  newsm78...впрочем когато говореше на Джемиле ,той, Али споменаваше и Осман....какво ли казваше за него ...Емели ,джанъм Praynig Hug
За Джемиле какво да кажа...не допуска Али до себе си,крещи,плаче.... това са реакции на една изнасилена жена ,наранена,опозорена...така ,че напълно я оправдавам....може би трябва да мине време ,за да забрави случилото се мужду нея и Али....но пък детето е на път....от една страна каква вина има то ,от друга пък дали ще бъде втори шанс на това разбито семейство... newsm78 newsm78 newsm78 Обаче едно съм сигурна ,че Джемиле ще обича много това дете ,независимо как е заченато... bowuu

# 700
Берин и Ахмед....много трудна любов Heart Eyes....отново саможертва на Ахмед....той наистина обича Берин....заради нейните семейни проблеми го арестуваха...тоест ,те бяха повод да разберат къде се крие...Много страда Берин...Хакан ,взе да ми харесва....подкрепя Берин....пустата любов....несподелена.... ooooh!

# 701
Мете и Инджи....и те милите много страдат....Инджи ,май си отива....милия Мете ...как го преживява стоически,пред нея се държи като истински мъж....дава и надежда и вяра ,че ще оздравее...така поне аз го разбирам....мисля,че доктора му каза ,че няма надежда ,но може и да греша  newsm78....А, пък мъжа и  на Инджи боклук и половина....нехранимайко....оф,идат ми на ум и други епитети ..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Айлин и Сонер Heart Eyes....прекрасна сцена в колата Shocked....толкова любов само в едно докосване Heart Eyes....Сонер вече не издържа ...как не удуши Месуде....толкова ми е отвратителна тази персона....като майка си ....се край парите и облагите се въртят...змиии.....
Тръгнала да се сравнява с Айлин....

И накрая Каролин....кучка.....да видим сега дали ще донесе парите....малко ме съмнява  newsm78,Екбер пък е отвратителен ,ами те ,и по назад бях писала краставите кучета се сдушват и намират....

# 702
# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт