Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 869
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета,дано и мен да ме посипе вашия прашец,чакаме вече с моя мъж 3 години.Нямахме късмет на 2-пъти,но се надявам 3-тия да е успешен.Поздрави на всички!!!!!!!!
P.S.Някоя от вас да е правила трансфер на замразени ембриони и да знае кога е препоръчително след неуспешно инвитро,то да се извърши.Онзи ден бях при док,но само ми се плачеше и не го попитах.

# 526
  • Варна
blumelina,
добре дошла, дано скоро успехът ви споходи Hug
Ето в тази тема можеш да намериш отговори на въпросите си:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=477954.0
Горе главата thumbsup

pospalancho,
а така, нападай Laughing

# 527
  • София
Дубрутрууууу
Благодарско на всички за милите думи за мама Hug Hug Hug
Кафенце Praynig Praynig Praynig
forest_veil нищо не пречи да изправим грешката  Wink Whistling Peace
pilleto Честито мила  bouquet лека, вълшебна, безпроблемна и до термин Peace и дано повлечеш крак Praynig Praynig Praynig
rendence марш при чичо доктор Peace дано е само от смяна на сезоните или подобно Hug
Persona grata добре дошла  bouquet ще се молим с теб чудото ви да се случи колкото може по скоро Praynig Praynig Praynig
bellabu дай Боже да е така и най - вече нашите чудеса да се сбъднат тогава Praynig Peace Heart Eyes
bubu_123  Praynig Praynig Praynig
Kali_tod Честит рожден ден на патерица! дано личната ти година е изпълнена с много слънце, усмивки, любов, успех и незабравими мигове и е твоята година която да донесе сбъдването на най - съкровената ти мечта Praynig Praynig Praynig
krisi dimirtova   дано те подмине Praynig хубава графика Praynig Peace Heart Eyes
Shana имаш стиснатите ми палци за петък Peace
blumelina  добре дошла, данооо скоро и вашето чудо ви споходи Praynig Praynig Praynig мисля, че в съседния подфорум ще получиш повече и по - компетентни мнения по въпроса Peace
та да си дойдем на думата вчера прекарах страхотна вечер и ме засърбя за форумска среща  Wink
и затова ви каня на едно СофиЙскО бЕбеИскаЩо рАндеВуууу  Party Party Party
желая много усмихнат, успешен и позитивен ден днес Praynig Peace Heart Eyes

# 528
pilleto  newsm44 newsm44 newsm44 ха честито!Леки 9 месеца и едно или защо не две пухчета!
persona grata  welcome и дано скоро се изметеш към отчетните!
Вагабонд-че браво много добре си го решила.Работа,работа ама бебо по важен-пази се!
Хайде които има закъснение да вади  EFP не се ослушвайте!
Кафенце  Praynig Praynig Praynig наближава май времето за тест!

# 529
  • Сфия
blumelina, силно гуш Hug Добре дошла и бързичко да се изнесеш! И никакъв плач! Горе главата!
atadar, заучи интересно това с рандевуту... newsm78
Момичета, някой да има да ми услужи с пушка!!!! #2gunfire Още не ми е дошло, гърдите ме болят, не знам какво става Tired Почвам да си мисля разни работи, като извънматочна бременност. Ще се взема утре да се занеса на гинеколог....

# 530
  • Варна
marrdata,
не си внушавай такива неща, при извънматочна тестът би трябвало да е положителен. С колко ти закъснява?

# 531
  • Сфия
месечинке, четох, че стойностите на ЧХГ би могло да са ниски при ивънматочна бременност. Не съм се още притеснила, но на мен ми закъсява 4 дни, което не ми се е случвало от годината, в която родих, т.е. преди 11 години... Не съм уж от тия , дето се шашкат, оптимист съм , като цяло, но...ох, не знам... ooooh!

# 532
  • София
не си мисли лоши работи Naughty ти ли каза, че днес ще ходиш да пускаш ТСХ?
сега се зарових в постовете ти - ти беше Flutter защо като го мислиш толкова не пуснеш и чхг? нищо не губиш Peace и до 2 часа ще знаеш какво става Peace

# 533
  • Сфия
точно на там отивам...

# 534
Добро утро!  Hug

Виждам двучертичкови новини- Пилето, честито!   bouquet Лека и безпроблемна бременност!  Hug
blumelina, Персона Грата welcome
marrdata, послушай Атадар и дано всичко е наред и закъснението да е за хубаво  Wink  Hug
Криси, Кафенце, и останалите нечакащи  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Hug
ЕтиHug

Хубав ден, мацки!

# 535
Добро утро с чаша кафе Simple Smile

marrdatafingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Хубав ден Hug Hug

# 536
Здравейте zvezdi4ka_,marrdata,atadar,zvezdi4ka,месечинке виторога и всички други момичета ,благодаря за милите думи.
Много успешен ден,а при среща аз ,съм насреща newsm78,макар да сам нова
Идеята за чашка кафе на  плодче е изкушаваща.........и замириса на КАФФФЕ

# 537
  • Сфия
Момичета, аз сега се върнах от лабораторията и после видях, че atadar екоригирала поста си и ме съветва да си пусна ЧХГ. Не съм го пуснала де, макар, че се чудех newsm78 В крайна сметка реших, че ще си изхарча парите на вятъра, защото теста, който купих беше с чувствителност 25ml, та при 3-дневно закъснение мисля, че поне 1 бледа черта щеше да ми покаже...
Благодаря за стиснатите палчета, ако има нещо ще се похваля(вече и на цикъл ще се зарадавам) Laughing

# 538
  • София
Добре дошли на Persona Grata и Blumelina! Стискам палци и за вас скоро да смените списъка!!! Изпращам ви цялата си положителна енергия!!!

# 539
blumelina добре дошла. За срещата няма да съжаляваш аз миналия път отидох за пръв път и ми беше много приятно. Момичетата са страхотни.
pospalancho  Praynig а дано да сте хванали яйцето
atadar мисля да изчакам за док до другана седмица
marrdata ако намериш пушка хвърли я и към мен.
Плодче мерси за  кафето Hug

Тези 6 реда ги пиша 1 час Blush

Общи условия

Активация на акаунт