Трагедия за семейство от Варна

• 10 589
  • 116
  •   1
Отговори
# 60
Ето че нещата започнаха да се изясняват.

Само от сеирджийска гледна точка.
Остава да чакаме някоя сериозна медия да потърси отговор, защо така се получава и в 21 век тяло се съхранява в котелно помещение на жилищен блок.

# 61
AКо е верно написаното от Блиц, излиза че семейството няма 4 малки деца, а 4 пълнолетни дъщери и двама внуци.
Освен това накъде са щяли да си  носят багажа към Аспарухово, щом няма къде да останат. Абе мътна работа.
И наистина, защо никой не е звъннал на бърза помощ?
   Дори и да е вярно написаното в статията , пак не омаловажава безхаберието на институциите и на хората , станали свидетели на тази трагедия .
  Защо никой не е звънал на БП ? Това е под въпрос , но отговора го знаят само роднините и свидетелите на случилото се .................
 На чужд гръб и сто тояги са малко , а медиите във всичко търсят сензация , и те загубиха човешкото в себе си ..............

# 62
Не го омаловажава, разбира се, но просто си задавам въпроси по ред. Някой се свлича в несвяст и умира и никой не звъни на БП. Оттам насетне всичко е като невероятен черен филм- деца, стълбища, мазета, поликлиники, полиция.

# 63

Това хвърля нова светлина върху случая, определено не в полза на злощастната "фамилия".

# 64

Това хвърля нова светлина върху случая, определено не в полза на злощастната "фамилия".

Извинявай, но това не хвърля никаква светлина, нито в "полза", нито във "вреда".

# 65

Ще се повторя отново - На чужд гръб и сто тояги са малко .
   Никой не е застрахован от това , да бъде на тяхно място .......
    Никой не знае в какво положение са били , за да стигнат дотук ................

# 66
  • София
   Никой не е застрахован от това , да бъде на тяхно място .......
    Никой не знае в какво положение са били , за да стигнат дотук ................
А в какво положение е бил наемодателя - трупат си сметки, плащат наем от дъжд на вятър, живеят като скотове без ток. След като е имало големи дъщери и зетьове и тока е спрян -ясни са ми. Последните години се нароиха такива български семейства - настаняват се трима, после на гости идват още няколко деца и внуци, живеят си безметежно в чужд имот и плащат рядко.
Много добре си знаят правата - с дете до 3 год. пъденето е трудно. За съжаление имам такава позната - сестра на мъжа ми с 4 деца и 14 внуци. За тях няма достойна работа, няма как да работят нещо за да се издържат. 2 от дъщерите и се пробваха - намериха журналистка от телевизия и направиха филм за тях. Колко били измъчени, как ги били пъдили хазяите. Настаниха ги във временен център - избягаха от там, не могат да дънят чалга до сутринта. А те как не плащат - нито дума. Отделно са ме молили да им пусна тук тема в благотворителност. И се смееха, как заблудените кърмачки щели да им обзаведат квартирите и да им издържат децата. В БГ мама били богати и давали пари наред - цитат.
Не се възмущавайте толкова много, погледнете и от другата страна.

# 67
    Aisha , аз също съм наемодателка и съм била потърпевша от некоректни наематели . Въпреки това , не мога да слагам всички под един знаменател. Защото хорските съдби и проблеми не са единтични.  PeaceТака че точките на хорската съвест са много ..........

# 68
Мислех си,че вече нищо не може да ме шокира....
Явно човешкият идиотизъм няма спирачки....

# 69
Абе каквито и да са хората,може ли да не приберат трупа на жената и да стои в котелното? Това не мога да го разбера... #Cussing outТолкоз един компромис не могат да направят от моргата и да я приберат..ужас...даже и след смъртта таз жена няма да има покой... ooooh! ooooh! ooooh!

# 70
...
Много добре си знаят правата - с дете до 3 год. пъденето е трудно...

Защо?

# 71
http://www.blitz.bg/news/article/106731

Ежедневно във Варна и региона почиват от естествена смърт десетки хора и служителите на реда нямат отношение към издаването на смъртен акт, към съхранението на трупа или към погребението на тленните останки, завършват от ОДМВР - Варна.

http://www.dnes.bg/stranata/2011/04/27/smyrten-akt-po-praznici-z … daite-utre.117174

http://tv7.bg/news/296832.html

# 72
Колкото повече чета,толкова повече ми заприличва на ,,Изнасяме компютри за Япония".
А то не било компютри,а компоти и не за Япония ами за Ябланово.

# 73
Тези пък на 3000 лв. заеми казват "фул с борчове" Laughing Ние с ипотечните кредити какви сме тогава Mr. Green
Шегувам се,разбира се не са били коректни и на наемодателя му е преляла чашата на търпението. Обаче едно е сигурно, във Варна нещата с личните лекари и бюрокрацията са страшни. Първо че ще умреш като едното нищо и после може и да си отседиш в мазата щото джипката почива 5 дни TiredТъжна и жалка картинка.

# 74
Обаче едно е сигурно, във Варна нещата с личните лекари и бюрокрацията са страшни. Първо че ще умреш като едното нищо и после може и да си отседиш в мазата щото джипката почива 5 дни TiredТъжна и жалка картинка.
Не би трябвало да е на местно ниво, законите трябва да са еднакви в цялата страна. Струва ми се малко как да кажа, неточно описаното. То верно, че всеки сподели различен опит в темата, но едва ли ако някое ГП е в отпуска, ще трябва да се чака пет дни за установяване на смърт.

На мен ми стана много странна и реакцията на кметство Младост, как може да не знаят колко човека живеят там, поне по документи. Нали има регистри. И тази Агенция за защита на детето- за какво въобще ги питат ако наистина дъщерите са пълнолетни, а други не са регистрирани на адреса?
За полицията пък да не говорим, съвсем ще се втрещя сигурно ако разбера какво точно са говорили с мъжа, за да го оставят с труп на стълбите.

Общи условия

Активация на акаунт