Трагедия за семейство от Варна

• 10 584
  • 116
  •   1
Отговори
Трагедия за семейство от Варна навръх Великден

Една човешка трагедия се разигра навръх Възкресение във Варна. Докато всички празнуват, семейство с 4 деца е изгонено на улицата за остатък от неплатен наем в размер на 34 лв. Навръх най-светлия християнски празник , останала със семейството си на улицата в 9 часа вечерта майката издъхва в ръцете на домоуправителя. Човекът бил полицай и веднага се обадил в полицията да моли за съдействие. От там му отговорили, че нищо не могат да направят. Оказало се, че през почивните дни няма кой да се отзове и тялото на жената било прибрано в мазето. Децата останали на площадката с бащата, а съседка им занесла храна.

Драмата се разиграла в бл. 109, вх. Б на ж.к . „Младост”. От тази сутрин хората са се изнесли с багажа си. Към настоящия момент не се знае къде са отишли те, нито как са се развили нещата.

Цитат
Ако бяха кучета, щеше да има закрилници на животните, ако бяха цигани щеше да има закрилници на малцинствата, но те са некрадящи, нелаещи, незлоби и неживи

Източник
http://www.moreto.net/novini.php?n=130440

# 1
Историята ме потресе, видях я тази сутрин и недоумявам ... Cry Cry 
Животът на една майка си е отишъл пред очите на децата и, за смешните 34 лв...
Хората сме много безмилостни понякога  Sad  точно на Великден ли трябваше да ги изгони този хазяин ??   

# 2
Голяма трагедия е,особено за децата.Но това което хич не ми се вързва е как така няма кой да прибере тялото и защо е "прибрано" в мазата.

# 3
  • София
Нещо не ми се връзва - не ми е ясно. Защо умира майката и как така не прибират тялото. Полицията и БП работят и по празниците.

# 4
  • София
За да бъде прибрано тялото, трябва удостоверение за смърт, издадено от личния лекар. Личната лекарка на жената естествено била почивка и пратила полицаите в ДКЦ-Владиславово при дежурния лекар. Дежурният лекар обаче им казал, че след 19 ч. не може да пише подобни документи на пациенти на колеги.

И така тялото на майката останала в общото мазе, а децата на стълбището.

http://dnes.dir.bg/news/semeystvo-varna-naem-hazjain-8502653?nt=4

# 5
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Как така вечерта ги изгонили? Странно ми звучи...Може би има и предистория.

# 6
Истинска трагедия - каквато и да е предисторията, резултатът е смъртта на една майка пред очите на децата й, на стълбищната площадка и прибирането на тялото й в мазето - като непотребна вещ!
Никой не заслужава подобна съдба.
И никой няма право да причинява такова нещо на деца!
Боже, колко мъка има по този свят, Боже.....
Четири деца нощуват (не мога да кажа спят!) на стълбите, тялото на майка им се вкочанясва сред боклуци, а институциите само си получават заплатите и си прехвърлят отговорността.......

# 7
Нямам думи... Буквално!  Tired

# 8
  • София
Милите душици..... Cry

# 9
Потресена съм и ме е срам, че живея в тази държава. Горките дечица, горкият баща, не знам какво да кажа. Идва ми да рева, да крещя, да удрям, докога, докога ще продължава всичко това? Ние не сме хора, това не е човешко... #Cussing out #Cussing out #2gunfire

# 10
Не знам как да коментирам... Sad

# 11
  • София
Това е някаква нелепица! Толкова страшно звучи, че чак не е за вярване!

Горките дечица, горкият им баща!

# 12
  • София
Кой ги е изхвърлил - съдебен изпълнител ли?

# 13
Не, хазяинът. Поне така пише:
"Хазяинът изгонил семейството заради неплатени 34 лв. от наема.
Малко преди 20 ч. собственикът на жилището в блок 109, където живеело многодетното семейство, отишъл и им казал, че трябва да освободят квартирата, пише варненският в. "Народно дело".

# 14
Какво да кажа,какво да напиша Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт