Юли 2007

• 21 707
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Хаха Вики,какво е това облекло то кой ли има вече точно черен панталон и чисто бяла риза за малко момченце,вече по никакъв повод не се взима такъв к-т виж някой ако е ходил скоро на сватба,ама да е бил шафер,просто не се сещам кой може да има такива дрехи.Инъче аз бих си купила за Никола бяла риза но по трикотажна някак,по спортна и не черен панталон,а черни дънки,да виж някой ако има черни дънки и чисто бяла блузка дали няма да стане.

# 481
  • USA
Ани, дано да му се размине на Дени. МОя приятелка караше моно преди време, беше доста пожълтяла и много изморена се чувстваше. Струва ми се, че бързо се оправи тогава. Дано и ти бързо да го надвиеш.

Това с ролите е много неприятно. Чудя се защо го правят. Нали целта е децата да са щастливи и родителите да си чуят децата и да са горди с тях, а не да вземат Оскари след това. Голяма работа, че детето не говорило като Ален Делон, ами нали е на 3 все пак.  Crazy Идеята е децата да имат самочувствие да са на сцена. Дразня се от такива неща. И на мен ще ми е неприятно да ми кажат днес си заек, утре - минзухар с още двама.

Донси, аз бих потръсила в магазин за втора употреба. Според мен ризата може и по-спортна да е.

# 482
  • Sofia
Вики ще проверя, мисля че имам но май на Макс му идва леко къс вече, Вико колко е висок? Ризи имаме доста, май и бяла имаме, но аз леко я оцветих при прането и сега е бяла със синкав отенък.  Mr. Green ще взема да ти ги снимам и измеря, пък ако се и срещнем скоро направо ще ти ги дам да опитате.

# 483
  • sf
Ами май 105см е. И къс да е, взимам всичко,че инак мисля да не го пускам даже да танцува  Joy

Май ще трябва да направим среща  Mr. Green
Питах ви иначе за петък,ама никой не каза  Thinking

# 484
  • Sofia
Петък - аз съм за! Само казвате къде и в колко Simple Smile.

# 485
мисля че и аз бих могла в петък ,но ако решите в някой МОЛ(ако пък е цариградският ще съм на върха на щастието).Бялото ми е далече Rolling Eyes Praynig
На Еви им даваха костюмите за латинотанците Grinning
Виктор мрънка цял ден Crazyи не иска да спи .Добре че имам външни щори , пускам ги след половин час, става тъмно в спалнята и го слагам да спи  Mr. Green
Утре ще го водя при х.да му прави профил и да му даде нещо за хремата.
Ани, пожелавам ти бързо оздравяване  bouquet

# 486
  • sf
Само на момичетата им ги дават, момчетата сами се оправят.  Mr. Green

# 487
да Вики , вярно .На концерта на Ева водещата благодари на родителите на момчетата за старанието което са положили при обличането на малчовците

# 488
  • Sofia
Ризата която си промени цвета съм я изхвърлила сигурно. Имам бяла на сиви райета, не е официална поне според мен. Панталоните съм ги заделила, ще ги изровя, но може и да са 98 като размер, не съм сигурна. Ако се уговорим за среща все някак ще се измъкна(много ми мрънка като излизам вечер, на времето като ученичка не ми мрънкаха толкова  Twisted Evil обаче преди малко се пошегува неуместно с мен и ще използвам докато е гузен  Sunglasses ) и ще ти ги донеса. Дано да ти свършат работа нещата.

# 489
  • София
Само ако минат сополите идвам на среща,така че молете се Mr. Green Mr. Green Praynig

# 490
Деси като казваш за мрънкането еми затва си мълча,просто мрънкане преди среща,мрънкане след среща ми то ми писна.Все едно правим кой знае какво,то разбирам да ходим на клуб на танци нещо пък то...Пък на танци как ми се ходи.Аз съм навита на дневна среща в Мола на Цариградско,през деня ако са здрави съм фрии и хем ще разгледам.

# 491
Вики, имам бяла ризка с якичка с къс ръкав, имах някъде и бяла риза с дълъг ръкав, подарък, но не ми харесваше и не знам дали не съм я прибрала някъде по чували, ще я търся. Тъмно сини дънки мога да ти дам, с бял шев, ще отиват на блузката...кафяви панталони също...ако измисля нещо друго, ще пиша

# 492
На срещата в петък и аз ще дойда.

# 493
  • Sofia
Янче Станислав не мрънка заради самото излизане и сега като го предупредих само ми каза, че пак щял да виси по прозорците докато се върна. Според него след 23.00 най големите боклуци били по улиците, само наркомани и алкохолици  Mr. Green  Постоянно ми напомня да се заключвам в колата. Ива ми се смее, но последно ми беше благодарна, че сме заключени и доста бързичко си затвори прозореца  Mr. Green - прибирахме се от редутската среща и на Нишава един пиян по средата на улицата. Трябваше да мина пъплейки покрай него, че не знаех в коя посока ще залитне. Ако беше решил при такава "скорост" и при незаключени врати можеше да се повози при нас. Излишно е да обяснявам как реагира Ст на разказа  Twisted Evil

# 494
ужас...

Вики, измислих и друго - мога да тидам бял ленен панталон и черна ризка с къс ръкав,това може би най-много се доближава до изискването...

Общи условия

Активация на акаунт