Юли 2007

• 21 704
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София,
Изискването е бяла риза и черен панталон Peace.
Вики аз имах доста, но отдавна съм ги раздала иначе на драго сърце щях да ти подаря един два комплекта Embarassed. Обаче нали нашия е по голям от батко си, та баткото винаги ги наследява от него Mr. Green. Но и да не намериш точно същото не се притеснявай, и с дънки и друга ризка да е няма значение, още са малки и са като гъбки, много са сладки, само се бутат на сцената Joy, да го снимаш непременно Peace.
А ако организирате срещата в петък през деня в мола ще дойда и аз, но за вечерта няма да мога - мъжете са на някакъв коктейл в НДК от танците,  Crossing Arms, пък ние с Вероника не сме поканени.
Тя и днес ходи на градина и иска и утре да ходи, харесва и много там, усети се къде е хубавото, в къщи  и било скучно! Peace Но още не е заспала и едва ли ще стане утре. Яд ме е и на учителките, нещо хич не им се занимава с децата, свикнаха че тя неходи често и ден срешили че щом три дни е ходила много и е, няма да ходи повече и и съблрали чаршафите Twisted Evil навили ги натопка и ги набутали в шкафа, и не ме питат утре дали ще я водя ,а ми казват директно Вие нали утре няма да я водите Twisted Evil. Откъде на къде, казвах им че ако е добре и иска ще я заведа Peace. Гледат да избутат тук до края на май и готово ooooh!.
Вики кога е концерта всъщност, кога ще играят - ако е на 29 и моите ще са там, Ицко вече танцува на незнам си колко концерта. Peace
А аз утре съм на изпит, моля за стиснати палци Praynig

# 496
  • София
Семирамида, стискам палци. Удивително е направо на тези учителки отношението  Rolling Eyes

И в на Кая ДГ най-сетне ще имат открит урок от балета, много се радвам и нямам търпение да ги видя, в понеделник ще бъде. Каза ми, че ще бъде с рокля, която щели да й облекат от градината, ще видим дали е така наистина.

# 497
ДУ
Много е хубаво като децата имат тържества,много са слади4ки Simple Smile
Ние за съжаление ще пропуснем това от латино танците понеже спрях Марти след слу4ката с крака.

# 498
И ние ще пропуснем турнира по футбол, на 25-ти е...обаче екипите са готови и ще ходим тези дни да го вземем  Simple Smile

# 499
Здравейте!Може ли някой който живее близо до Лидел да провери дали са останали от детските хавлийки дето се обличатпрез главата,едни шарени за плаж.От тази сутрин бяха на промоция но чак сега смогнах д аида и всичко беше изкупено.А искам каквато и да е останала,най-вече момчешка.Моля някой ако може д апровери,сещам се само за Бубето че е в Надежда и там има Лидел

# 500
  • София
Яна много ги харесвам и аз този тип и миналата година им направих на моите,дадох на една шивачка и станаха идеални и тази ще си ги ползваме.
Моите се разкашляха,проклетата бактерия пак се разбесня.
Толкова съм ядосана на себе си на тях и на целия свят,имам нужда от нещо пазар почивка нещо материално за да забравя за да се разсея.Не съм в хармония със себе си.

# 501
  • sf
ДД
На 30ти е концертът. Марти, Деси, месри,и Бубето ми предложи неща, ако не се видим на някоя среща, ще видя как ще съм с времето , от кой какво ще взема  Joy
Не искате вечерна среща значи  Crossing Arms аз през деня не мога, поне до сряда.

Иве, тая бактерия не я ли морите с нещо, биограма правили им?

Вико сутринта се събуди в 6:20, искал да ходи на градина  ooooh! а аз се бях приготвила да дремна поне до 8,че нямах спешна работа. Утре обаче трябва в 7 да сме пред градината, дали ще стане рано,а  Crazy

Яна,в съседния квартал има Лидл,ама нямам път натам днес, не смогвам с времето.  Rolling Eyes

# 502
  • София
Правихме Вико,морихме ама не поддава ooooh! ooooh! Само с Х неможахме да си довършим курса че пак текнаха носовете,ебаси и късмета

# 503
  • sf
А ти какво направи с тоя балтробан, имаше ли ефект?
Не ми се вярва само с Х да минат бактериите,ама знам ли.
Като идете на море, ще им даваш да си топят главите в морето, да изкарат всякакви секрети, много помага.
Вико така се лекува, и като се изпикае в легена за къпане  Joy

# 504
  • София
Пръво с Аб после с Х,явно нищо не помага.
На мен ми помогна бактробана.
Ти се смей за легена и пишканото ама при Гала имало някаква дето лекувала така #Crazy

# 505
  • Sofia
Иве, мога само да ти кажа - стискаш палци по-скоро да дойдат летните дни, изолация от други деца (съответно зарази) и провеждате лечението до края. И засилване на организма ... Според мен - най-добре с Х. Евентуално капки антибиотични в носа. Иначе бактробана е точно за този вид бактерии - важното е да не са резистентни.
При нас ново 20 - според педиатърката Сашо е с атопочен дерматит провокиран от ухапване на насекомо. Обаче не приемам такава диагноза преди да го види кожен.  Crossing Arms Големи спецове станаха всички лекари.

А как така ще свърши стока в Лидл толкова бързо ?!? Ние тука нали сме в центрО и нема такива магазини ...   Crossing Arms

Аз не разбрах - среща ще има ли? (Аз през деня не мога - само вечер)

# 506
  • София
Искре изолация ама без мен,немога да се изолирам с тях,това ще е....... #Crazyда се изолират с баща си.
Аз нищо не казвам за среща,като се разбере ще дойда ако мога

# 507
  • София
Иве, не се ядосвай, явно докъм 5-годишна възраст все ще сме така  Confused

Ако е вечерна в петък аз може и да успея да се включа. Кой не можеше вечерна? Не ми се рови назад  Embarassed

# 508
Яна май не можеше вечерта newsm78Аз мога и се моля да има LaughingИзкуках нещо.............
Някой ми е сменил доброто бебче с лошо такова LaughingПо цял ден е мрън крън.............
Ева в неделя ще има представление по балет , а тя се записа преди месец на него и хич не ми е ясно какво е научила CrazyТова дете си ходи когато на каквото й скимне- бащи й казал на госпожите да я пускат на каквото пожелае Sick
Иве Hug

# 509
  • София
 Laughing Ками, а как ги плащате тези допълнителни занимания?

Общи условия

Активация на акаунт