Юли 2007

• 21 689
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София,
Майче, да ти е жива и здрава майчицата!   bouquet Наслади се на момента че си при нея, моята в момента много ми липсва Embarassed, и свекървата ми липсва - досега половин час си говорихме по телефона, голяма упора ми е тя.
Бооти, нямам думи просто ooooh! кошмар, мен са ме джобили така веднъж в Надежда и то от чантата ми измъкнаха цялото портмоне вътре с пари и то служебни, добре че поне нямаше документи вътре, но имаше важни контакти и рецепти на рекарите на Ицко. Ама и тези в Макдоналдса са ужас, думи нямам поросто. Аз уж затова нося все малки чантички отпред на мен за да съм по защитена, но никога нищо не се знае! Tired

# 586
О Дани много ,много положителна енергия ви пращам и на двете  Hug Hug
Бооти побеснях само като ти четох поста .Идва ми да я  #2gunfire #2gunfire тази коза , а полицаите какво казаха.

# 587
Дани  Hug Дано и мине бързичко на Вероника. Много страшно ми звучи  Confused
А за нашите - не сме заедно точно днес за мое съжаление  Confused Другата седмица ще си наваксаме надявам се
Да ви споделя - днес поръчахме голямо легло за малчо, за да остане бебешкото за мъничето. Голямото ще е готово в срок от 35 работни дни  Shocked Убиха ми ентусиазма. После пък стана страшно с избора на матрак. От няколко часа чета и само се обърквам.

# 588
Майче после сподели за матраците какво си избрала.И аз много държа на матрака,досега само на Тео сме купували и сега се чудя нещо хубаво и аз какво да избера и качествено,но не и на безумни цени.И честит празник,всичко хубаво за майка ти!   bouquet
Дани,стискам палци и за двете ви!Много е сложно и трудно във вашто положение и с хомеопатията и с градината,но се надявам всичко да е до време и да се израсне малко или много.И те поздравявам за смелоста,смелоста е да действаш въпреки.  Hug
Бооти,и мен ме хвана бесът като прочетох.След такава случка се чувстваш загубен,унижен,обиден,уплашен и какво ли не.Незнам има ли човек да не е пострадал от кражба тук,разликата е в размерите.Дано поне ти пуснат документите в пощенската кутия,често го правят и някой ги намира.Дано ти се върне двойно всичко изгубено!  Hug
Аз също когато съм сама с децата не съм на себе си и често губя неща или ми връщат погрешно естествено не в моя полза,като се прибера и със страх си проверявам багажа.Просто едното иска едно,другото ти говори друго,пълна лудница ставаш разноглед.Напоследък и аз не се чувствам да контролирам ситуацията когато съм с двамата и ме обзема страха като съм сама с двамата особено навън,а то предимно съм сама с тях.

# 589
  • USA
Дани, мила, не се самообвинявай!  Hug Опитваш се да помогнеш на детето си, колкото можеш. Явно още не го израстнала, но и този момент ще дойде. Разбирам и мъжът ти, той също се опитва да направи най-доброто за детето. Много прегръдки на Вероничка и дано скоро да е здравичка!  Hug

Буути, много ме хвана яд и мен. Истината е, че като сме с децата сме лесна жертва, защото вниманието ни е другаде. Мен за 10г тук веднъж са ме обирали, като тичах след К. ми бяха взели портмонето от количката. Не мога да повярвам, че са изтрили записа. Унищожаване на доказателство за престъпление е също престъпление. Интересно ми е каква е била позицията на полицията. Дано да се намерят документите  Praynig Голямо главоболие е това. Лошото е, че сега ще трябва да сменяте и бравите.

Майче, честито на майка ти! Още много години да е жива и здрава!   bouquet

Аз нещо не съм много във форма днес и изпратих мъжете на гости, а аз чистя.

# 590
  • Бургас
Добро утро  Sunglasses (слагам очилата, че съм снощна, опс - тазсутрешна)
Пак неприятности чета.
Бути, много неприятно, по-скоро отвратително. А тази управителка бих и развяла гривата малко  Twisted Evil за убиване са такива мухли.
Дани  Hug Стискам палци да се оправяте бързо. Не се обвинявай, не си виновна. То иначе нямаме причина да си боядисваме косите, ако всичко върви по мед и масло. Ще порастне и ще стане красива и здрава госпожица.  Hug

# 591
  • sf
ОПс
Ние бяхме на язовир Огняново и вчера,и днес. Беше страхотно,даже изгоряхме  ooooh! Вико е като кебапче препечен, и в реката се къпа.  Joy

Дани, кураж,  Hug
Бооти, и теб също  Hug много е гадно, на мен няколко пъти ми се е случвало да ми крадат неща. Гледам да не нося документи,които не ми трябват в момента, даже без лична карта ходя.

Хайде в сряда на кафе в някой Мол?!
Яна, Бубе  Grinning  Flutter

# 592
Навита навита,само да оцелея до сряда и най-важно да са добре децата защото всичко е болно около нас.И до сряда ми е голямо напрежение от задачи,но в сряда ще се разберем за едно рандеву дневно. Party

# 593
  • София
ЗА съм,добре че каза сряда,защото вторник има задачи,приятни козметик сутрешен

# 594
90% ще дойда на среща в сряда.
Да се похваля, че брат ми и приятелката му решиха  най- накрая да се оженят. Ще бъде другото лято, отсега се готвят.
Днес ще оперират татко от камъни в жлъчката. Притеснявам се, защото нещо не се чувстваше добре- отпаднал, без апетит Sad Стискайте палци Praynig
Приятен ден на всички!

# 595
  • Sofia
Бубе,  Hug
През деня не мога - ама никак ...

# 596
  • София
 PraynigБубе
Дайте идеи с какво да напълня палачинките,Бубе Марти????Някакви солени мусове??

# 597
 wavey
Дани  Hug Hug Hug Много сили ви изпращам  Hug
Бути, ужасно неприятно  Confused А тази "дама " и аз бих я пратила на ..........  #Cussing out
Бубе  Hug
През деня е невъзможно и за мен, а ми се пие кафе с вас   bouquet
В четвъртък съм на открит урок по английски - да видим дали ще се забавлявам или ще се срамувам  Grinning
Момичета имам нужда от помощ с информация - до петък трябва да намеря цял бански за Ина и пояс или поясчета за ръчичките Rolling Eyes Обиколих в Люлин каквото се сетих, но никъде още не са изкарали морски стоки Sad
Ако някой е виждал такива нещица по магазините - пишете едно ЛС  Praynig
  bouquet  bouquet  bouquet

# 598
Иве, сещам се за яйчния пастет. Аз мн. харесвам четири лъжици кис. мляко, две майонеза, една горчица, в това слагаш намачкано сирене и това е.

# 599
  • София
В джъмбото има вече надуваеми,сигурно и бански има ама какви ще са незнам
Бубе ами нещо с авокадо някакви зеленчукови

Общи условия

Активация на акаунт