Юли 2007

• 21 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Мая, да е жива и здрава майка ти!   bouquet

Дани, как сте?

# 571
  • София
ДД
Ходих на сутрешна разходка в парка 1 час барзо ходене Mr. Green
Мая да е жива и здрава  bouquet
Дани пиши поне един ред Praynig

# 572
Добър ден .
Мая да ти е жива и здрава юбилярката .  bouquet
Иве ти да не си пак на режим.
Дани  Hug

# 573
  • София
Майче, жива и здрава да ти е майка ти!!!

И ние бяхме в парка, сега тепърва ще правя супа и ще спи после  Кая. Да видим как ще се справя с организацията сама вкъщи Laughing

# 574
  • София
Айка кой ще организираш???? Joy Joy

# 575
  • София
себе си най-вече, трябва да поизчистя, да сготвя, да изпера и да разхождам Кая по повече време - все най-нормални домакински неща, които рядко ми се случва да свършвам накуп за събота и неделя  Laughing

# 576
  • София
Бих ти предложила да разхождаш детето пред чистенето и готвенето,щастливо дете-добро и послушно а от там спокойна мама Mr. Green
Броихме стотинки от касичката

# 577
  • Варна
Привет момичета!
Дани сви ми се сърцето- много положителна енергия ви изпращам на двете!
Аз преживях едни случки изминалата седмица. Чудех се дали да ви разказвам, че като пиша и преживявам наново, но реших, че е по-добре да знаете и да се пазете. Миналата събота излязох с децата на разходка. Първо в морската и накрая решихме да хапнем някъде по центъра. След дълго умуване седнахме в Макдоналдс- аз с двете деца и приятелка с детето си. Докато се храним и децата вдигат олелия Вилма остана без чанта ,  Нелия без раница с 3 кукли Барби, а Преслав без любимото си ПСП.Джебчийка ми е взела всичко зад гърба. Не ме питайте какво имах в чантат си- всичко- портмоне, документи, ключове, служебна карта, телефон, гримове колкото щеш, якето на Нелия, псп-то на Преско/всичко това в чантата/ и върху нея раничката с куклите.Никой нищо не е видял-Макдоналдс никакво съдействие- гледат ме с кравешки поглед и вдигат рамене. такъв ужас преживях- с две деца сама, без лев, телефон, без ключове да се прибера в къщи.Тъпата управителка в макдоналдс не ми даде да видя записа от камерите, каза ми само-руса жена с очила сяда за вас и ви взема всичко. Докато дойдат полицаите и тя изтри част от записа-3 минути точно в момента на кражбата за да не ги дърпат и тях в полицията за разпит и обяснения. Не ми се говори-тъпа държавица  Sick Яд ме е защото сядам един път в годината в Макдоналдс и го направих зарди приятелката си, защото детенцето и не искаше да яде друго.Вече почти прежалих всичко, но не мога да преглътна , че някаква мангалка ме надхитри. Явно с две деца и 100 неща в ръцете съм лесна жертва отстрани. 
Хайде лек ден и се пазете  Hug

# 578
Олеле, кошмар  Shocked Как се прибрахте после? Аз съм си мислила какво ще правя в подобна ситуация и освен да се моля да не ми се случи... че тук нямаме и роднини да отидем докато организираме нещо... пък и без телефон  Confused Аз дори номера на Сашо не знам на изуст, че си го смени скоро. Кошмарно ми звучи всичко.

# 579
  • София,
Ето пиша -  Rolling Eyes
Уви в болницата сме, на система, АБ, деган и незнам си още какво #Cussing out
Пълни изследвания - ЦРП - 223 при допустима граница 6, кръвна захар 2.4, белтък 1+, ацетон в урината 3+. Това е гнойна ангина със силно бактериално възпаление на третата сливица, а гърлото е адски червено, за стомаха да не ви разправям - 24часа не е спряла да повръща, от нищо нито от ХЛ, нито после от стандартните свещички, повръща през час1 през 15 - 20 минути, и то секрети гъсти гнойни секрети, тези дето се стичат назад гълта ги и като се посъблерат в стомаха ги повръща Twisted Evil, стомашната лигавица е толкова раздразнена, че мускултурата на стомаха конвулсира и неможе да спре повръщането - нон стоп, иначе хапва, пийва по малко, видимо не е много обезводнена уж, но показателите сами говорят за степента на инфекцията и обезводняването. И притеснителното е че продължи да повръща дори след дегана, а после и вляха нещо и за успокоение и на мускулната стена на стомаха Tired, сега спи, но я вдигам да хапва по малко солетки, защото и пускат контролни изследвания за кръвната захар Crossing Arms. Еми в общи линии това е, друго незная! Фактите говорят сами, нито сме за ДГ, нито за никъде, а пък за лечение с хомеопатия както каза моя мъж хич и не трябваше да си помислям, той си спести ругатните по отношението на това, но ми е пределно ясно какво мисли. Незнам може би не попаднахме и на точния хомеопат, нямам думи просто, няма да пиша повече!

# 580
  • София
 Hug  Дани

# 581
  • Асеновград
Майче , да е жива и здрава , майка ти   bouquet!
Бути , ужас , много неприятно.Мен повече ме е яд на управителката , егати наглостта , полицаите не реагираха ли по някакъв начин на това , че е изтрила нещо.
Дани , много съжалявам , че сте в болница.Но всичко ще е наред , тя ще се оправи.Не се обвинявай.Трябва и още малко време , за да спре да реагира така бурно на вирусите.Ще дойде време , когато ще се чудиш как така малкото болнаво дете се превърнало в голямо и силно момиче.Ние всички ви мислим и се молим по-бързо да излезете от болницата  Hug.

# 582
  • София
Дани, пиши си и не се обвинявай! Прегръдки и на двете ви и да се връщате бързо вкъщи!  Hug

Иве, момчетата по-добре ли са? Иначе твоята  философия за щастливо и спокойно дете е и моята философия, ама вече толкова много повярвах в нея, че почна да ми пречи.

Буути, наистина ужасно, не мога да си представя колко си се вбесила, а тази управителка отвъд океана щяха да я осъдят! Не знам тук как стоят нещата, но точно това заслужава или най-малкото да я уволнят. #Cussing out

# 583
  • София
Вилма аз повече се ядосах на управителката #2gunfire
Айка защо ти пречи,мен ми пречи защото ставам мързелива Mr. Green а и нали с Вики си дружа

# 584
  • София
ами именно, де, и на мен това ми пречи и ме дразни как започва да изглежда вкъщи... просто вместо да се мобилизирам, си казвам, че друго е по-важно, а истината е, че ако се организирам по-добре, мога да смогна с повече работи.

Общи условия

Активация на акаунт