Юли 2007

• 21 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Е какво пречи да е другата седмица във вторник например - преди почивните дни?

# 556
  • sf
Другата седмица цялата си е работна  Mr. Green
Почивните дни са 21-24.

# 557
  • София
Може
Дани как е Верничка?

# 558
  • USA
Били, и ти ли Бруте (си на диета  Laughing). Колко свали за 2 месеца? На мен тези плодово-зеленчукови дни без овкусяване ми звучат ужасно Simple Smile.

# 559
Момичета сега прочетох последните две страници моля ви кажете защо толоково почивни дне ,че ми става зле като чуя почивен ден.За мен това значи на работа

# 560
  • София,
Иве зле е! Цял следобед се съкса да повръща и нищо не е яла да неговорим за пила, мъча я тук с какво ли не, но всичко повръща. Хомеопата  даде нещо за повръщане, да видим сега как ще е, но Т е висока и не спада, лежи като парцал, незнам какво да я правя. Знам че няма да мине с маг. пръчка или с вълшебни капки, но пък започвам да се чудя дали не я мъча напразно. Нея Температурата я мори и това повръщане е от нея, но нали не трябва да се сваля Т и нищо не се дава до 39 и аз слушам и изпълнявам, като я гледа мобаче дали ще издържи до утре незнам, хич не ми се ходи по болниците пак, а и се и разкашля, ей я пак стана да повръща Embarassed, ужас.

# 561
  • USA
Ох, Дани, трудна работа. Много прегръдки за теб и за Вероничка  Hug. Някакви соли даваш ли и?

# 562
  • София
Бързо да се оправи Вероничка, Дани. Praynig Hug

# 563
  • Асеновград
Варирам между 2,5 и 3 кг, искам още 2 кг да сваля до края.Свалих си паласките.Плодовите дни и мен много ме плашеха , но се оказа , че не са толкова страшни.По страшно ми е когато в плодов ден съм в командировка с шефа или на обяд у майка ми , те не искат да чуят , че съм на диета  Mr. Green.
Кирова , почивните дни са 21,22 - събота и неделя и 23,24 - понеделник и вторник , 23-ти се отработва на 28-събота.А дните , в които се отработва ти почиваш ли ?
Дани  Hug.

# 564
Били мерси за  разяснението .Ти от кога се на режим.И аз толокова съм свалила за сег а,но сега съм МЦ и съм на АБ и може да задържам.
Дани много прегрътко за малкото мишленце знам колоко ти е тежка дано ви се размине болницата . Hug

# 565
Накой знае ли дали може на сватба свидетели да бъдат двама мъже?

# 566
здравейте
Дани, много неприятен момент Rolling Eyes, то не опира само до търпение от твоя страна, а и до това Вероника да издържи.Милото човече.Силно стискам палци да успеете да устискате , да не влизате в болница и Х . да помогне.След първите 1-2 боледувания лекувани така останалито ще минават по бързо и бързо  HugМного прегръдки.
Иве аз май те питах веднъж,дали сте чистили вие АБ???Как са сега момчетата, кашлицата каква е???
Не съм се виждала с мъжа ми вече 8 дена, все се разминаваме- той се прибира късно , излиза много рано, на Кюстендил дойде само за ден и пак се върна.Сега го чакам с нметърпение  Sunglasses
Виктор се научи да хвърля играчките от шезлонга и само това прави по цял ден , кефи се като тресне някоя,ама започва да мрънка ако някой не му я подаде до 5 мин.И така цял ден......... Crazy

мммм Бубе, защо пък да не може??Инетересно  Thinking

# 567
  • Асеновград
Бубе , може , сигурна съм.
От два месеца съм на диета.

# 568
  • София,
За волята и търпението, аз ги имам и ако зависеше от мен ще издържа, това не ме плаши, но детето не се чувства добре, това е положението, на всичкото отгоре нямам и подкрепа, досега се разправях първо с майка ми после с мъжа ми по телефона, защо не съм и дала панадол, какво съм чакала още, натискът е огромен. Мъжът ми цял ден ме тероризира по телефона -  какво съм я правела, що не съм я завела на доктор, какво чакам пак ли направо в блоницата да търчим, еми какво заведох я и какво ми каза лекарката - същото което си и знаех - до 38.5 нищо, изписа исла да смуче или тантум верде за гърлото - червено е, и АБ на гърба на рецептата -  за след три дни обаче ако не се оправи до тогава, звънях и на лекарката от Токуда - каза ми абсолютно същото но тъй като тя я познава най добре и и познава и леките и тежките състояния каза за свещичките против повръщане, но тя още не повръщаше. Сега е вече с Т 38.6 и пак повъна а аз вече са гласех да и дам нещо за Т, кошмар Shocked

# 569
Добро утро! Болничките да оздравяват  Hug
Аз да почерпя, че майка ми има юбилей днес

Искаше ми се да съм при тях и да сме заедно, но пък те ще дойдат другата седмица за имения ден на малчо  Laughing Само празници покрай нас се задават  Mr. Green
Приятен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт