Юли 2007

• 21 699
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • sf
Значи я отменяме.
Ива ни урочаса,като чу,че няма да е Бялото  Joy

Реших от днес да съм на диета, ебасииииииииии, ами от сутринта само за ядене мисля без да съм гладна  Crossing Arms и все си викам,абе айде да почна от утре,че днес да ям еди-какво си  ooooh!
Ама засега удържам  Joy цял половин ден. Приготвям едни ребра за довечера , нямам търпение.  Mr. Green

Аз няма да подарявам нищо на госпожите, особено на едната  Joy
Ако съм в настроение може да взема цветя за тържеството.  Май няма да има сборни през Юни,защото почти всички деца ще си ходят на градина.

Иве  Hug да не е някаква алергия, сега цъфтят какви ли не растения, знам ли  Thinking

# 541
  • София,
То май никой не остана Rolling Eyes, аз също няма да мога ама изобщо.  Confused
Кога ли ще дойде и моето време  newsm78 сигурно никога Tired, дори неможах да се нарадвам на постигнатия успех, снощи уж си легнахме да се наспим пък то какво излезе - даже не мигнах, запуши и се носа на госпожицата към 11, ей така както си спеше и като почна да свири, в 1 часа вече бълнуваше и се мяташе в леглото като риба на сухо, и какво мислите - премерих 38 Т - до сутринат не я свали - и още е така, цял ден не е яла, само лежи и спи и едва пробутвам по две три капки вода, чай с мед или лимонов сок с мед, каквото успея, нощес и повърна веднъж и съм на тръни и на кантар да я помъкна към болницата Embarassed. Звънях сутринта на хомеопата, ама нещо хич не ми вдъхна доверие, аз така немога да стоя и да чакам със скръстени ръце и нищо да не правя, Иве ти как издръжаш. Засега се удържам защото Т не е много висока и не повръща, но ме е страх да не се обезводни - странна работа, явно е пипнала някакъв вирус от ДГ, сутринта като звъннах да кажа че няма да ходи и госпожата ми се жалваше как тази седмица имчало поне пет деца със сополи и кашлица и как единия ден даже се карали с една майка, че детето не било добре и тя го е довела, наложило се после старшата сестра да и се обажда и да я вика принудтилно да идва да си го прибира, че е и с температура  #Cussing out, еми как ще стане, и какво излиза, че болните да ходят на градина пък здравите да си стоят в къщи, аман писна ми #Cussing out, това ще и е за тази година градината. А днес можеше да излезем, да се поразходим на слънчице, много ме е яд ooooh!. Сега пазим леглото, еми лежи си неиска да става, няма сили. Sad  Оплаках се, извинете ме Sick.

# 542
Аз ще си пека филйки с лютеница и кашкавал във фурната,че нямам кинти за пици и глезотийки.
Свеки ме ядосва безобразно от два дни ми вика по телефона щото е ядосана на Д. обаче не смее да вика на него а на мен и днес и се сопнах та после ми звъни да ми се извинява.Ангажирала ме е ей сега с едни поръчки.Няма мира от тази жена,за тази седмица няколко пъти сме на нож,неискам да работя с нея че и със синът й и тва е.
Аз също не съм правила подаръци за края на годината.за първи път сега на коледното тържество подарих по едни бонбони и коледна свещ че беше преди празниците.И аз така на едната особено не мис е дава нищо или пък трябва да взема да й давам че да се оправи малко.
Деси мерси за предложението за возенето все пак!  Hug
Дани сега ти видях поста!Бързо оздравяване и без усложнения!Това с болните деца винаги ще е болна тема!
Ох какви филиики ще си правя то нямаме хляб,отивам до магазин.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 12:43 от I.a.n.a

# 543
  • sf
Ама Янааааааа, какъв ден ти е днес,та навърза филии, лЮтеница и кашкавал в едно.  Thinking
ЛЮтеницата е за въглехидратен, а кашкавал в белтъчен.

# 544
Въглехидратен ми е,що не трябва ли кашкавал днес,е как пица без кашкавал,еее егати е кво да сложа значи само филия и лютеница освен.Мислих нещо като пица на филийка да ми е,хляба ми е черен.

# 545
  • sf
 Joy Ако беше написала нещо такова в темата за диетата, щяха да ти кажат " върни се и хубаво прочети първа страница"  Joy
Кашкавалът е белтъчен, може пица във въглехидратен,ама без салами и кашкавал. Само тесто, доматеното нещо и зеленчуци. Аз много често ям филии с лЮтеница и печена чушка. Или си правя салата от домати, краставици и сипвам пакет кубети вътре, много ми е вкусно. Иначе може и спагети,макарони,ама само с ЛЮтеница. и сладолед си хапвах, вместо торта.

# 546
  • Асеновград
Може пица с доматен сок , гъби , маслини , кисели краставички и чушки.На мен , много ми се услажда.Или брускети - филийки , намазани със зехтин и чесън , отгоре резени домат , малко риган или босилек и малко сол , всичко това изпечено във фурната , много е вкусно.
Дани , дано се осефери бързо Вероника  Hug.
Аз съм си вкъщи , смилиха се над мен , ама сега се опитвам да приспя неболното ми дете , за да полежа и аз.Обеща , че ще спи , ако остане при мен , а сега се опитва да ме изпързаля и да му се размине.

# 547
  • София
Яна Naughty хем ти писах какво да ядеш,чети.Децата са ти на градина къде ти е ума Mr. Green Hug
Дани ей затова ти казах не си давай парите на вятъра.Издържа се.
Вико не е алергия,жълти сополи няма там.А и двамата едновременно.Не съм ви урочасала,точно в този момен и в калофер да я направите ще дойда,но дълга ме зове

# 548
Вчера споменах на майка, че мисля да оставя Дели вкъщи в петък и тя бързала да му каже, така че останах без избор и не го пуснах. Сутринта беше с нея, сега го чакам да се прибере.
На 20 имат открит урок по английски. Радвам се.
Звездичката на Лора по Сънчо е мн. хубаво детско. Вчера серийката беше за смъртта. Много добре  го представиха и обясниха.

# 549
Ей как ме насметохте хихи.Ума и аз незнам къде ми е,постояно съм в пристъп на безпокойство общо взето.Ох днес лесно,ама утре как ще се издържа само на ябълки и салата незнам,дано тогава да не изпусна фронта аз.

# 550
  • София
Да се оправя бързо и Вероничка!
Да, Бубе, и Кая много го харесва и тази серия сме я гледали преди, и на мен ми беше направило впечатление как бабата обясни нещата.
Дано се съберем за среща другата седмица и всички да са здрави!

# 551
  • София
ЯНА салата утре Е НЕУВКУСЕНА!!!може зеленчуци на скара чисти без олио оцет и тн.Първите две четворки са тегави.Да не пиеш и сокове  плодът е само за закуска.
Другата седмица са 4 почивни дни,хич няма да има среща Mr. GreenАз съм планувала Банско ако някой му се идва нощувка закуска и вечеря в хубав хотел Перун е 50 лв на човек децата са без пари

# 552
  • sf
Яна, може и сухи плодове и сурови ядки. Аз си ги ям печени обаче,щото не са ми вкусни иначе  Crossing Arms
Ива е права, избуташ ли първите четворки,после е по-лесно. На мен обаче лакомията ми е голяма  Joy туй ме мори.  И пий много вода.
НИе щяхме да сме в ГЪрция на палатка по почивните дни,ама ще го отложим. Май ще се мотаме тук. Напоследък ми харесва в сф през такива дни.

# 553
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3872 аз се чудя защо моите са такива ooooh! ooooh! в последно време в бг-мамата има такива статии че...... newsm78

# 554
  • Sofia
Май среща ще правим юни месец  Wink
Нищо де. Аз май нещо се разболявам - само дето не знам от какво като вече почти седмица сме затворени с децата вкъщи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт