Юли 2007

• 21 701
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
За мен е ОК и в Редута.
Яна, супа може ама режимна Wink - т.е. без фиде, без ориз, без картофи в белтъчен ден, и без месо и белтъчни неща в "бобов" ден. Всеки ден можеш да си правиш - стига да спазваш правилата. Най-труден ми е въглехидратен на мен.  Blush

# 526
Аз тъкмо се редактирах в предния пост,че искам кординати за Редута че трябва с такси да дойда и как се стига инъче,ако може с някой да се комбинирам за отиването.
Е каква ще е тази супа тогава,леща или боб супа освен така ли или таратор?
Защо труден,пица и спагети винаги има в къщи заради ''италианеца'' а и сладко можело,примерно парче торта ммм.
Днес Д. е на заведение и аз веднага си запазих за утре,дано не ме саботира нещо.
Сипала съм си една водка и ей затва няма да сваля,немога без 100гр. някакъв алкохол вечер,дали  съм алкохоличка вече хихи.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 19:26 от I.a.n.a

# 527
  • София
Ето коордиинати
Ще запазваме ли маса? Ако да - за колко човека и от колко часа? Надявам се да може да с еправят резервации по телефона. Ако ще сме там със сигурност, ще звънна на марисса, че е точно до тях, ако иска да дойде. Но нека Ками да потвърди дали може там.

# 528
недейте да се съобразявайте с мен Hug,защото нищо не мога да кажа на 100%, знаете как е с бебе  Mr. Green

# 529
  • sf
 Joy Айде пак наново
КАми, ако всичко е ок, ще идваш,така ли се разбира?

Ще запазваме ли в Дон домат или ще рискуваме?

Яна, ако дойдеш с 22 до нас, ще идем заедно  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 20:34 от donsita

# 530
да Вики  Hug

# 531
Яна, ако искаш може и заедно. На мен ще ми дойде солено с такси в двете посоки.

# 532
  • София,
Привет
Моята сесия приключи успешно - чак още немога да повярвам на шестичките днес - цели две Mr. Green. Остава ми още малко до завършването - стаж и един проект и край, чак ми става мъчно newsm78.
Гледам разбирате се за вечерта, но уви аз немога - мъжете са на коктейл в НДК - Ицко ще танцуват пред някакви там и после са канени на коктейла, а ние с Вероника ще се гледаме и то май цял ден ще се гледаме Crossing Arms. Днес баща и я прибрал пак преоблечена, пратили я сама до тоалетната и пак не е успяла хубаво да си свали гащите и се е намокрила Embarassed и все при една и съща госпожа става.  Crossing Arms НА всичкото отгоре взе и да подкашля ooooh!. Утре ще си стои в къщи Tired, а и аз с нея явно, а така ми се щеше да се поразходя малко на някъде Tired.
Ува дано се оправят нещата при вас  Praynig, аз ще кажа като видя резултати от моето лечение Peace, щото и на мен ми писна вече, ще ти кажа, но трябва време. Peace
Страшно съм уморена - лека нощ  Peace
П.П. Яна пиците във въглехидратния ден не са за предпочитане - трябва да са постни само със зеленчуци и то определени, аз във въглехидратни дни определено ям пълнозърнест хляб с лютеница, правя си едни овесенипитки - по хубави са от пицата, но основно наблягам на макаронените изделия с някакъв дометон гъблен сос и така Peace.

# 533
  • София
ДУ
Много кашлят,ще пропусна сигурно довечера срещата.Вече ревах от безсилие Sad

# 534
Ох, Иве Sad
И аз за довечера не съм сигурна.

# 535
  • Асеновград
Иве  Hug.
Ува , оправяйте се и вие  Hug.
Аз също не съм добре , снощи бях с температура , сега не съм особено наясно къде се намирам.Освен това ни тръснаха един проект за вчера , абсолютно невъзможно е да го направим в срок.Дойдох да кажа на шефа , че не можем да се справим и после искам да си ходя.Разбира се винаги има вариант , той да ми отговори , че не е чак толкова невъзможно и не само да не си тръгна днес , но и да работя събота и неделя  Mr. Green.
Въглехидратния ден ми е любим , зеленчуковата пица много ми се услажда , паста с гъби и маслини също , а разните му питки , пък и сладичкото после.Втория ми е най-труден , все картофи и ориз ям.
Вече минаха почти 2 месеца , ще изкарам до края.Но не съм съвсем стриктна , по празниците даже изобщо не бях и не правих водни дни.
Яна , аз пия по една чаша червено вино на вечеря.Четох някъде другаде , че присъстваше в някаква диета и реших , че няма да се лиша от това , по-добре е от твърд алкохол.
Честито , Дани  Hug.

# 536
  • София
Иве,  Hug, дано се оправят бързо!

Били, да оздравяваш и ти!

Даи, браво за шестиците, ще имаш сега повече време за семейството и себе си.

И аз май отпадам за довечера, оказа се, че мъжът ми трябва да пътува днес и си оставаме само двете с Кая, нямам на кого да я оставя.

# 537
Привет!
Минавам само да ви поздравя,4е днес уж тръгнах на работа в добро настроение,а сега шефа ни вика с колежките да ни трие сол на главата ,а аз нямам вина в слу4ая,ама вси4ки в кюпа.  Rolling Eyes

при нас в детската от 1 юни са сборни групи,при вас как са.4удя се дали да подаря и по-скоро какво на госпожите за края на годината  newsm78 .Дайте идеи,моля Simple Smile

# 538
  • София
Aз честно казано не съм планирала подаръци за края на учебната година - взехме за Коледа и за 8ми март. Миналата година взех за завършването, но защото си тръгваха децата от яслата, сега мисля да не подарявам нищо.

# 539
Да отменяме срещата за другата седмица.И аз съм на кантар.

Общи условия

Активация на акаунт